χρησταρε δε μασαω ρε φιλε ισα ισα που ψαχνω το μητσο στο τηλ να παρω το αιμα μου πισω μεσοβδομαδα. που σημαινει δε φοβαμαι κι ας εχει χωανη. και αμα χασω εστω μιση καροτσα δε θα ειναι δικο μου το κριμα.....
και φυσικα το τελειωτικο χτυπημα με το που θα βαλω το μαμα σασμαν. εκει να δεις γλεντια. τεσπα
jimss σηκωσε το τηλλλλλλλ
μιχαλη η χωανη αυτη δουλευει. δεν ξερω γιατι αλλα δουλευει. για τις οδηγικες ικανοτητες του μητσου δε το συζητω, μ εκανε βολτα αμα δεις τι κλωτσια κανει τοσο γρηγορα και τελεια που βαζει τη δευτερη.... εντυπωσιαστικα και του το πα και το φωναζω... σε αντιθεση με μενα που πρεπει να περιμενω λιγο να πεσουν οι στροφες μου για να την παρει σιγουρα.....
μη σκας παντως... θα μαθουμε
στην τελικη τα 80 μετρα εκει που εγινε η δοκιμη δεν ειναι μερος για να δεις αν αποδιδουν οι κινητηρες η οχι. απλα δοκιμη εκινησης θα την ελεγα εγω και φυσικα χαβαλες.(περασαμε καλα)
οταν η τριτη μου βγαζει 175(κοντερ) τι να παω μεσα σε ενα parking?
οσο για το αμαξι του νεοκλη εχεις αδικο. μπορει να μη λυσαξε σαν κι εμενα αλλα μ εκανε βολτα αμεσως μετα για να μου δειξει πως το πηγαινε γιατι και γω τις ιδιες σκεψεις με σενα ειχα lift κτλ
το πηγε κανονικοτα ομως οσο ημουν εγω μεσα τουλαχιστον.... και επεφτε πολυ παραπανω απο τις 5000.....
εμενα πεφτει 4500 ρε και αλαζω στις 7500 cussing
κι αν θυμασαι καλα μπηκα στο δυναμομετρο και απο πισω μου ο νεοκλης. εβγαλα 142 εβγαλε 186 του νεοκλη. ειναι μια διαφορα αλογων οπως και να το κανουμε....
με αυτα τα αλογα και με δευτερη να ξεκινουσε επρεπε να ταν μπροστα. απλα δεν εχει χαμηλα η ts
+ οτι ο νεοκλης ειχε 2 ατομα μεσα
αλλα εγω ημουν γεματος βενζινη και γεματο το παγουρι νερου για τα τζαμια
YΓ χρησταρα θα μαι πανω ολο το σ/κ. ελαααααααααα να καταπιουμε τον ηρααα και τα motorcote του