Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-07-12, 02:08
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
να κανουμε μια μινι δημοσκοπηση ....

σε πιο μερος της ελλαδας νομιζετε οτι ειναι πιο εριστικοί οι στρουμφ

και απαντωντας πρωτα εγω θα πω με σιγουρια στην πελλοπονησο και ιδιαιτερα αο πατρα μεχρι καλαματα που θα φας κληση επειδη εισαι αθηναιος απλα.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-12, 02:54
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Corollapatra Δεν χρειάζεται να μου υποδεικνύεις τί έγραψες στο σχόλιο σου, το διάβασα πολύ καλά. Με το δικό μου σχόλιο ούτε σε στοχοποίησα ούτε είχα σκοπό να σε θίξω. Αν πιστεύεις ότι έγινε κάτι τέτοιο να το σβήσω το μήνυμα μου.
Δε το πήρα έτσι, δε θίχτηκα καθόλου. Απλά συμφώνησα μαζί σου και επισήμανα και πάλι ότι κάτι ανάλογο ανέφερα και εγώ στο post μου...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
να κανουμε μια μινι δημοσκοπηση ....

σε πιο μερος της ελλαδας νομιζετε οτι ειναι πιο εριστικοί οι στρουμφ

και απαντωντας πρωτα εγω θα πω με σιγουρια στην πελλοπονησο και ιδιαιτερα αο πατρα μεχρι καλαματα που θα φας κληση επειδη εισαι αθηναιος απλα.
Κλήση θα φας με το που θα μπεις νομό Ηλείας... Και όχι απαραίτητα γιατί είσαι Αθηναίος. Απλά στην Ηλεία κάνουν συνεχώς μπλόκα στη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου και είναι πολύ αυστηροί με τα όρια ταχύτητας. Ε, με όριο ταχύτητας 50χλμ. στην Εθν. Οδό είναι πολύ εύκολο να την τσιμπήσεις τη κλήση εάν σε πιάσει κάνα ραντάρ...

Εγώ πάντως αντιμετώπισα "εχθρική" συμπεριφορά ένα καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Έχω πάει με δανικό αυτοκίνητο με αθηναϊκούς αριθμούς κυκλοφορίας και πέφτω σε όργανο που ανήκει σε εκείνη τη μερίδα ανεγκέφαλων ανθρώπων (που υπάρχουν φυσικά και στις δύο γεωγραφικές περιοχές) οι οποίοι ασχολούνται με την κόντρα Νοτίων-Βορείων, λες και οι μεν ή οι δε ανήκουν σε διαφορετική Ελλάδα... Τέλος πάντων, είμαστε στη Νικήτη (εάν τη θυμάμαι καλά τη περιοχή) με το "αθηναϊκό" αυτοκίνητο και μπλέκουμε σε ένα δρόμο που φυσικά δεν τον ξέραμε, παρκαρισμένα αυτοκίνητα εδώ και εκεί... Προσπαθώντας να βγούμε στην κεντρική οδό προς Θεσ/κη, σταματάμε σε ένα φανάρι που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, εμείς σταματήσαμε στο κόκκινο φανάρι με το μισό μας αυτ/το στο αντίθετο ρεύμα... Μας βλέπει το όργανο που έκανε τη διαχείριση της κυκλοφορίας, βλέπει αθηναϊκές πινακίδες, σου λέει εδώ είμαστε... Αρχίζει και σφυράει τόσο δυνατά που πρέπει να σταματήσανε όλα τα αυτοκίνητα στη Τσιμισκή στη Θεσ/νίκη... Μας κάνει νόημα να σταματήσουμε στην άκρη. Έρχεται κ@υλωμένος και μας αρχίζει γιατί μπήκαμε στο αντίθετο ρεύμα, γιατί παρακωλύσαμε τη κυκλοφορία, βγάλτε χαρτιά, διπλώματα, διαβατήρια, κάρτες καυσαερίου, ΚΤΕΟ, κάρτες αιμοδοσίας, ασφάλειες, μέτρηση αμορτισέρ, μέτρηση από φρενόμετρο, της Παναγιάς τα μάτια. Με το που βλέπει στο δίπλωμά μου Πάτρα, καλμάρει λίγο... "Από που είστε;", με ρωτάει... "Από Πάτρα", του λέω... Φτουουουουουουουουουουου... Αν η σκέψη του είχε φωνή αυτό θα ακουγόταν... Αμέσως αλλάζει το ύφος του, ηρεμεί και έγινε πλέον τόσο καλούλης... Γιατί καλέ να βγούμε στο αντίθετο, και έπρεπε να προσέχουμε λίγο, και δημιουργήσαμε ένα μικρό πρόβλημα στη κυκλοφορία, και να προσέχουμε την επόμενη φορά, και καλή μας διαμονή, και να πάμε στο καλό...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 08-07-12 στις 03:18.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-12, 03:18
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ευτυχως δεν κανουν καλα την δουλεια τους και μιλαω για τους τροχαιους γιατι θα ειχαμε πολλα κλαματα.........
Αν θελουν να βρουν κατι να σε γραψουν θα το κανουν!!!

Μεγαλη ιστορια αυτο με τις κλησεις και απλα υπαρχουν πολλα που πρεπει να συζητηθουνε!!!

Εμενα πιο πολυ με ενοχλουνε τα κακορυθμισμενα xenon του αλλου παρα τα φιμε του........

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-12, 10:39
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Talking

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
...Κλήση θα φας με το που θα μπεις νομό Ηλείας... Και όχι απαραίτητα γιατί είσαι Αθηναίος. Απλά στην Ηλεία κάνουν συνεχώς μπλόκα στη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου και είναι πολύ αυστηροί με τα όρια ταχύτητας. Ε, με όριο ταχύτητας 50χλμ. στην Εθν. Οδό είναι πολύ εύκολο να την τσιμπήσεις τη κλήση εάν σε πιάσει κάνα ραντάρ...
Ντροπή σου, παλιοπατρινέ, μας διαβάλεις!
Σε αυτόν τον άθλιο κwλόδρομο που αποκαλούν ΝΕΟ Πατρών-Πύργου από τη Μανωλάδα και μετά, μπορεί να έχει μπλόκο σχεδόν σε κάθε διασταύρωση, ειδικά όταν τα έσοδα του κράτους είναι σε ιστορικά χαμηλά.
Πριν από μία εβδομάδα, πηγαίνοντας για μπάνιο στην Κουρούτα το Σάββατο, είχε δύο μπλόκα ένα στα Χανάκια και ένα στην είσοδο για Δουνέικα, στα κεραμμύδια του Παναγιωτόπουλου. Το τι σινιάλο έπεσε, δεν λέγεται! Και όλοι πήγαιναν σαν Παναγίες...
Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και δεν λειτουργούσαν σαν φορο-εισπράκτορες οι συνθήκες κυκλοφορίας θα ήταν πολύ καλύτερες...
ΥΓ: Μιχάλη, αν ξέρεις πού είναι το ραντάρ, περνάς κότα μπροστά τους, και μετό που τους έχεις προσπεράσει κατεβάζεις δύο ή τρεις ταχύτητες και σανιδώνεις! Αφρίζουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτε! Αυτό έκανα από την Πάτρα και μετά...:shoothi m

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 08-07-12 στις 11:52.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-12, 21:47
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πανο εντολες εκτελουνε και ολοι εχετε παει στρατο ,ξερετε απο εντολες!
Ο Διοκητης ξακαθαρα λεει:< βγειτε και φερτε μου 2 μπλοκακια γραμμενα!>
Και αυτον τον διαταζει ο Διοκητης Περιφερειας ,τον οποιο τον εχει διαταξει ο Διευθυντης Τροχαιας ολης της Ελλαδας και φυσικα ολους αυτους ποιος τους διαταζει?Η Πολιτικη ηγεσια!!!
Απλα τα πραγματα!!!Ετσι ακριβως παει η αλυσιδα!!!
Γι αυτο λεω οτι ειναι πονεμενη ιστορια!!!

Εμενα παλι , με ενοχλει και με εξοργιζει εδω στο Βολο εχω βαρεθει να βλεπω κοσμο ,ανεξαρτητου ηλικιας να περνα το κοκκινο φαναρι λες και ειναι ταμπελα παραχωρησης προτεραιοτητας,κοντοστεκονται και το περνανε ετσι απλα........
Αυτοι τι θελουν?Κατ'εμε γ@μησι και απλωμα στα τσιγκια ......
Και εχω δει απο πιτσιρικαδες με παπακια κ@λοφτιαγμενα μεχρι και κυριους και κυριες με μεγαλα και φανταχτερα αμαξια........ακομα και με παιδια μεσα στο παιδικο καθισμα πισω!
Ειναι δυνατον να εχεις πισω απο καθε φαναρι και εναν αστυνομικο?Δεν γινονται αυτα ρε παιδια!Γι αυτο λεω ειμαστε Μπανανια!!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-12, 22:55
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Unhappy

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο εντολες εκτελουνε και ολοι εχετε παει στρατο ,ξερετε απο εντολες!
Ο Διοκητης ξακαθαρα λεει:< βγειτε και φερτε μου 2 μπλοκακια γραμμενα!>
Και αυτον τον διαταζει ο Διοκητης Περιφερειας ,τον οποιο τον εχει διαταξει ο Διευθυντης Τροχαιας ολης της Ελλαδας και φυσικα ολους αυτους ποιος τους διαταζει?Η Πολιτικη ηγεσια!!!...
Δεν διαφωνούμε κάπου, αυτό λέω: άλλη είναι η δουλειά τους και άλλη δουλειά (τους) καταντήσανε να κάνουν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
...Εμενα παλι , με ενοχλει και με εξοργιζει εδω στο Βολο εχω βαρεθει να βλεπω κοσμο ,ανεξαρτητου ηλικιας να περνα το κοκκινο φαναρι λες και ειναι ταμπελα παραχωρησης προτεραιοτητας,κοντοστεκονται και το περνανε ετσι απλα........
Αυτοι τι θελουν?Κατ'εμε γ@μησι και απλωμα στα τσιγκια ......
Και εχω δει απο πιτσιρικαδες με παπακια κ@λοφτιαγμενα μεχρι και κυριους και κυριες με μεγαλα και φανταχτερα αμαξια........ακομα και με παιδια μεσα στο παιδικο καθισμα πισω!
Ειναι δυνατον να εχεις πισω απο καθε φαναρι και εναν αστυνομικο?Δεν γινονται αυτα ρε παιδια!Γι αυτο λεω ειμαστε Μπανανια!!!!
Εμένα να δεις πόσο με εξοργίζει αυτό στην Αθήνα.
Για να μη σου πω πόσο με εξοργίζει το γεγονός ότι τα μηχανάκια από 50 μέχρι 950 κυβικά και βάλε έχουν γραμμένα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στα @@ τους: ούτε κόκκινα, ούτε στοπ, ούτε φλας, ούτε μονόδρομοι, ούτε νησίδες! Όλα είναι οικόπεδό τους, μπορούν να πηγαίνουν όπως θέλουν και σε περίπτωση που διαμαρτυρηθείς σου ζητούν και τα ρέστα με θράσος και τουπέ. Και βέβαια, ποτέ δεν υπάρχει αστυνομία να κάνει κάτι, ή αν υπάρχει δεν δίνει καθόλου σημασία...
Δεν μιλάμε -απλά- για μπανανία, Γιάννη. Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη (δυστυχώς) και ίσως μη αναστρέψιμη πλέον...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-12, 23:51
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 271
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμενα παντως η corolla εχει σπαρτιατικες πινακιδες..μια φορα για ελενχο ενας ψαρωμενος νιουφης τροχομπατσος με σταματησε και μου λεει οτι η εξατμιση ειναι πανω απο τα επιτρεπτα...ναι καλα του λεω μετρα τη και αμα την βρεις παρανομη τοτε να με γραψεις..καλα μου λεει μπορει να κανω λαθος μπορειτς να πηγαινετε...αντιο κτλ!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-12, 01:36
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω οταν ηταν 1.6 turbo πατησα με ενα octavia περιπολικο.Στο πρωτο πατημα, παταμε απο 2ες και χανω αλλαγη σε 3η με αποτελεσμα να βρεθει 1 κενο μπροστα.Στο 2ο πατημα παταμε παλι απο 2ες αυτη την φορα αλλαζω κανονικα και του ριχνω 2-3 κενα.ΕΕΕ μετα με σταματησε και με εγραψε για ταχυτητα.
Λετε αν ηταν μπροστα να μην με εγραφε?
Και μια ακομα μ@λακια που εχω κανει με περιπολικο ηταν οταν πηγαινα ενα απογευμα να μπω στο στρατοπεδο ετρεχα γιατι ειχα αργησει.Στην εθνικη συνανταω περιπολικο και του κολλαω απο πισω.Κανει δεξια τον περναω τερμα με το external να ουρλιαζει.Αναβει φαρο και προσπαθει να με ακολουθησει..Μετα απο λιγο και ενω τους εχω ριξει οτι καντηλι υπαρχει(γιατι σκεφτομουν οτι θα φαω κλιση και θα μου ριξουν και καμια βδομαδα φυλακη στον στρατο) κανω δεξια.Ερχεται στο παραθυρο(φοραγα στρατιωτικα) και πριν πει οτιδηποτε του λεω αν ειχες αργησει να πας στην υπηρεσια σου 15 λεπτα δεν θα εκανες το ιδιο?Και μου λεει ''να πατε στο καλο κυριε και σας παρακαλω να προσεχεται..''
Γενικα δεν εχω προβληματα με τους μπλε ισα ισα που τους συμπαθω κιολας.
Απάντηση με παράθεση
..............
Παλιά 09-07-12, 15:25
Το avatar του χρήστη trd_koutavi
trd_koutavi Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Toyota Starlet EP82
Περιοχή: Σκύδρα
Δύναμη Σεβασμού: 202
trd_koutavi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
..............

Έχω φάει κλήση 50 ευρο επιδή είχα και έπαιζε το DVD, 1 φωρα για ζώνη και 1 για ταχήτητα, αλλα φθυνα την γλύτοσα γιατι ήμουν φαντάρος και με έγραψε και καλα οτι είχα 80 χλμ ενώ είχα αρκετά ποιο πολλα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-12, 20:18
mpriskot Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 201
mpriskot είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@ corollapatra,

μαζί δεν δουλεύανε οι "κύριοι"; αφού σε ειπε ο ένας να φύγεις, τον άλλο τι τον έκοφτε;

ό,τι να ναι...

να πω κι εμένα με γράψανε, για παρκάρισμα στο λιμάνι (θεσσαλονικη) Σάββατο βράδυ προς κυριακή.. έλεος! Δε λέω, είχε ταμπέλα (και ήταν καρφωτοί και ήρθαν να γράψουν) αλλά σάββατο βράδυ που ψιλοβγαίνει ο κόσμος να πιει τπτ (και να ακουμπήσει και τα λεφτά του στα μαγαζιά, πριν κλείσουν), να γραφεις για παρκάρισμα... τι να πω.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
γιατι???? freemix13 Ειμαι νεος 7 13-06-08 18:43
ΓΙΑΤΙ?????????? th@nos TOYOTA COROLLA E 12 26 21-05-08 02:43
Γιατι????????? th@nos TOYOTA COROLLA E 12 31 04-04-08 16:16
γιατι να σπασουν??? Kostis TOYOTA COROLLA KE30 10 26-08-07 23:49
Γιατι 4a-ge και οχι 4a-gze??? Anonymous ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 13 01-03-05 16:17

Page generated in 0,18568110 seconds (83,13% PHP - 16,87% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com