Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-02-07, 13:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ, όπως και των περισσότερων εταιριών είναι να μην λανσάρουν από την αρχή όλη την γκάμα των μοντέλων. Είναι και η φάση εξέλιξης μέσα. Το γρήγορο Αuris, σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται το 2009 και μάλλον θα είναι turbo. Aυτό διάβασα σε σελίδες περιοδικών, εξάλλου είναι και το λογικό.
|
Σε αυτό θα συμφωνήσω..... και έτσι να μην είναι όμως, θα υποχρεωθεί να το κάνει λόγω του ανταγωνισμού! Θα αφήσει την HONDA να βολοδέρνει ανευ ανταγωνιστή δλδ? Δεν το νομίζω!!!
Οπως και να έχει, αργά θα είναι πλέον για πολλούς, η οποίοι περιμέναμε κάτι παραπάνω!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
22-02-07, 15:01
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά συμφωνώ με τους προηγούμενους και ένα πράγμα με χαλάει αρκετά.
124 άλογα και τελική 185? Άντε γειά! Αν το φορτώσεις κιόλας ..@έ@ε μέσα.
Με μια G6R είσαι χαλαρά μπροστά.
|
Λές ρε φίλε να ξέχασαν να βγάζουν μοτέρ που δίνουν τελική? Να θυμηθούμε τα Carina E και crorolla E101 που κατέβαζαν 220 στο κοντέρ? Έ όχι βέβαια. άλλοι είναι οι λόγοι...
Απο τεχνικής σκοπιάς ένας λόγος είναι η προσπάθεια μέσω της διάταξης των σχέσεων, να ξεφύγουν απο εκείνη την χαρακτηρηστική αδυναμία των κινητήρων στις χαμηλές στροφές. Στο top gear Φεβρουαρίου (αξίζει να το αγοράσετε ) έχει αφιέρωμα στα Corolla και Auris. Όσον αφορά την Corolla με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι το σασμάν, παρ όλο που είναι πεντάρι κλασσικό είναι πολύ κοντό για τα δεδομένα της Toyota σε αυτήν την κατηγορία. Ενδεικτικά αναφέρει 1η ταχύτητα με κόφτη στις 6700--47 χλμ/ώρα, 2η ταχύτητα ΄στις 6700--87χλμ/ώρα και 3η ταχύτητα στις 6700---125χλμ/ώρα. Να λοιπόν ένας ΄λόγος βασικός που παρότι το αυτοκίνητο έχει μέγιστη ροπή στις 5200 στροφές καταφέρνει να δείχνει ιδιαίτερα ελαστικό απο πολυ χαμηλά. Έχει αλλάξει εντελώς η φιλοσοφία και εμένα αυτό μου αρέσει πολύ. Ταυτόχρονα βέβαια έχει διατηρηθεί η παροιμειώδης αξιοπιστία...
|
|
22-02-07, 15:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Λές ρε φίλε να ξέχασαν να βγάζουν μοτέρ που δίνουν τελική? Να θυμηθούμε τα Carina E και crorolla E101 που κατέβαζαν 220 στο κοντέρ? Έ όχι βέβαια. άλλοι είναι οι λόγοι...
Απο τεχνικής σκοπιάς ένας λόγος είναι η προσπάθεια μέσω της διάταξης των σχέσεων, να ξεφύγουν απο εκείνη την χαρακτηρηστική αδυναμία των κινητήρων στις χαμηλές στροφές. Στο top gear Φεβρουαρίου (αξίζει να το αγοράσετε ) έχει αφιέρωμα στα Corolla και Auris. Όσον αφορά την Corolla με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι το σασμάν, παρ όλο που είναι πεντάρι κλασσικό είναι πολύ κοντό για τα δεδομένα της Toyota σε αυτήν την κατηγορία. Ενδεικτικά αναφέρει 1η ταχύτητα με κόφτη στις 6700--47 χλμ/ώρα, 2η ταχύτητα ΄στις 6700--87χλμ/ώρα και 3η ταχύτητα στις 6700---125χλμ/ώρα. Να λοιπόν ένας ΄λόγος βασικός που παρότι το αυτοκίνητο έχει μέγιστη ροπή στις 5200 στροφές καταφέρνει να δείχνει ιδιαίτερα ελαστικό απο πολυ χαμηλά. Έχει αλλάξει εντελώς η φιλοσοφία και εμένα αυτό μου αρέσει πολύ. Ταυτόχρονα βέβαια έχει διατηρηθεί η παροιμειώδης αξιοπιστία...
|
Πολύ σωστός! Καμία σχέση η ελαστικότητα από χαμηλά των νεότερων αυτοκινήτων με παλαιότερα και αυτό είναι φυσικό να γίνεται εις βάρος της τελικής, λόγω πολύ κοντύτερων κιβωτίων.
|
|
|
|
22-02-07, 15:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
[...] Όσον αφορά την Corolla με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι το σασμάν, παρ όλο που είναι πεντάρι κλασσικό είναι πολύ κοντό για τα δεδομένα της Toyota σε αυτήν την κατηγορία. Ενδεικτικά αναφέρει 1η ταχύτητα με κόφτη στις 6700--47 χλμ/ώρα, 2η ταχύτητα ΄στις 6700--87χλμ/ώρα και 3η ταχύτητα στις 6700---125χλμ/ώρα. Να λοιπόν ένας ΄λόγος βασικός που παρότι το αυτοκίνητο έχει μέγιστη ροπή στις 5200 στροφές καταφέρνει να δείχνει ιδιαίτερα ελαστικό απο πολυ χαμηλά. Έχει αλλάξει εντελώς η φιλοσοφία και εμένα αυτό μου αρέσει πολύ [...]
|
Καλά όλα αυτά, αλλά προκαλούν ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα: Αναγκάζεται ο κινητήρας να δουλεύει με περισσότερες στροφές/λεπτό, πράγμα που σημαίνει αυξημένος θόρυβος από τον χώρο του κινητήρα που περνά και στην καμπίνα των επιβατών, κάνοντας το ταξίδι τους περισσότερο κουραστικό (θεωρητικά μιλώντας και με βάση την εμπειρία μου από το δικό μου corollaki), την στιγμή που τα επίπεδα θορύβου στα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα είναι σημαντικά χαμηλότερα...
22-02-07, 18:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Καλά όλα αυτά, αλλά προκαλούν ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα: Αναγκάζεται ο κινητήρας να δουλεύει με περισσότερες στροφές/λεπτό, πράγμα που σημαίνει αυξημένος θόρυβος από τον χώρο του κινητήρα που περνά και στην καμπίνα των επιβατών, κάνοντας το ταξίδι τους περισσότερο κουραστικό (θεωρητικά μιλώντας και με βάση την εμπειρία μου από το δικό μου corollaki), την στιγμή που τα επίπεδα θορύβου στα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα είναι σημαντικά χαμηλότερα...
|
Τα αυξημένα επίπεδα θορύβου νομίζω προέρχονται από την λειτουργία του κινητήρα καθε αυτού και όχι τόσο λόγω υψηλών στροφών. Άσε που η ηχομόνωση του χώρου του κινητήρα δεν είναι καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
|
22-02-07, 20:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αυτό που λείπει είναι μια 6η ταχύτητα στο υπάρχον κιβώτιο. Να ταξιδεύει ποιο άνετα και πολύ πιθανόν να βγάλεις και κάνα χιλιομετράκι ακόμα. Πολλές φορές ταξιδεύω με 6000 στροφές.
|
23-02-07, 00:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Αυτό που λείπει είναι μια 6η ταχύτητα στο υπάρχον κιβώτιο. Να ταξιδεύει ποιο άνετα και πολύ πιθανόν να βγάλεις και κάνα χιλιομετράκι ακόμα. Πολλές φορές ταξιδεύω με 6000 στροφές.
|
6000? Πόσα χιλιόμετρα έχεις με τόσες στροφές? Το δικό μου στις 5000 έχει 170 χιλ.........Το 14αρι δεν έχεις φίλε Gorillas?
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
23-02-07, 01:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ναι το 1,4!!! Την πέμπτη πρέπει να την έχω φτάσει μέχρι 6200. Αλλά μην νομίζεις ότι γίνεται κάθε μέρα. Μια φορά έτυχε και ήμουν γύρω στα 210+. Νομίζω
|
23-02-07, 01:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Οκ γιατί είπες οτι συχνά ταξιδεύεις με 6000 στρ. γι'αυτό απόρησα....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
23-02-07, 01:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
6300-6400 ειναι περιπου 210.6000 ειναι 200+.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17730999 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|