Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
22-09-05, 00:13
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε αρχιερεα δεν εχω εγω αμφιβολιες το αντιθετο μου φαινονται πολυ λιγα εστω και για το δικο σου μοτερ(χα,χα)
|
|
Re: Dyno Day |
|
22-09-05, 00:24
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Dyno Day
ποσα επρεπε να ειναι δηλαδη? τι τα περασατε τα αλογα ρε φυστικια?
|
22-09-05, 02:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
εχει δικιο ο πανος τι ειναι τα αλογα....ρε ηρακλη πολλα ειναι 7-8 αλογα αντε το πολυ 2-3 τι να πω το δικο μου παντος που το εχω μετρησει σε αλλο δυναμομετρο μου εδειξε 149,8hp και 16,1κιλα εντελως μαμα το μοτερ.
παντως παρατηρησα με το θεμα της βενζινης οτι μια φορα εβαλα 95 bp και ειχα πυρακια και καπακι παω απο τα νευρα μου το γεμιζω 100αρα και πεταω αντι για ενα μπουκαλακι βελτιωτικο οκτανιων δυο και το μοτερ ξυριζε και φυσικα ουτε λογως για πυρακια,πρεπει η βενζινη που φορουσα για μερικες μερες να ηταν γυρω στα 105 οκτανια οσο ειναι στο Τοκυο
Και αφου μου τελειωσε και ξαναφουλαρισα με 100αρα φυσικα, δεν εβαλα βελτιωτικο αυτη την φορα,καταλαβα την διαφορα που εχουν τα οκτανια και με τι βενζινες πρεπει να δουλευουν ολα τα μοτερ που ερχονται απο japan και ειδικα τα 20v..........
|
22-09-05, 02:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Χρηστο και λιγα ειπα.Καταλαβαινεις τι ειναι να βαζεις σε ενα μοτερ 95 οκτανια οταν φτιαχτηκε για 105,η μιση ζωη του φευγει,κοβει φουλ αβανς και κυριως η ροπη παει περιπατο.Στο δικο ο κατασκευαστης λεει 95 και ανω και για καλη αποδοση 98 και ανω και αυτα εν ετοι 98.Με 9.5 συμπιεση και βλεπω μεγαλη διαφορα σε αποδοδη μεταξη 95αρας και 100αρας.Ειναι και θεμα εγκεφαλου ομως.Ο δικος ειναι πολυ πονηρος δεν λεει οχι σε τιποτα tongue tongue .
|
22-09-05, 02:56
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
α ρε tokyo, fujiyama, cobe, osaka αχ καρμπονια που βγαζετε. το θεμα της ιπποδυναμης αν με κοροιδεψαν η οχι θα προσπαθησω να το ψαξω και θα ενημερωσω τα πληθη
|
25-09-05, 14:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οσο για σενα diaphane οσο γραφεις ακαταλαβιστικα,σχεδον ασυναρτησιες παντα θα το βλεπεις το ονοματακι μου!Ακου τωρα απαιτηση που ειχες!Να καταλαβω αυτα που εχεις στο μυαλο σου και οχι αυτα που γραφεις!!!Και επειδη παλι εκτιθεσαι αλλο η παρεα και ο χαβαλες και αλλο η δουλεια.Οταν ειναι να κανουμε μια δουλεια,την κανουμε σωστα χωρις περαιτερω.Θα μας διαβασουν και μερικες χιλιαδες ματια.Γι'αυτο και το πηρα σοβαρα το ολο εγχειρημα σε αντιθεση με εσενα που επιμενεις απο οτι βλεπω να το αντιμετωπιζεις παναλαφρα.Χαβαλε εγω κανω στη καφετερια και οχι στα 10 πραγματακια που πρεπει να 'δημιουργησουμε' κατι.
Ρε μπας και δεν το οργανωσε ο Marmel το ολο εγχειρημα και το οργανωσες εσυ;[/quote]
όχι δεν ήταν δική μου δουλειά να οργανώσω το όλο εγχείρημα.σαν moderator έχω κάποια πράγματα που πρέπει να κάνω στο site και για αυτό το λόγο πιστεύω πως μου παραχώρησαν αυτή τη θέση.τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι που τρώγεστε με το συγκεκριμένο ζήτημα και προσωπικά με εμένα θέλετε να αποχωρήσω μπορείτε απλά να το ζητήσετε.δημοκρατία έχουμε.ανεβαίνουν και πέφτουν κυβερνήσεις άρα και εγώ μπορώ να αποχωρήσω από τη θέση αν μου ζητηθεί και να πάρει κάποιος περισσότερο ικανός την θέση μου.
Σαν μέλος του corolla club (καμία σχέση με το site) θα συνεχίσω να κάνω αυτό που πρέπει όσον αφορά τις εγγραφές μέχρι να μου ζητηθεί να αποχωρήσω και από την συγκεκριμένη θέση και να γίνω ένα απλό μέλος.
θέλω να πω όμως κάτι σε όσους σχολιάζουν γενικά.η καμήλα λέει για τις άλλες καμήλες χωρίς να κοιτάει την καμπούρα της. έτσι κάνουν πολλοί και βγαίνουν και λένε ότι ενδιαφέροντε για το club.εγώ όμως όταν ζητήθηκε η μηδαμινή βοήθεια που μπορούσα να προσφαίρω ήμουν παρών και δεν πέταξα μια κάποια δικαιολογία ούτε έκανα τον κινέζο.
αυτά τα ολίγα.
|
25-09-05, 16:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα έχουμε τα αποτελέσματα από το dynoday;
|
|
|
|
25-09-05, 21:20
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Κατσε ρε Marmel τι ποσα να σου δειξει;Οσα λεει ο κατασκευαστης!Ειπα εγω να σου δειξει παραπανω ή επειδη εβαλες ενα τελικο μπουρι θα παρεις 10 αλογα;Μεγαλωσαμε και δεν μας κοροιδευουν Θεοφιλοι,Παντεληδες και Σια.Και εσενα Χρηστο λιγα εδειξε!!Για εμενα φουλαρε το με 100αρα,ασε λιγο να πεσει η θερμοκρασια και ξαναδυναμομετρησετο,Marmel.
Φιλε Χρηστο το ασημοκαπακο φορας;Παντως τεινω να συμφωνησω με ενα φιλο και με παρα πολλους που λενε οτι δεν βγαζουν τα αλογα που υποσχονται,ειδικα τα ασημοκαπακα.Δυναμομετρησεις θα δουμε πουθενα;
Υ.Γ Φιλε Διαφανε το επιχειρημα (κοιταξτε εσεις τα χαλια σας και μετα μιληστε μου) ειναι τουλαχιστον παιδαριωδες!Αν και δεν εκρινε κανενας τις πραξεις σου,που δεν τις γνωριζω ουτως ή αλλως,τα λεγομενα σου μερικες φορες προκαλουν.Λες να εχω τη διαθεση ή να τη 'βρισκω' καθε φορα που γραφεις να αντιδικουμε;Γιατι σε γνωριζω;Εχουμε ποτε ειδωθει ή τσακωθει;Παρε π.χ το παραδειγμα με τη καμηλα που ανεφερες!Εκτος του οτι δεν στεκει,προφανεστατα γιατι το οτι δεν ειμαστε εμεις ικανοι αυτο δεν απαλασσει εσενα απο τις ευθυνες που εχεις να κανεις καποια πραγματα σωστα!Τονιζω οτι δεν σε κατηγορω για αυτα που κανεις(αν και εσυ αυτο νομιζεις) αλλα για αυτα που λες.Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι Moderator,ποιος εκανε το φορουμ αν θα φυγεις ή θα μεινεις,αν εισαι γρηγορος ή αργος.Με ενδιαφερει να λεγονται σωστα πραγματα και οταν μου απευθυνεσαι και με προσκαλεις καπου και μου λες ελα,αλλα δεν ξερω αν θα βρω καπου να κοιμηθεις ή να φας ειναι τουλαχιστον αγενες.
Εσυ παντως αν ποτε ερθεις Καλαματα να εισαι σιγουρος οτι και να μεινεις θα βρεις και καφε θα πιουμε και τις κοντριτσες μας θα κανουμε.Και αν νομιζεις οτι αερολογω δεν εχεις να κανεις τιποτε αλλο απο το να με δοκιμασεις!!
|
25-09-05, 21:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Εσυ παντως αν ποτε ερθεις Καλαματα να εισαι σιγουρος οτι και να μεινεις θα βρεις και καφε θα πιουμε και τις κοντριτσες μας θα κανουμε.Και αν νομιζεις οτι αερολογω δεν εχεις να κανεις τιποτε αλλο απο το να με δοκιμασεις!!
|
Πανο τι λες μολις ετοιμαστω και γω παμε καμια βολτα μεχρι την καλαματα να δυναμομετρησουμε τον φιλο mechanicaf????
|
|
25-09-05, 21:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Υ.Γ Φιλε Διαφανε το επιχειρημα (κοιταξτε εσεις τα χαλια σας και μετα μιληστε μου) ειναι τουλαχιστον παιδαριωδες!Αν και δεν εκρινε κανενας τις πραξεις σου,που δεν τις γνωριζω ουτως ή αλλως,τα λεγομενα σου μερικες φορες προκαλουν.Λες να εχω τη διαθεση ή να τη 'βρισκω' καθε φορα που γραφεις να αντιδικουμε;Γιατι σε γνωριζω;Εχουμε ποτε ειδωθει ή τσακωθει;Παρε π.χ το παραδειγμα με τη καμηλα που ανεφερες!Εκτος του οτι δεν στεκει,προφανεστατα γιατι το οτι δεν ειμαστε εμεις ικανοι αυτο δεν απαλασσει εσενα απο τις ευθυνες που εχεις να κανεις καποια πραγματα σωστα!Τονιζω οτι δεν σε κατηγορω για αυτα που κανεις(αν και εσυ αυτο νομιζεις) αλλα για αυτα που λες.Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι Moderator,ποιος εκανε το φορουμ αν θα φυγεις ή θα μεινεις,αν εισαι γρηγορος ή αργος.Με ενδιαφερει να λεγονται σωστα πραγματα και οταν μου απευθυνεσαι και με προσκαλεις καπου και μου λες ελα,αλλα δεν ξερω αν θα βρω καπου να κοιμηθεις ή να φας ειναι τουλαχιστον αγενες.
|
αν το επιχείρημά μου είναι παιδαριώδες η δική σου η πρόσκληση τι είναι ?ούτε σε προσκάλεσα πουθενά ούτε είπα οτι θα σε φιλοξενήσω.δεν οργάνωσα την δυναμομέτρηση και πήγα σαν απλός θεατής όπως και άλλοι.στο θέαμα σε προσκάλεσα(με λάθος διατύπωση!) και στη συνάντηση εφόσων δήλωσες ότι είσαι αθήνα και αν έβρισκες χρόνο θα πέρναγες.
και για να τελειώνουμε το θέμα γιατί το topic αφορά την δυναμομέτρηση και μόνο και επειδή δεν θέλω να ξαναγράψω κάτι το οποίο θα παρερμηνεύσεται διότι δεν θα το διατυπώσω σωστά θα σταματήσω την κουβέντα μου μαζί σου εδώ και αν κατέβω Καλαμάτα έχω μέρος να μείνω.για καφέ το συζητάμε για κόντρες όχι.ο καθένας με τα δικά του πιστεύω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Dyno-day :-p |
Marios50 |
Videos |
3 |
23-12-10 01:37 |
Dyno day |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
42 |
17-04-10 19:37 |
My first dyno |
gio911 |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
19 |
02-12-09 00:52 |
Dyno |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
11 |
24-11-09 17:18 |
Dyno Day |
turbakias!!! |
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
23 |
09-04-05 04:14 |
Page generated in 0,17215204 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|