Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
29-04-06, 19:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Ανοιξα με το Golf2 1.6 ενος φιλου μου που εχει σωληνα απο χταποδι και πισω και μονο τελικο group n με το αε101 μου στη βεικου. Την πρωτη φορα επειδη φτασαμε αργα στο φαναρι και δεν ηξερα οτι ανοιγει γρηγορα(το φαναρι) αυτος κανει εκκινηση εγω οχι, φευγει μια καροτσα μπροστα. Ανοιγω 1η 2ρα στο τελειωμα νομιζα οτι θα μαζεψω αλλα τελειωσε η καημενη, τριτη μαζευω λιγο, και στην τεταρτη θα το περναγα με οσα αλλα μας επιασε κινηση
2η με τον ιδιο απο το ιδιο φαναρι. και 10 ατομα γυρω μας. Ξεκιναω με 4000 σπινιαρει παρα πολυ με καπνου πισω και τα σχετικα 1η βρισκεται στην πισω πορτα μου 2ερα μιση καροτσα 3η 1 καροτσα 4αρτη αεροδρομιο.
Το golf πηγαινε τον πατο του και εγω το ειχα παρει αψηφιστα. 100 αλογα ε?? βαρος 0 ε?? παραλιγο και θα ταπεινονομουν
|
|
30-04-06, 17:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πετυχαινω C-200 C0MPRESOR στον περιφερειακο του βολου στο φαναρι...ξεκιναει πρωτος αυτος και αμεσως μετα εγω χωρις να το δωσω.....βυθιζω το δεξι ποδι στο πατωμα και με τον ηχο που ακουει ψαρωνει και το ανοιγει και αυτος...στην πρωτη αλλαγη επειδη ειχε ξεκινησει νωριτερα,μιση καροτσα μπροστα το carina στην δευτερη σχεδον 2 στην τριτη περιπου 4 και μετα πρεπει να το εκοψε ο τυπος γιατι ειδε οτι δεν τον επερνε
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
γυρισαμε απο τις διακοπες του πασχα χρονια πολλα σε ολους ας δουμε τι ειχε το πασχαλιατικο αυγο
το πρωτο ανοιγμα εγινε με τον ηρακλη και το καλοστημενο και ομορφο αβενσης απο σταση 1,5 καροτες μεχρι τα 120 μονο χαλια και 8-10 ως τα 200 καλα
2ρι με το jims192 1 φτερο στα 120 και 2 καροτσες στα 180 σχολια στο ειδικο τοπικ
3τη με το 20ν του τσαφ τσουφ 1/2 μπροστα ως 120 και 1 καροτσα πισω στα 170 σχολιο του χρηστου δεν αλλαζω σωστα τις ταχυτητες
4τη με το ασημοκαπακο καρινα του χρηστου 1 καροτσα ως τα 120 και 3-4 ως τα 160-170
καλα πηγαμε για πασχα,οπου κανω λαθος διορθοστεμε
|
οσο αφορα τα ανοιγματα στην καρδιτσα ανοιξα και με τον ηρακλη ρολαριστες 2ερες και μεχρι και τα τελειωματα της 3ης ημουνα 3-4καροτσες μπροστα
Υ.Γ: 2579 μαθε να αλλαζεις ταχυτητες αμα θελεις να κερδισεις καμια κοντρα
|
30-04-06, 18:46
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
γιατι ρε χρηστο πως αλαζοντε οι ταχυτητες δλδ?
εχτες βραδυ γυρνουσα πειραια απο ποσειδωνος. ειχα μπροστα μου ενα ταπερ με εξατμιση. τρομαξε να στιψει στη στροφη στο Δ φαληρου.σα βαρκα πηγαινε. με το που πιασαμε ευθεια τον ειχα προφυλακτηρα, ανοιξε καλα μετα στην ευθεια και εφυγε πολυ. ειναι πολυ δυνατο μετα τα 140.
30-04-06, 19:01
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
έκανα βόλτα από το σπίτι μου στον πειραία, πανω στην θηβών μία 116, ανοίγει στο φανάρι εγώ φ\δεν άνοιξα γιατί δεν τον πήρα χαμπαρί, τον πετυχαινω στο άλλο φαναρι και με κοιτάει και στο φανάρι ανοίγουμε! μέχρι τα 130 είχε φάει 2 καρότσες, καταπληκτική η π΄ροσφυση των T1R στην εκκίνηση, και ν΄λομιζα πως τα 116 πήγαιναν καλύτερα....
|
|
|
30-04-06, 19:10
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
01-05-06, 00:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
γιατι ρε χρηστο πως αλαζοντε οι ταχυτητες δλδ?
εχτες βραδυ γυρνουσα πειραια απο ποσειδωνος. ειχα μπροστα μου ενα ταπερ με εξατμιση. τρομαξε να στιψει στη στροφη στο Δ φαληρου.σα βαρκα πηγαινε. με το που πιασαμε ευθεια τον ειχα προφυλακτηρα, ανοιξε καλα μετα στην ευθεια και εφυγε πολυ. ειναι πολυ δυνατο μετα τα 140.
|
ασε πανο αν ησουνα μεσα θα καταλαβαινες τι θελω να πω.... ολες χτυπουσαν κοφτη εκτος απο την πρωτη που επρεπε να χτυπησει....ακομα και ο γιαννης με το μιτσο που ηταν με το 101 ακουγαν τους κοφτες του νικου,απαραδεκτο για ενα κοντρακια του βεληνεκους του νικου
|
01-05-06, 05:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
|
ΕΕΕ??? Πιστεύω να κάνεις πλάκα!!!
|
01-05-06, 18:16
|
banned
|
|
Περιοχή:
KΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Μαγκες χρονια και ζαμανια.Εκανα ενα ανοιγματακι με μπλε κορολα 111 1,3Τ την Κυριακη του Πασχα,κοντα στη Μαλακασα,διαφορα χαλαρη και μεγαλη.Επισης ανοιξα με SUBARU GT 2,0L μεχρι τα 180 μπροστα 2 αμαξια,μετα με εκοψε ο κοφτης χιλιομετρων(ακομα να τον βγαλω).Αυτα τα ολιγα,DJBAC ειμαι ο κουμπαρος του Γερασιμου τι εγινε με το αμαξι;
|
01-05-06, 21:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από petewrc";p="
Μαγκες χρονια και ζαμανια.Εκανα ενα ανοιγματακι με μπλε κορολα 111 1,3Τ την Κυριακη του Πασχα,κοντα στη Μαλακασα,διαφορα χαλαρη και μεγαλη.Επισης ανοιξα με SUBARU GT 2,0L μεχρι τα 180 μπροστα 2 αμαξια,μετα με εκοψε ο κοφτης χιλιομετρων(ακομα να τον βγαλω).Αυτα τα ολιγα,DJBAC ειμαι ο κουμπαρος του Γερασιμου τι εγινε με το αμαξι;
|
Καλώς τον!!! Με γεια το μοτέρ!!!!!!!
Ευτυχώς βρέθηκε λύση!!!! viking viking
|
|
|
03-05-06, 01:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
|
1) απο εδω και περα ο jims192 αλλαζει ονομα και γινεται jims202
2)κανε προπονηση ωστε την επομενη φορα να εχει περισσοτερο σασπενς
και 3)βαλε ενα λαστιχο της προκοπης θελεις να κερδισεις και κοντρα με τα καρφουρολαστιχα αγνωστου ταυτοτητος.....ελα ρε νικολα εμπρος 20vvvvvvvvvvvvvvvv
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18542910 seconds (76,22% PHP - 23,78% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|