Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
01-01-12, 21:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Michelin Pilot Exalto 2 μονο..Κολλα το λαστιχο,αθορυβο και με τρελο κρατημα στις στροφες θα το απολαυσεις φιλε μου και το κυριοτερο 260 ευρω η τετραδα..
|
01-01-12, 21:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan
Michelin Pilot Exalto 2 μονο..Κολλα το λαστιχο,αθορυβο και με τρελο κρατημα στις στροφες θα το απολαυσεις φιλε μου και το κυριοτερο 260 ευρω η τετραδα..
|
για τι διασταση μιλας? γιατι εδώ (Αθηνα δλδ) οταν ειχα ρωτησει σε 195/50/15 οι τιμες ηταν το λιγοτερο 330 ευρώ! στα αλλα θα συμφωνησω παντως ιδιες επιδοσεις εχουν και τα kleber hydraxer που εχω τωρα (μπροστα μονο) και χαμηλοτερο κοστος! http://www.klebertyres.co.uk/KleberU...te=KLEBER_ UK και να αλλαζα παλι λαστιχα αυτα θα εβαζα ειμαι 100% ευχαριστημενος, για 195/50/15 παντα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-01-12 στις 21:24.
|
02-01-12, 11:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Φιλε μου Νικηφορε μιλαω για 195/50/15 παντα αλλα εγω μενω Θεσσαλονικη και τα βρηκα σε αυτη την τιμη που σας ειπα,για Αθηνα δεν ξερω να σου πω,Βασικα παιζει ρολο και ποσο θεελι να βγαλει κερδος ο λαστιχας απο μια τετραδα στην τιμη πωλησης αυτο μην το ξεχναμε..
|
02-01-12, 12:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
οταν μιλαω για τιμη εχω ρωτησει και 3-4 βουλκανιζατερ δεν μιλαω για εναν μονο! γιαυτο μου κανει εντυπωση! αλλα ειναι και μεγαλη διαφορα τιμης! 300 ευρω εδώ εδιναν τα kleber hydraxer και τα continental premium contact2. Tα exalto δεν τα βρηκα σε οσους ρωτησα κατω απο 330 ευρώ. Οπως ειπα ομως θα προτιμουσα και παλι τα kleber εχουν ακριβως ιδια συμπεριφορα μη πω καλυτερη και δεν τρωγονται τοσο γρηγορα οπως τα michelin. Ας ελπισουμε τουλαχιστον με το νεο πελμα να τα εκαναν καλυτερα (ειναι και V) γιατι με εκεινο που ειχα και σε Η ηταν υπερβολικα μαλακά!!!
|
02-01-12, 14:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Συμφωνω απολυτα για τα κλεμπερ ειναι ελαφρως καλυτερα απο τα μισελεν μονο που κανουν λιγο θορυβο παραπανω λογω του πιο γεματου πελματος πιθανον.
|
02-01-12, 15:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δεν εχω δει καμια διαφορα οσον αφορα τον θορυβο τουλαχιστον σε σχεση με τα conti premium contact2 που ειχα πριν, αλλα kleber εχω μονο μπροστα, πισω εχω ακομα τα conti. Φυσικα την επομενη θα αλλαχτουν και τα 4 μαζι! αλλα τα μπροστα τα εσκισα σε λιγα χιλιαδες χλμ και επρεπε να τα αλλαξω γιατι καραφλιασαν! αλλαχτηκαν σε 13.779 χλμ!!!! αλλα το αμαξι γλιστραγε πολυ και δεν ειχα αλλη επιλογη! ειναι πολυ μαλακο λαστιχο δεν τα ξαναβαζω ΠΟΤΕ!!!!
|
03-01-12, 11:44
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
δεν εχω δει καμια διαφορα οσον αφορα τον θορυβο τουλαχιστον σε σχεση με τα conti premium contact2 που ειχα πριν, αλλα kleber εχω μονο μπροστα, πισω εχω ακομα τα conti. Φυσικα την επομενη θα αλλαχτουν και τα 4 μαζι! αλλα τα μπροστα τα εσκισα σε λιγα χιλιαδες χλμ και επρεπε να τα αλλαξω γιατι καραφλιασαν! αλλαχτηκαν σε 13.779 χλμ!!!! αλλα το αμαξι γλιστραγε πολυ και δεν ειχα αλλη επιλογη! ειναι πολυ μαλακο λαστιχο δεν τα ξαναβαζω ΠΟΤΕ!!!!
|
Τα κλεμπερ ειναι της μισελεν γι'αυτο ειναι μαλακα και τρωγονται ευκολα...
03-01-12, 13:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δεν ξερω τι ειναι δε νομιζω!!! εγω ειπα το αναποδο ομως! δεν ειδες και το ποιο προηγουμενο ποστ μου! τα kleber εχουν ΠΟΛΥ καλη αντοχη και παρομοιες ισως καλυτερες επιδοσεις από τα michelin, ενω εκεινα τρωγονται γρηγορα γιατι ειναι ΠΟΛΥ μαλακα!!! υποψην πως εχω δοκιμασει με δεικτη H ενω τωρα ειναι V! οποτε ισως να κρατανε περισσοτερο! και επειδη το αμαξι μου ειναι turbo οσονανε τα μπροστινα λαστιχα τα καταπονώ περισσότερο!
|
03-01-12, 15:38
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
.....εγώ στο starlet gt με 185/55/14......
|
Νικηφορε είχες starlet gt παλιά???
03-01-12, 17:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Νικηφορε είχες starlet gt παλιά???
|
XAXA τελικά ειχε starlet?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17312503 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|