Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
εγω σκεφτόμουν κάτι σαν αυτό http://www.mp3car.com/vbulletin/work...i-install.html
μπορώ να βρω mac mini G4 με 100 ευρώ, αλλά επειδή δεν θα παίζει και ματροσκες HD κτλ δεν ξέρω αν αξίζει. Νομίζω έχει έτοιμα συστήματα με καλύτερες τιμές πχ στο chinavasion.
Τωρα σε αυτά που λες δεν κατάλαβα τι έχεις κάνει ακριβώς! laptop έχεις βάλει ?
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
λοιπον για τον marmel αυτο που ψαχνει ειναι motherboard baby mPGA478B για Hyperthread cpu για DDR μνημες και κατα προτιμηση VIA chipset για να γλιτωσουμε το φορματ.