Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
03-01-09, 10:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Βασίλη, για το 1800 CVT πάω.
(Ενώ στον τιμοκατάλογο της ΤΟΥΟΤΑ δίνει και έκδοση με Moonroof στον Πασπαλιάρη μου είπανε ότι δεν υπάρχει, παρά μόνο ότι ΘΑ βγεί στο station wagon!!!).
|
Γιαννη μην παρεις το αυτοματο.Ειναι πολυ πιο αργο απο το χειροκινητο.Περιπου 2sec!!!!!!!!
03-01-09, 14:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν ξέρω ρε συ Ηρα. Οταν παίρνεις το AVE (και δη το καινούργιο), νομίζω ότι του αρμόζει πιο πολύ το Αυτόματο/σειριακό (ασε που έχω και απωθημένο τα "αυτάκια"). Λιώσιμο και οικογενειακό χλιδάτο δεν νομίζω ότι πάνε παρέα! Και εάν βάλω χειροκίνητο, θα το κοφτιάζω πάλι..... και δεν λέει!
Εντάξει, δεν είναι και 2 δεύτερα η διαφορά!!!! 0,2-0,5 παίζει η διαφορά! Δεν ξέρω όμως πόση είναι η διαφορά με το σειριακό, γιατί απο προσωπική εμπειρία με το το Civic 1.8 το σειριακό σκοτώνει σε σχέση με την αυτόματη λειτουργία!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
03-01-09, 15:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Δεν ξέρω ρε συ Ηρα. Οταν παίρνεις το AVE (και δη το καινούργιο), νομίζω ότι του αρμόζει πιο πολύ το Αυτόματο/σειριακό (ασε που έχω και απωθημένο τα "αυτάκια"). Λιώσιμο και οικογενειακό χλιδάτο δεν νομίζω ότι πάνε παρέα! Και εάν βάλω χειροκίνητο, θα το κοφτιάζω πάλι..... και δεν λέει!
Εντάξει, δεν είναι και 2 δεύτερα η διαφορά!!!! 0,2-0,5 παίζει η διαφορά! Δεν ξέρω όμως πόση είναι η διαφορά με το σειριακό, γιατί απο προσωπική εμπειρία με το το Civic 1.8 το σειριακό σκοτώνει σε σχέση με την αυτόματη λειτουργία!
|
11.3 το μετρησανε η 4τροχοι, την στιγμη που το χειροκινητο 16αρι εχει 10.2
Ενταξει βρε Γιαννη χλιδα, αλλα εμας το αιμα βραζει ακομη.Χειροκινητο 6ξαρι λιγο ειναι.Παρε τους 4τροχους να τους διαβασεις.Κανε τεστ και στα 2 κα ιστο χειροκινητο και στο αυτοματο.
03-01-09, 16:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Οντως δοκιμασετα για να βγαλεις μονο σου συμπερασμα...παντως αποκλειεται να μην το πατας...ο ΙΑΠΩΝΑΣ πρεπει παντα να δειχνει ποιος ειναι το αφεντικο σε ολες της κατηγοριες...
|
|
05-01-09, 14:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
11.3 το μετρησανε η 4τροχοι, την στιγμη που το χειροκινητο 16αρι εχει 10.2
Ενταξει βρε Γιαννη χλιδα, αλλα εμας το αιμα βραζει ακομη.Χειροκινητο 6ξαρι λιγο ειναι.Παρε τους 4τροχους να τους διαβασεις.Κανε τεστ και στα 2 κα ιστο χειροκινητο και στο αυτοματο.
|
Το 11,3 που το είδες βρε συ Ηρακλή? 10,8 το δίνουνε 0-100. Και επίσης, μπορεί να κάνει 0,5 πιο αργά, όμως κάνει και 1,1μ παραπάνω μέχρι να πιάσει τα 100!!!
Πάντως κοιτώντας της μετρήσεις, εάν κάτι μου κάνει εντύπωση είναι ότι στο χιλιόμετρο το 1,8 είναι 0,5 πιο αργό!
Επίσης σε πλήρη επιτάχυνση το 1,8 είναι 4dB πιο ήσυχο!!!
Εντύπωση -αρνητική- προκαλεί η μέτρηση των 4Τροχών στην κατανάλωση, όπου δεν έχουνε καμία σχέση με τα εργοστασιακά νούμερα!!!! 6,5 - 6,7 δίνει η ΤΟΥΟΤΑ, και οι Τροχοί μετρήσανε 9,9 - 12,5 (1.6cc - 1.8cc αντίστοιχα!).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 05-01-09 στις 14:53.
|
05-01-09, 15:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
|
|
05-01-09, 16:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Το 11,3 που το είδες βρε συ Ηρακλή? 10,8 το δίνουνε 0-100. Και επίσης, μπορεί να κάνει 0,5 πιο αργά, όμως κάνει και 1,1μ παραπάνω μέχρι να πιάσει τα 100!!!
Πάντως κοιτώντας της μετρήσεις, εάν κάτι μου κάνει εντύπωση είναι ότι στο χιλιόμετρο το 1,8 είναι 0,5 πιο αργό!
Επίσης σε πλήρη επιτάχυνση το 1,8 είναι 4dB πιο ήσυχο!!!
Εντύπωση -αρνητική- προκαλεί η μέτρηση των 4Τροχών στην κατανάλωση, όπου δεν έχουνε καμία σχέση με τα εργοστασιακά νούμερα!!!! 6,5 - 6,7 δίνει η ΤΟΥΟΤΑ, και οι Τροχοί μετρήσανε 9,9 - 12,5 (1.6cc - 1.8cc αντίστοιχα!).
|
Μπορει να μην το ειδα καλα, αλλα σημασια εχει οτι ειναι πιο αργο+ παραπανω χρηματα+παραπανω καταναλωση.Γιατι ολα τα αυτοματα καινε παρανω.
Τωρα οσον αφορα τις εργοστασιακες μετρησεις καταναλωσης του καθε κατασκευαστη, μονο εφικτες δεν ειναι.Αυτες προυποθετουν ιδανικες συνθηκες και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
05-01-09, 16:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δεν το αναφέρω επειδή είναι δεν είναι εφικτές αυτές οι τιμές, αλλά γιατί η ΤΟΥΟΤΑ δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο μεγάλη απόκλιση απο την πραγματικότητα. Συνήθως ήτανε 1-1,5lt η διαφορά και όχι 6lt!!!
Ισως, τελικά το 1,6 να είναι μια καλύτερη λύση, γιατί δεν παίρνεις αναλογικά πολλά σε σχέση με αυτά που δίνεις! Παίρνεις βέβαια 15 άλογα παραπάνω, αλλά στον δρόμο δεν φαίνεται να έχεις κέρδος. Ουσιαστικά στο 1,8 πας αναγκαστικά, εάν θες να βάλεις το αυτόματο!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
05-01-09, 18:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
|
|
19-02-09, 12:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ενός ακόμη κύκλου δοκιμών πρόσκρουσης προχώρησε ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP, με βάση τα οποία τέσσερα μοντέλα αξιολογήθηκαν με την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστέρων, ενώ άλλα δύο έλαβαν από τέσσερα. Μazda 6, Mitsubishi Lancer, Toyota iQ και Αvensis είναι τα νέα πεντάστερα της αγοράς. Citroen C3 Picasso και Subaru Impreza, στον ίδιο κύκλο δοκιμών, αποκόμισαν από τέσσερα.
Ειδικά για το Toyota iQ, η βαθμολογία του αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη, καθώς πρόκειται για το μικρότερο τετραθέσιο μοντέλο της αγοράς, με μήκος οριακά μεγαλύτερο των 3 μέτρων. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη φάση δοκιμών είναι η πρώτη που ενσωματώνει τις νέες, αυστηρότερες νόρμες του οργανισμού. Στα αποτελέσματα, πέρα από την προστασία των επιβατών, των παιδιών και των πεζών, έχει προστεθεί μία ακόμα κατηγορία, safety assist, που αξιολογεί τα συστήματα πρόληψης ατυχημάτων του αυτοκινήτου, όπως το ESP, ο περιοριστής ταχύτητας και το σύστημα υπενθύμισης για τη χρήση των ζωνών ασφαλείας.
TOYOTA AVENSIS
Συνολική επίδοση: 5 αστέρια
Προστασία επιβατών: 90%
Προστασία παιδιών: 86%
Προστασία πεζών: 53%
Safety Assist: 86%
Αριστα τα πήγε το νέο Avensis και μάλιστα με τους νέους αυστηρότερους ελέγχους του EURONcap.Και εδικά σε σχέση με τα άλλα 2 -και μάλιστα της κατηγορίας του- που πήρανε και αυτά 5 αστέρια.
MAZDA 6
Προστασία επιβατών: 77%
Προστασία παιδιών: 81%
Προστασία πεζών: 49%
Safety Assist: 71%
MITSUBISHI LANCER
Προστασία επιβατών: 81%
Προστασία παιδιών: 80%
Προστασία πεζών: 34%
Safety Assist: 71%
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
avensis trd - |
goytzi chris |
Ειμαι νεος |
6 |
09-02-12 00:19 |
Επιλογη avensis |
MARMEL |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
49 |
29-10-09 21:25 |
avensis 08? |
arme72 |
Ειμαι νεος |
4 |
12-04-09 14:56 |
avensis |
arme72 |
4 |
09-11-08 08:44 |
AVENSIS με 20ν? |
TOLIS EE80 |
30 |
17-10-07 09:44 |
Page generated in 0,18153691 seconds (83,23% PHP - 16,77% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|