Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
13-10-08, 01:16
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
κ εγω θα συμφονεισω μαζι αλλα ομως οπως ανεφερε κ καποιος πιο πριν υπαρχουν και οι εξερεσεις,δηλαδη το βλεμα του λεφτα με την μουν@ρ@ την γκομενα διπλα κ με την αμαξαρα που και καλα νομιζει πως εχει..
|
13-10-08, 02:08
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
κ εγω θα συμφονεισω μαζι αλλα ομως οπως ανεφερε κ καποιος πιο πριν υπαρχουν και οι εξερεσεις,δηλαδη το βλεμα του λεφτα με την μουν@ρ@ την γκομενα διπλα κ με την αμαξαρα που και καλα νομιζει πως εχει..
|
Οσο για την slk 163 που ανεφερες πιο πριν mpesikos,σε καμια περιπτωση δεν μπορει να σταθει διπλα στην ts,οχι να την περασει κιολας...
|
13-10-08, 08:35
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
εχω ραψει 2 μεχρι σημερα
|
13-10-08, 08:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLA TS COMPRESSOR
εχω ραψει 2 μεχρι σημερα
|
Ε, κλεβεται παιδακια.Ειστε 30 αλογα πανω και 300 κιλα κατω.+ οτι η Mercedes κουβαλει και 300 κιλα μαγκια του οδηγου.
|
|
13-10-08, 09:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Τα χέρια - %&*%** τα αφήνουμε στην άκρη μιας κ δε συγκρίνονται από εδώ μέσα...Αν πάμε στα άλλα δυο (γκάζι - στήσιμο) τότε βγάινει συμπέρασμα πως το 207 θα στρίψει πολύ καλύτερα μιας κ έχει πιο πολύ γκάζι και πολύ καλύτερο στήσιμο...πάμε παρακάτω...
Την 111 τη συγκρίνει με το 207 όταν τα οδηγεί ο ίδιος προφανώς και αυτή είναι η σωστότερη κ αντικειμενικότερη άποψη μιας κ δεν επηρεάζει ο οδηγός το αποτελεσμα....
|
Μπα...
Μου συγκρινεις ενα αμαξι του 98 με ενα του 2008,ωραια συγκριση..
Εδω βλεπεις οτι το ιδιο αμαξι σε ενα χρονο ποιο μετα εκδοση στριβει πολυ καλυτερα απο τον προκατοχο του...
Πωπωπαλι εσυ στριβεις ή τα ηλεκτρονικα??Γιατι τα κολτ τα χωνουν με τα οσα στην στροφη και περιμενουν τα ηλεκτρονικα να τους σωσουν,τετοιος εισαι και συ??
|
|
13-10-08, 10:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Καλά, όσο αφορά MERC δεν θα έπρεπε καν να το συζητάτε! ΕΛΕΟΣ!
Διάβασα 5 σελίδες.... και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνατε μούτι!
Δεν υπάρχει 2λιτρη MERC να περάσει 20v, όπως και εννοείται TS!
Κάτι που κανένας σας όμως δεν ανέφερε, και μου έκανε εντύπωση, είναι ότι επειδή ακριβώς η MERC ξέρει σε ποιούς απευθύνεται, σου δίνει το δικαίωμα να κολλήσεις απο πίσω ότι σηματάκι θέλεις! Το πληρώνεις και το βάζει επάνω, εργοστασιακά! Δε πα να 'χεις C180? Αν εσύ θέλεις να γράφει AMG 66, θα το γράφει! Δε πα να χεις C320???? Αν θες να γράφει C180 θα το γράφει! Ποτέ δεν είσαι σίγουρος λοιπόν με τι άνοιξες!
Επειτα..... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ Η ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Η ΑΠΛΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ??? Τι λέτε ρε παιδιά? Για κοντρα μιλάτε, όχι για πασαρέλα αυτοκινήτων! Δλδ, εγώ θα πρέπει να βρώ ενα αυτοκίνητο της γενιάς μου, και να τα στήσω? Επειδή δεν έχω VSH EBD ABS και τα λοιπά αρχικά, πάει να πεί ότι δεν θα κάτσω ποτέ δίπλα του, επειδή αυτός έδωσε 35+ χιλιάρικα? Τα πιστεύετε αυτά που λέτε?
Ανοίξτε ενα τόπικ, πλούσια και χλιδάτα αυτοκίνητα, και κάντε μια σύγκριση πολυτελείας. Πέρα απο επιδόσεις..... απλά τι σου προσφέρει το κάθε αυτοκίνητο. Οταν όμως μιλάτε για κόντρα....... ποσός μας απασχολούνε το πόσο κόστισε, τι έχει μέσα, και αν φτιάχνει καφέ!!!!!
Με φρικάρατε με αυτά που διάβασα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
13-10-08, 17:13
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Μπα...
Μου συγκρινεις ενα αμαξι του 98 με ενα του 2008,ωραια συγκριση..
Εδω βλεπεις οτι το ιδιο αμαξι σε ενα χρονο ποιο μετα εκδοση στριβει πολυ καλυτερα απο τον προκατοχο του...
Πωπωπαλι εσυ στριβεις ή τα ηλεκτρονικα??Γιατι τα κολτ τα χωνουν με τα οσα στην στροφη και περιμενουν τα ηλεκτρονικα να τους σωσουν,τετοιος εισαι και συ??
|
ειμαι σε θεση να σου πω οτι ειμαι απο τους πρωτους που γραψαν στα @@ τους την εγγυηση κ βγαλαν το esp/asr<anti spin> σε 207 gt με ξεχωριστο μπουτονακι...1 μηνα μωλις το χα αγορασει σχεδον....
|
|
|
|
13-10-08, 17:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Καλά, όσο αφορά MERC δεν θα έπρεπε καν να το συζητάτε! ΕΛΕΟΣ!
Διάβασα 5 σελίδες.... και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνατε μούτι!
Επειτα..... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ Η ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Η ΑΠΛΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ??? Τι λέτε ρε παιδιά? Για κοντρα μιλάτε, όχι για πασαρέλα αυτοκινήτων! Δλδ, εγώ θα πρέπει να βρώ ενα αυτοκίνητο της γενιάς μου, και να τα στήσω? Επειδή δεν έχω VSH EBD ABS και τα λοιπά αρχικά, πάει να πεί ότι δεν θα κάτσω ποτέ δίπλα του, επειδή αυτός έδωσε 35+ χιλιάρικα? Τα πιστεύετε αυτά που λέτε?
Οταν όμως μιλάτε για κόντρα....... ποσός μας απασχολούνε το πόσο κόστισε, τι έχει μέσα, και αν φτιάχνει καφέ!!!!!
Με φρικάρατε με αυτά που διάβασα!
|
1 διαβασεσ 5 σελ αλα ακομα δεν καταλαβες τι ειπώθηκε!
2 οταν μιλαμε για κοντρα τα αλα δεεν εχουν σημασια οκ ως εκει
δεν φανικε και περιεργο που την περασε
ολα αυτα περι αξιας και κτλ ξεκινησε απο μια εκφραση που ειπώθηκε οτι ο τυπος με την μερσεντες θα κλαιει τα λεφτα του και οτι ειανι 10 φορες ακριβοτερο... τι να ζηλεψει δλδ και πρεπει να κλαιει τα 3000? η τα 2000 του 20v ? οσο κανουν ενα σετ 19αρες... αμα σου αρεσει αυτο που εχεις δεν δινεις σημασια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 13-10-08 στις 21:40.
|
13-10-08, 17:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Αν κατάλαβες από αυτά που έγραψα ότι δεν κατάλαβα τι ειπώθηκε.... τι να πώ!
Το 2ο που λές ουσιαστικά απαντάει στο πρώτο σου σχόλιο! Επειδή ακριβώς κατάλαβα, είπα όσα είπα, στα οποία και εσύ συμφώνησες!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
13-10-08, 19:43
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Ε, κλεβεται παιδακια.Ειστε 30 αλογα πανω και 300 κιλα κατω.+ οτι η Mercedes κουβαλει και 300 κιλα μαγκια του οδηγου.
|
χαχαχαχα επανερχομαστε στα σακια με πατατες. ε ηρα?
χεχεχεχεχε
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18386507 seconds (80,11% PHP - 19,89% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|