Λοιπό πήγα σήμερα (Κυριακή) και το είδα με ένα φιλαράκι. Όπως είναι λογικό η έκθεση ήταν κλειστή. Έχουμε και λέμε:
Ε111, 1.4 vvti, 97 άλογα, hatcback, μοντέλο 2000. ότι μπόρεσα να δω: a/c, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπετες, στροφόμετρο, 3πορτο και στο
κοντερ μπόρεσα να διακρίνω 92.000 χλμ (όποιος θέλει το πιστεύει, εγώ όχι). Το αμάξι συμφωνήσαμε με τον φίλο μου οτι τις στούκες του τις έχει. Εκείνο που με ανησύχησε περισσότερο είναι ένα πολυ μικρό και ανεπαίσθητο τσάκισμα ακριβώς στο πάνω μέρος της κολώνας του οδηγού (τι μπορεί να ισχύει εκεί?). Ακόμα διαφορά στην άκρη των δύο φτερών μπροστά στο σημείο που ξεκινά η κολώνα και η πόρτα. Ήταν αρκετά για να έρθουν να ενισχύσουν τις αρχικές μου αμφιβολίες οι οποίες έχουν να κάνουν με την τιμή....6.200 Ευρώ! Παιδιά έμπορος είναι.Δεν μπορεί ένα αμάξι που πωλείται 8.000 αυτός να το δίνει τζάμπα. Λοιπόν έχει λάκο η φάβα και μάλιστα μεγάλο! Το αμάξι είναι εκεί 2 βδομάδες περίπου....γιατί δεν έχει πουληθεί??? Τα λάστιχα είναι για αλλαγή δεν το συζητώ και φοράει ζάντα 13άρα, χρώμα ασημί. Τι να πω...όποιος ενδιαφέρεται ας μου τηλεφωνήσει στο 6972363834 (αν δεν το σηκώσω κλασσικά ας αφήσει μήνυμα) να του πω που βρίσκεται.