Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-09-09, 16:52
vtecos Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 203
vtecos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω βαζω Motul 300V στο μοτερ μου. Αψογα λαδια. Δες και ενα σχετικο βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=49kETjPZP9Y
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-09-09, 16:58
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Πάνο (PeterIoannou) εσύ με τη δοκιμή που μας έλεγες πως πήγε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-09-09, 17:02
Το avatar του χρήστη DJKEY
DJKEY Offline:

Μοντέλο: Corolla TS 10/03
Περιοχή: Papagou/Athens
Δύναμη Σεβασμού: 324
DJKEY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vtecos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω βαζω Motul 300V στο μοτερ μου. Αψογα λαδια. Δες και ενα σχετικο βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=49kETjPZP9Y
το 5W40 ή το 10W40? και ποσο παει το μαλλι αν επιτρεπεται?
Παλιά 24-09-09, 17:55
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάνο (PeterIoannou) εσύ με τη δοκιμή που μας έλεγες πως πήγε?
Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα Castrol, αλλά επειδή κάποιο πουλάκι με τρόμαξε για την πιθανότητα δυσλειτουργίας της βαλβίδας του VVTi με το συγκεκριμένο ιξώδες, σήμερα θα αλλάξω λάδια στα πλαίσια του service και της ολοκλήρωσης του "στησίματος" της νέας TS μου.
Περισσότερα νέα με το νέο λάδι που θα φορέσουμε και της "περίεργης" βαλβολίνης της TRD που θα κυκλοφορεί ανάμεσα στα πολλά γρανάζια του κιβωτίου...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-09-09, 20:08
DJKEY Offline:

Πανο εσυ καποια γνωμη σχετικα με αυτα που προτεινα...?

1/. Motul 300V 5W40 ή 10W40
2/. Motul 8100 X-Cess 5W40
3/. Motul 6100 Synergy 10W40
Παλιά 25-09-09, 08:46
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ βάζω τα x-cess
Τα 300v τα αποφεύγω διότι δεν έχουν πρόσθετα και θεωρώ ότι δεν είναι σωστά για καθημερινή χρήση που έχεις πολλές κρύες εκκινήσεις και πολλά σταματήματα - σβησίματα οπότε το λάδι μια κρυώνει μια ζεσταίνεται. Όχι ότι θα πάθει τίποτε το αμάξι απλά δικές μου παραξενιές!

Και τα aral high tronic είχα δοκιμάσει, καλό λάδι αλλά το άλλαξα γιατί το θεώρησα λίγο λεπτό για το καλοκαίρι (αν δεις ιξώδες το aral είναι κάτι ανάμεσα σε 30ρι και 40ρι λάδι)

Εγώ βάζω 5W40 και σε αυτό θα παραμείνω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-09, 11:42
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα Castrol, αλλά επειδή κάποιο πουλάκι με τρόμαξε για την πιθανότητα δυσλειτουργίας της βαλβίδας του VVTi με το συγκεκριμένο ιξώδες, σήμερα θα αλλάξω λάδια στα πλαίσια του service και της ολοκλήρωσης του "στησίματος" της νέας TS μου.
Περισσότερα νέα με το νέο λάδι που θα φορέσουμε και της "περίεργης" βαλβολίνης της TRD που θα κυκλοφορεί ανάμεσα στα πολλά γρανάζια του κιβωτίου...
Πάνος.
Στα πολλά σκουλικάτα γρανάζια......

Για το λάδι και εμένα το έχουν πει...Για να δουλεύει άνετα θέλει "λεπτό" λάδι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-09, 12:08
vtecos Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 203
vtecos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY Εμφάνιση μηνυμάτων
το 5W40 ή το 10W40? και ποσο παει το μαλλι αν επιτρεπεται?
Εγω βαζω 10w40 και δεν καει καθολου, εχω βαλει 2 φορες μεχρι τωρα αυτα τα λαδια και δεν εχω δει να πεφτει η σταθμη του λαδιου. Τα αλλαζω ομως καθε 7000χλμ και του πινω το αιμα στο μοτερ. Για μενα ειναι πολυ καλα λαδια. Το χειμωνα που θα κανει κρυο και θα εχει πιο χαμηλες θερμοκρασιες θα βαλω τα 5w40. Οταν λες ποσο παει; Εννοεις ποσο τα παιρνω; 25ευρο το διλιτρο δοχειο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ βάζω τα x-cess
Τα 300v τα αποφεύγω διότι δεν έχουν πρόσθετα και θεωρώ ότι δεν είναι σωστά για καθημερινή χρήση που έχεις πολλές κρύες εκκινήσεις και πολλά σταματήματα - σβησίματα οπότε το λάδι μια κρυώνει μια ζεσταίνεται. Όχι ότι θα πάθει τίποτε το αμάξι απλά δικές μου παραξενιές!

Και τα aral high tronic είχα δοκιμάσει, καλό λάδι αλλά το άλλαξα γιατί το θεώρησα λίγο λεπτό για το καλοκαίρι (αν δεις ιξώδες το aral είναι κάτι ανάμεσα σε 30ρι και 40ρι λάδι)

Εγώ βάζω 5W40 και σε αυτό θα παραμείνω
Συγμωμη Παυλο αλλα δεν νομιζω να ισχυει αυτο πουλ λες για τα 300V. Διαβασε τα παρακατω:

Provides Superior Engine Performance Without an Increase in Engine Wear.
  • Lower viscosity at high temperatures -(SAE 40 instead of the SAE 50 usually used in competition) with a coating that remains consistent thanks to the specifications of the Motul 300V Factory Line.
  • The use of synthetic esters : these molecules adhere to the metallic parts of the engine, thus reinforcing the resistance of the oil coating.
  • A Motul multigrade formulation : the reduction of viscosity over variations in temperature is lower.
The higher the viscosity, the greater the power necessary to run a motor :
  • Engine performance is increased with Motul 300V Factory Line's higher fluidity.
Increased Resistance at High Temperatures.
  • High temperatures cause lubricant oxidation : the oil thickens, lubrication ceases and wear and tear increases.
  • Thanks to the use of esters, Motul 300V Factory Line resists viscosity breakdown twice as long as conventional mineral oil. Even ever extended periods or in extreme conditions, viscosity remains constant.
SAE 5W40 : Optimal Viscosity in Both Low and High Temperatures.
  • Motul 300V Factory Line facilitates engine start-up and reduces wear and tear on cold engines : the use of esters creates a perpetual coating, even after several hours at rest. Engine priming time is reduced due to greater fluidity.
  • Provides more fluidity at high temperatures : better oil circulation and improved cooling down time.
The 300V range is formulated from an ester based synthetic oil. At present this is the best technology available on the market. These esters have better properties when compared to other oils: the oil film cannot be sheared, there is a permanent adherence to metal components (polarity), resistance to very high temperatures, biodegradability, etc. These products originally formulated for competition may also be used in mass production vehicles.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-09-09 στις 12:31. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-09, 15:26
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δε διαφωνώ ότι πιθανόν να κάνει και για καθημερινή χρήση.
Απλά από όσα έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι το 300v είναι να το βάλεις, να το σκίσεις στην πίστα και να το βγάλεις. Δεν περιέχει τα καθαριστικά που περιέχουν τα άλλα λάδια και για αυτό δεν είναι τόσο καλό για καθημερινή χρήση. Εγώ το αμάξι δεν το σκίζω συνέχεια και προτιμώ μια πιο μετρημένη λύση. Όπως είπα ίσως είναι δικιά μου παραξενιά. Δεν το έχω βάλει ποτέ και ούτε έχω ακούσει κανέναν να είχε πρόβλημα με 300v. Επίσης οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το 300v είναι για 5000 το πολύ (λόγω του ότι δεν περιέχει καθαριστικά) και εγώ θέλω να κάνω αλλαγή κάθε 7500.

Κατά τη γνώμη μου το 300v είναι απλά πιο ανθεκτικό λάδι και λόγω των εστέρων κρατάει και προστατεύει πολύ καλά στο παρατεταμένο σκίσιμο. Για καθημερινή χρήση και το 8100 είναι μια χαρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-09, 16:12
DJKEY Offline:

off topic αλλα θελω μια γρηγορη αποψη σχετικα με μπουζι. denso ή ngk? για ιριδιου μιλαω παντα εννοειται.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
λάδια Nikos4 4AGE 20v Levin 4 09-10-15 10:36
Πρόβλημα με Λάδια Snoo TOYOTA COROLLA E 12 64 28-05-11 19:56
3zz καίει λάδια nikos_adamo ΦΟΡΟΥΜ 22 14-01-10 17:12
Και τώρα λάδια... NIKOS.99 TOYOTA COROLLA 111(G6) 13 31-01-08 18:46
Λάδια Για Μια Ζωή? madvinegar OFF TOPIC 16 16-06-06 21:45

Page generated in 0,18136191 seconds (83,09% PHP - 16,91% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com