Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101 |
|
|
|
|
|
06-07-08, 21:44
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66
Κάτσε τιγρη τωρα γιατι δεν μας τα λές καλά ..σε θυμάμαι όταν ηθελα να αγορασω τη συσκευή από εδώ προτιμώντας να δωσω και 100 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ,γιατι όπως σου ειπα την έχω πάθει με αγορα apo hong kong και κινέζους πωλητές ,έλεγες ότι κάνεις αγορές πολλά χρόνια κτλ κτλ ,να που σου έτυχε τωρα ...
Καταρχήν εδωσες 80 ευρώ για να παει μόνο ,ποσα για να έρθει ?? , το αμάξι είναι ανοιχτό φυσικά και θα είναι για αρκετές μέρες ,χώρια οι μερες που εφαγες για να συνεννοηθείς με τον κινέζο ή συνενοήθηκες με τη πρωτη εσύ ?,χώρια το βάλε -βγάλε ,χωρια το χάσιμο χρόνου και πολλά άλλα φιλε μου ,τα έχω περάσει και εγώ μη με παρεξηγήσεις έτσι....
αντε καλά ξεμπερδέματα
Υ.Γ σίγουρα φθηνότερα θα σου ερθει...
( να πω ότι 699 την πηρα με dest7+sd card 2gb έτοιμο να παιξειμ + tv antenna 20 db + εγγυηση/επισκευή 1 χρόνο εδω )
|
Μην αγχώνεσαι φίλε μου δεν παρεξηγούμαι.
Από την στιγμή που τα κάνω μόνος μου τα βάλε βγάλε δεν έχω πρόβλημα κανένα.
Χάσιμο χρόνου δεν είχα καθόλου γιατί δεν πάω και έρχομαι εγώ στην Κίνα αλλά τα email μου.
Το αυτοκίνητο σαφώς και δεν είναι ανοιχτό αλλά έχει το μαμά και πάλι για να ακούω μουσική.
Συνεννοηθήκαμε αμέσως με τον άνθρωπο.
Οπότε δεν έχω καμία απολύτως χασούρα.
Μου βγήκε δηλαδή 590,00 € μαζί με τα έξοδα αποστολής πίσω στην Κίνα? Ναι. Για να έρθει δεν θα δώσω μία γιατί είναι δικό τους πρόβλημα και όχι πρόβλημα από δική μου χρήση.
Και όπως βλέπεις και από άλλους που το έχουν πάρει από Ελλάδα έχουν και αυτοί προβληματάκια. Οπότε δεν είμαι ο μόνος.
Και για να έρθω πάλι στο θέμα αν αγοράσω από Ελλάδα ή από έξω...
Τουλάχιστον δεν μου λέει κανένας ότι μου κάνει τσάμπα την εγκατάσταση κοροϊδεύοντας με.
1000 φορές να μου έλεγε, το αγοράζω Α ποσό, το κέρδος μου είναι Β ποσό, και η εργασία μου είναι Γ ποσό... Ναι να τα δώσω... Αλλά όχι έτσι.
Οπότε προτιμώ να μιλάω απευθείας με τον κατασκευαστή και να έχω να κάνω μαζί του χωρίς να με κοροϊδεύει.
Όπως κατάλαβες δεν έχω πρόβλημα με τους επαγγελματίες Έλληνες όπου τους ενισχύω όπου και όπως μπορώ, αλλά αν καταλάβω ότι με δουλεύει ή προσπαθεί να με δουλέψει τότε δεν θα δει ούτε cent.
Και μιλάω γενικά για την αγορά και όχι για κάποιον συγκεκριμένο γιατί απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν.
|
06-07-08, 22:03
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
..............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 17:50.
|
06-07-08, 22:07
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΧΑΙΔΑΡΙ
|
|
Παράθεση:
Ρε συ μεγάλε παρε μια άλλη κάρτα sd και ξαναπέρνα το dest ή όπως λες τα αρχεία φωνής πέρνα ξανά ,στειλε mail na sta στειλω εγω στη τελική ,άλλο τρόπο δεν ξερω και μην αγχωνεσαι...
|
Σε ευχαριστώ. Αυτό είναι το mail: spedim22@yahoo.gr
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 07-07-08 στις 12:35.
Αιτία: Κεφαλαία...
|
07-07-08, 08:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
...............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 17:50.
|
|
|
|
07-07-08, 16:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Κάτσε τιγρη τωρα γιατι δεν μας τα λές καλά ..σε θυμάμαι όταν ηθελα να αγορασω τη συσκευή από εδώ προτιμώντας να δωσω και 100 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ,γιατι όπως σου ειπα την έχω πάθει με αγορα apo hong kong και κινέζους πωλητές ,έλεγες ότι κάνεις αγορές πολλά χρόνια κτλ κτλ ,να που σου έτυχε τωρα ...
Καταρχήν εδωσες 80 ευρώ για να παει μόνο ,ποσα για να έρθει ?? , το αμάξι είναι ανοιχτό φυσικά και θα είναι για αρκετές μέρες ,χώρια οι μερες που εφαγες για να συνεννοηθείς με τον κινέζο ή συνενοήθηκες με τη πρωτη εσύ ?,χώρια το βάλε -βγάλε ,χωρια το χάσιμο χρόνου και πολλά άλλα φιλε μου ,τα έχω περάσει και εγώ μη με παρεξηγήσεις έτσι....
αντε καλά ξεμπερδέματα
Υ.Γ σίγουρα φθηνότερα θα σου ερθει...
( να πω ότι 699 την πηρα με dest7+sd card 2gb έτοιμο να παιξειμ + tv antenna 20 db + εγγυηση/επισκευή 1 χρόνο εδώ)
|
Φίλε μου, η κάθε επιλογή έχει και τα ρίσκα της. Εσύ έδωσες 200 ευρώ παραπάνω απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 1 χρόνο που ισχύει η εγγύηση. Ο tigraki έδωσε 200 ευρώ λιγότερα και ρίσκαρε. Ακόμα και τώρα όμως με την διαδικασία της αλλαγής πάλι φθηνότερα του έρχεται... Εγώ που επίσης αγόρασα απευθείας από το Hong-Kong και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, φτου-φτου μην το ματιάσω, θα μπορούσα να πω ότι εσένα σε πιάσανε "κότσο" εδώ στην Ελλάδα... Όλα είναι σχετικά και κάθε αγορά περιέχει κάποιο ρίσκο, η δική μας επιλογή σαφώς μεγαλύτερο, ρίσκο που έχει να κάνει μόνο με την ταλαιπωρία που πιθανόν να υποστούμε με την διαδικασία της επιστροφής...
|
|
07-07-08, 18:40
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Φίλε μου, η κάθε επιλογή έχει και τα ρίσκα της. Εσύ έδωσες 200 ευρώ παραπάνω απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 1 χρόνο που ισχύει η εγγύηση. Ο tigraki έδωσε 200 ευρώ λιγότερα και ρίσκαρε. Ακόμα και τώρα όμως με την διαδικασία της αλλαγής πάλι φθηνότερα του έρχεται... Εγώ που επίσης αγόρασα απευθείας από το Hong-Kong και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, φτου-φτου μην το ματιάσω, θα μπορούσα να πω ότι εσένα σε πιάσανε "κότσο" εδώ στην Ελλάδα... Όλα είναι σχετικά και κάθε αγορά περιέχει κάποιο ρίσκο, η δική μας επιλογή σαφώς μεγαλύτερο, ρίσκο που έχει να κάνει μόνο με την ταλαιπωρία που πιθανόν να υποστούμε με την διαδικασία της επιστροφής...
|
Για μένα αγαπητέ ο χρόνος που χανεις μετριέται σε χρημα ( η δε ψυχοφθορα διαδικασία του βαλε - βγαλε δεν πληρώνεται με τιποτε ,πόσο μάλλον να στελνεις πίσω στο hong kong δεμα για αντικατάσταση και να περιμένεις 15 μερες αν ,ποτε ,γιατι ,και πως ,...)με αυτη τη λογική όχι μονον δεν εδωσα παραπάνω 200 ευρώ αλλά πιθανώς και πολύ λιγότερα απο εσάς
Τωρα για τα περι "κώτσου" που αναφέρεις το προσπερνώ...
|
|
|
|
08-07-08, 10:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Για μένα αγαπητέ ο χρόνος που χανεις μετριέται σε χρημα ( η δε ψυχοφθορα διαδικασία του βαλε - βγαλε δεν πληρώνεται με τιποτε ,πόσο μάλλον να στελνεις πίσω στο hong kong δεμα για αντικατάσταση και να περιμένεις 15 μερες αν ,ποτε ,γιατι ,και πως ,...)με αυτη τη λογική όχι μονον δεν εδωσα παραπάνω 200 ευρώ αλλά πιθανώς και πολύ λιγότερα απο εσάς
Τωρα για τα περι "κώτσου" που αναφέρεις το προσπερνώ...
|
Φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγήσε. Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα του "κώτσου" που προσπερνάς, το ανέφερα στα πλαίσια της κουβέντας που κάνουμε χωρίς καμία προσωπική αναφορά σε εσένα και στην ίδια λογική της δικής σου τοποθέτησης στο θέμα με το car dvd του tigraki, στην οποία απλά δεν έβαλες την λέξη "κώτσος". Και όπως και εσύ λες, "για εσένα" κάποια πράγματα μετρώνται σε χρήμα, όπως το βάλε-βγάλε. Σε εμένα και πιθανόν σε αρκετούς άλλους, αυτή τη διαδικασία να την αντιλαμβάνονται διαφορετικά, αφού πιθανόν να πιάνουν περισσότερο τα χέρια τους, πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση των συγκεκριμένων προϊόντων που η τοποθέτησή τους είναι απίστευτα απλή χωρίς κανέναν κίνδυνο λάθους ή πρόκλησης ζημιάς, αφού όλα είναι έτοιμα προς τοποθέτηση. Με βάση αυτήν την λογική, θεωρώ ότι τα 200 € παραπάνω είναι πάρα πολλά. Σε περίπτωση βλάβης, χτύπα ξύλο, ταλαιπωρία θα υποστείς και εσύ. Θα πρέπει να πας Λαμία να σου το φτιάξουν ή να σου αντικαταστήσουν, ή να το βγάλεις και να το στείλεις και να περιμένεις να έρθει το καινούργιο. Φυσικά η ταλαιπωρία θα είναι σαφώς λιγότερη αλλά θα είναι υπαρκτή.
Απλά θέλω να πω τελείως καλοπροαίρετα ότι ο καθένας κρίνει και ενεργεί διαφορετικά και με βάση την δική του αντίληψη των πραγμάτων. Αλλά ακόμα μετρώντας την διαδικασία καθαρά σε χρήμα που ξοδεύτηκε, ο tigraki επαναλαμβάνω ότι θα έχει πληρώσει λιγότερα...
08-07-08, 12:44
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
.....................
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 16:35.
|
08-07-08, 13:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Για το θέμα των όμοιων συσκευών, εκείνο που εγώ έχω καταλάβει είναι ότι μία (η Skypine) ή δύο εταιρίες κατασκευάζουν αυτά τα μηχανήματα. Τα κατασκευάζουν είτε για λογαριασμό τους με το λογότυπό τους επάνω είτε φασόν χωρίς λογότυπο για να το διαθέτουν μέσω τρίτων.
Τώρα, για τα προβλήματα που λέτε δεν ξέρω. Το δικό μου το έχω αρκετούς μήνες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής (έχω την αντίστοιχη οθόνη από Tradesolution για Corolla Ε12). Βέβαια δεν έχω βάλει ακόμα GPS, θέλει εξωτερικό box για το GPS.
|
|
08-07-08, 13:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Κομοτηνη
|
|
παιδιά επιστέφωντας απ την άδεια είδα ότι υπάρχουν εξέλίξεις στο θέμα του dvd-gps... βλέπω ότι τα πρώτα προβλήματάκια άρχισαν να βγαίνουν... εγώ προσωπικά να αναφέρω για το δικό μου που το πηρα απο Λαμία και τώρα που στην άδεια το δούλεψα πολύ λόγω ταξιδιών δεν μου παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο. τώρα κανα δυό κολληματακια ίσως λόγω ζέστης είτε ίσως λόγω έντονης χρήσης (κατάχρησης θα έλεγα)τα είχα. Αλλά δεν διαπίστωσα αυτά που λέτε για επανεκκινήσεις της κάρτας ή κόλλημα του destinator παρότι το δούλευα με destinator και ακούγωντας τραγούδια ή βλέποντας βίντεο απο την sd κάρτα. σε κάποιες στιγμές δούλεψε και το bluetooth ταυτόχρονα χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό.
Εγώ πρίν ακόμα το παραγγείλω είχα κάποιους ενδιασμούς για την ποιότητα του καθότι made in china και γι αυτο στο τέλος κατέληξα να το πάρω απο Λαμία (αφού κατέβηκε και η τιμή του ), ώστε να έχω ποιό κοντά το service του.
Απο κει και μετά ποιος βγήκε κερδισμένος μεταξύ αυτων που το πήραν απ έξω και αυτών που το πήραν απο Ελλάδα θα το δείξει ο χρόνος...
ελπίζω πάντος να μην προκύψουν σε κανέναν άλλα προβλήματα γιατι είναι πολύ βολικό μηχάνημα και η τιμή του σε σχέση μ αυτά που δίνει είναι φοβερή... εκεί όμως οφείλεται και η χαμηλότερη ίσως ποιότητα κατασκευής και υλικών σε σχέση με τα επώνυμα μηχανήματα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19103694 seconds (81,44% PHP - 18,56% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|