Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
14-03-07, 23:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Είναι ακριβώς τα ίδια όμως? Ίδια σκληρότητα? Και κάτι άλλο φίλε Gorillas. Μιας και έχεις δοκιμάσει και KW και pss9 ποιά θεωρείς συνολικά καλύτερη για χρήση δρόμου, λαμβάνοντας υπόψη σκληρότητα, άνεση, αποτελεσματικότητα και αντοχή στο χρόνο? Προβλήματα που προκύπτουν στην καθεμία από αστοχίες υλικών...έχεις ακούσει τίποτα ή σου χει τύχει κάτι με αυτές? Έβαλα πρόσφατα KW και έχω ακούσει για μερικές (λίγες ευτυχώς και στα πλαίσια της εγγύησης) περιπτώσεις ελλατωματικών αμορτισέρ και όσο να ναι ανησύχησα...
|
15-03-07, 00:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Για προβλήματα δεν ξέρω. Ανάλογα την χρήση. Γενικά πάντως ίσως προτιμούσα KW για δρόμο (και ποιο πολύ για εθνική) σε συνδιασμό με αντιστρεπτικές λόγω του ότι είναι ποιο άνετη. Το μόνο πρόβλημα με την PSS9 όπως λέω συνέχεια είναι οι αναπηδήσεις. Το θέμα είναι ότι καμία από τις δυο δεν κοπανάει σε σχέση με τις συμβατικές. Που θα μου πάει όμως, θα το φτιάξω και αυτό. Πρέπει να τσεκάρω το ύψος μου, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Θέλω ζυγαριά ανά άξονα.
|
15-03-07, 18:10
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αληθεια η kw πως ειναι ακουω συνεχεια για τουβλο αναρτηση πολυ σκληρη πρεπει να την θελεις πολυ για να την αντεξεις και ξερω πολλους που την βγαλανε για αθτον τον λογο!!εσεις που την φορατε τι εντυπωσεις σας αφησε αν και ως γνωστον εγω απο την Tein δεν φευγω ευκολα!!
15-03-07, 20:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Υπερβάλουν αυτοί που το λένε. Δεν είναι τόσο σκληρή. Η pss9 είναι αρκετά ποιο σκληρή, αν και νομίζω ποιο πολύ παίζουν ρόλο τα ποιο σκληρά ελατήρια. Ο Hatzidi μπορεί να θυμάται νούμερα από τότε που την έβαλε γιατί ρώτησε και για την pss9.
|
15-03-07, 21:01
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
Καλα δεν λεω οτι ειναι και χαλια ουτε οτι η tein ειναι η αναρτησαρα απλα παρακολουθω τις συζητησεις σας και εχω εμπειρια απο tein και καποιους αλλους συνδιασμους και συνεχιζω να πιστευω πως η best value for money συνεχιζει να ειναι η tein τις οποιας τα προιοντα δεν τα εχουμε δούλεψει ολα βεβαια αλλα μονο την basic και superstreet!!!υπαρχουν και πολλα αλλα πανακριβα βεβαια τα οποια ειναι κορυφαια!!μπορει οι αντιδρασεις να ειναι υπερβολικες δεν λεω αλλα ρε παιδια τα ακουω απο παρα πολλα παιδια εδω στην περιοχη με διαφορετικα αυτοκινητα!!!
|
|
16-03-07, 01:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Φίλε saki όποιος σου είπε πως η kw είναι τούβλο πίστεψέ με δεν την έχει δοκιμάσει την ανάρτηση και σου λέει φαντασίες...! Λοιπόν την έβαλα πριν 10 μέρες κ έχω πάθει πλάκα. 7 πόντους χαμήλωμα και 17αρια και δεν καταλαβαίνεις λακούβες! Όταν πέφτεις σε λακούβα πέφτει εξαιρετικά ομαλά και το rebound είναι ιδανικό πιστεύω! Αν βέβαια τη βάλεις στο τέρμα σκληρό ( δεν το έχω κάνεια ακόμα) σίγουρα θα χάσεις σε άνεση! Η tein είναι σκληρότερη συνολικά και αν εσύ που την έχεις δε σε ενοχλεί από άνεση, τότε η kw θα σου φανεί σαν να πέφτεις σε στρώμα...κυριολεκτικά! Σήμερα έκανα κ το πρώτο ταξίδι με αυτή. Πήγα Βόλο κ γύρισα. Είτε πας με 90 είτε με 190 τό ίδιο και το αυτό! Ευθύβολο και άνετο! Για pss9 δεν ξέρω σίγουρα αλλά μάλλον αρκετά σκληρότερη όπως λέει κ ο Gorillas! Μάλιστα ξέρω και από ενός φίλου στο Βόλο με stilo που φοράει ακριβώς την ίδια με μένα (variant 2) πως είναι πολύ άνετο ακόμη και με 18αρες! Να φανταστείτε η γυναίκα του είναι έγκυος κ μετακινούνται άνετα με αυτό χωρίς να την ενοχλεί καθόλου! Χωρίς υπερβολή και ειλικρινέστατα αν τη δοκιμάσεις θα ενθουσιαστείς! Αυτά που ακούς για τη σκληρότητά της είναι μεγάλο λάθος! Σου εγγυώμαι 100%!! Όχι οτι η tein υστερεί πουθενά έτσι? Και μάλιστα το value for money της tein είναι πολύ καλύτερο! Απλά μιλώντας για άνεση ισχύουν αυτά!
|
16-03-07, 01:49
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
φιλε μου εγω σε πιστευω δεν εχω λογο να αμφιβαλω αλλα και η tein δεν με κουρασε ποτε και παρα το γεγονος που τα χαρτια γραφουν για αγωνιστικη μονο χρηση.απλα καποια στιγμη θα ψαχτω και παλι και δεν μπορω να καταληξω που!!εγω προσωπικα θελω το αμαξι απολυτο και ας χανω λιγη ανεση καταλαβες αυτα ειναι γουστα!!!και εγω ειμαι ευθυβολος και ανετος αρκετα στο ταξιδι!!η επαναφορα στην tein σκοτωνει λιγακι αλλα οκ σε λογικα πλαισια!!!
16-03-07, 02:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ναι αυτό σου είπα. ΤΕΙΝ και KW εγώ τις τοποθετώ στο ίδιο επίπεδο! Απλά είπα πως η KW είναι ακόμη πιο άνετη. Πάντως παίρνει και ελάχιστα μεγαλύτερες κλίσεις νομίζω αλλά δεν ενοχλούν! Γιατί δεν ξαναβάζεις tein που την ξέρεις κ είσαι κ ευχαριστημένος? Αν πας πάντως σε ρυθμιζόμενη πάλι ότι κ να βάλεις ευχαριστημένος μάλλον θα σαι!
|
16-03-07, 11:07
|
Νεότατος
|
|
|
|
Τελικό συμπέρασμα ?????
Η Tein Basic έχει καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής αλλά η ΚW(Variant2) είναι πιο άνετη, έχει ρύθμιση σκληρότητας ( και σίγουρα πολύ πιο ακριβή) ?
|
16-03-07, 13:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Τελικό συμπέρασμα από όσα έχουμε διαβάσει και γράψει παραπάνω :
Pss9 : η πιο απόλυτη, πιο σκληρή, πιο απότομη επαναφορά, κορυφαίο κράτημα κυρίως σε κλειστές διαδρομές.
Τein (basic) : Πολύ καλή ανάρτηση, χωρίς ρύθμιση σκληρότητας όμως, διατηρεί τα χαρακτηριστικά λειτουργίας των coilover.
Tein (superstreet) : Η κορυφαία της ΤΕΙΝ για Ε12(κρίμα που δεν βγαίνουν και οι άλλες κορυφαίες σειρές, αν κ θα κοστιζαν ακριβά). Ενδιάμεση κατάσταση σκληρότητας από KW και pss9, πολύ καλό κράτημα.
KW (variant2 ) : η πιο άνετη από τις τρεις, κορυφαία κατευθυντικότητα σε ευθεία και ανοιχτές καμπές με πολλά.
Αν συγκρίνεις και τιμές (pss9 1300 νομίζω, τειν 800 και 1100, και KW 1500) θα δεις πως και τα δυο μοντέλα της ΤΕΙΝ είναι αυτά που συμφέρουν γι αυτά που προσφέρουν. Από εκεί και πέρα αποφασίζεις και παίρνεις με βάση τις δικές σου προτιμήσεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Αναρτήσεις κλπ.... |
THEMIS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
3 |
30-08-08 05:38 |
αναρτήσεις |
itsabigworld |
TOYOTA COROLLA E 12 |
2 |
19-09-07 14:52 |
Αναρτήσεις |
Geo_sv |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
2 |
21-01-07 01:36 |
Αναρτήσεις Ε12 |
thanassis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
3 |
12-10-06 18:50 |
Αναρτήσεις |
avensis |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
21 |
08-10-06 21:57 |
Page generated in 0,16746497 seconds (81,25% PHP - 18,75% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|