Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
βραδακι και παω βολτα παραλιακη να απολαυσω ηχους απο το το pc μου (φτου φτου)
φαναρι στην ομ σκυλιτση με κατευθυνση παραλια. διπλα διπλα μ ενα civic vtec 160αρι.
δυο ατομα μεσα αυτος μονος εγω. αδειο παγουρι νερου αυτος γεματο εγω. car pc και SW μεσα εγω αδειος αυτος. ξεκιναμε. τον αφησα να ξεκινησει(ειλικρινα) για να δω ποτε και σε ποσο χρονο θα τον περασω. με το που επιασε καλα κατω η δευτερη πεταχτηκα αμεσως μπροστα και ανοιγα καλα. εχει ευθεια εκει επιασα περιπου 160-170. φρεναριζα για το κοκκινο στο καραισκακη ηταν πισω 4-5 καροτσες.(εχω ξαναπαει με τετοιο διπορτο μοντ 99 και το περασα λιγοτερο) αναβει πρασινο και χαθηκαμε. θα μου πειτε που ξερεις αν ειχε μεσα SW κτλ? μετα απο τη βολτα μου πηγα ΣΕΦ.βρηκα ενα φιλο γερολυκο μηχανοβιο εκει και αραξαμε. να σου και το μπλε civic......
ηρθε το παληκαρι παρκαρε διπλα μου. φυσικα με αναγνωρισε και τον αναγνωρισα. ηταν 23 ετων. ε πιασαμε κουβεντα μου ειπε οτι ειναι 160 με φιλτρο, εξατμιση, 100αρα, μπουζοκαλωδια και κατι γειωσεις. ε πιασαμε κουβεντα του ειπα τι εχω και με την κουβεντα εμαθα οτι ηταν αδειος απο ηχεια κτλ. δεν απογοητευτηκε τοσο ομως απο την ηττα γιατι στην τελικη ειχε και ατομο μεσα αλλα οταν με ρωτησε τι εχω πισω και του ανοιξα και ειδε τα περιτα βαρη.παιδια θελω διαιτα. ξεπερασα τα 1165 κιλα. αισχος. θελω μινι ρεζερβα αλλιως καηκα
ο 23 χρονος δεν ειχε ξανανοιξει με 20v. ηταν ενα ωραιο ανοιγμα και φυσικα ωραια η κουβεντουλα μαζι του.