Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos
Μιχάλη,η μομφή δεν ήταν για εσένα αλλά για κάποιους άλλους που συνεχίζουν και βλέπουν τα πράγματα με κόκκινα μάτια.Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κανάλι του προέδρου σας που την επόμενη της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα βγήκαν όλοι οι πολυξερόπουλοι δημοσιογραφίσκοι και έτσι αντικειμενικοί που είναι όπως πάντα έκαναν το άσπρο μαύρο λέγοντας πως ήταν θέμα τύχης,πως έλειπαν βασικοί παίκτες και χίλια δύο άλλα πράγματα.Όταν λέγεσαι Ρόμα δεν περιμένεις τη διαφορά να την κάνουν δύο παίκτες αλλά το σύνολο.
Και για ακόμα μια φορά σου βγάζω το καπέλο για τον τρόπο σκέψης.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Όταν η ομάδα λέγετε ΡΟΜΑ είναι 20 αγώνες χωρίς ούτε ισοπαλία κ παίζει 2 παιχνίδια με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κ χάνει κ στα δύο παιχνίδια δεν φταίει η έλλειψη του TOTI αλλά η σκέψει οτι έλα μωρε ο Παναθηναικός είναι αλλά....................τσακ την φάγανε!!! Με τον πατέρα μου βλέπαμε τον αγώνα κ στο 3 γκόλ που ηταν το καλύτερο αρχίζαμε κ πανηγυρίζαμε σαν παλαβοί!!! Τώρα το αν ο καθένας φοράει πάτους απο μπουκάλια κ δεν βλέπει τότε άστο αδερφέ Νίκο!!! Αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι δεν είναι ΑΝΤΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ αλλά ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ!
|
Βρε παιδια ετσι βγαζουν το ψωμι τους....υπαρχουν ανθρωποι και μαλιστα για να μην λετε οτι το λεω για τους γαυρους,εχω φιλους
Παναθηναικους που θελουν να χανει η Εθνικη,οποτε τι θελετε να γραψουν οι οπαδικοι δημοσιογραφοι για να ικανοποιησουν το κοινο τους ???????
Εγω προσωπικα διαβαζω
ΠΡΑΣΙΝΕΣ εφημεριδες,μονο μετα απο τετοιους θριαμβους(πχ Ρομα),γιατι ειναι αρκετα ανεβαστικες και εχουν ολο το ρεπορταζ της ομαδαρας μου......αλλα μεχρι εκει.....δεν τις βαπτιζω αντικειμενικες!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ρε παιδιά... Τι να λεμε τωρα... Τους έτσουξε τοσο πολύ το μ@μησι (γιατι για μ@μησι πρόκειται οταν κερδιζεις - και μάλιστα γυρίζεις! - δυο αγωνες εναντια στη Ρομα εντος και εκτος εδρας) που ψαξανε να βρουνε ότι φτηνη και ηλίθια δικαιολογία υπήρχε για να μπαλωσουν την κατάσταση...
Βεβαια το μονο που καταφερανε ηταν να φανουνε γελοιοι, μιας και ολος ο Ιταλικος τυπος την έθαψε τη Ρομα!!
Οταν το πλοίο σου φάει τορπίλη... δυστυχως δεν μπορεις να μπαλωσεις την τρυπα με χαζαπλάστ... χαχαχαχα
|
Πολυ καλο ποστ!!!!!