Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
10-04-06, 13:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Οταν λες ακολουθησε τι εννοεις?1 αμαξι πισω?
10-04-06, 13:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Βασίλη υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα.... Εμείς μου ακολουθούσαμε μείναμε αρκετά μέτρα πίσω, οπότε το συμπέρασμα που βγάζεις με τα κυάλια νυχτος δεν ειναι και τόσο ασφαλές...
Όπως λοιπόν βλέπαμε τα πράγματα από αρκεταααά πίσω, φαινόταν ότι ο Κυριάκος ακολουθούσε καλά τον Νίκο. Ρωτήσαμε μετά τον Νίκο και μας είπε πως όχι.
Όπως και να έχει το θέμα, ο Κυριάκος πήγαινε πάρα πολύ καλά έστω και αρύθμιστος.
|
|
|
10-04-06, 13:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το μόνο που μπορω να πω εγω ειναι πως παω με 3 κυλινδρους εξου και τα πολλα σκασιματα και πως εχω αλλες 3.000 στροφες χαμενες καπου εκει στο χωρο του μοτερ...
Οταν τις βρω που ειναι θα τα ξαναπαμε μια βολτιτσα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
10-04-06, 14:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Όσοι καταλάβανε το τεχνικό πρόβλημα ήμουνα εγώ!!!! Πάντως μετά που φύγατε έγινε χαμός. Πολλές κόντρες σε φανάρια 4 corolles δίπλα δίπλα, 2 g6 και 2 Ε12.
|
10-04-06, 15:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κυριάκο, όντως μπέρδευε πάρα πολύ το εργαλείο!!! Πήγαινε πάρα πολύ καλά, αλλά στα τελευταία ανοίγματα όλο και άνοιγε η διαφορά υπέρ του Νίκου!!!
|
|
|
10-04-06, 16:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Το μόνο που μπορω να πω εγω ειναι πως παω με 3 κυλινδρους εξου και τα πολλα σκασιματα και πως εχω αλλες 3.000 στροφες χαμενες καπου εκει στο χωρο του μοτερ...
Οταν τις βρω που ειναι θα τα ξαναπαμε μια βολτιτσα.
|
Κυριάκο τη γριά σου την σέβομαι πάρα πολύ αλλά τις δικαιολογίες περί κυλίνδρων τις ακούω βερεσέ γιατί θα μπορούσα κι εγώ να αρχίσω να λέω ότι είμαι αρρύθμιστος και άστρωτος. Δεν ξέρω τι γινόταν πίσω αλλά τον Νίκο δεν τον πέρασες γιατί πιστεύω πως θα σε έβλεπα όταν θα έμπαινες ανάμεσά μας (εκτός και αν πέρασες κι εμένα και μάλιστα τόσο γρήγορα που δεν μπόρεσα να σε δω question ). Κοίτα να την κάνεις να κελαηδάει και μάλιστα γρήγορα γιατί είναι κρίμα.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
10-04-06, 16:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φιλε Μιχαλη δεν εχω ανάγκη να δικαιολογηθω για κατι, απλά λέω πως εχουν τα πράγματα στο μοτερ μου, ουτε είπα ποτε ότι πέρασα τον πατριωτη μου.
Το ψάχνω να το φτιάξω φιλε, ολο το Σαββατο ημουν απο πάνω του και δε κατάφερα να βρω τι φταίει, παω για αλλο ντιστριμπιτερ-πολλαπλασιαστη.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
11-04-06, 10:40
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Για να μπουν τα πραγματα στην θεση τους.
Ο νικος στις τελευταιες κοντρες που ανοιγε κανονικα εκανε αρκετη διαφορα,αυτο να λεγεται.
Απλα στην αρχη σε ενα σημειο οπου ο νικος δεν ανοιξε κανονικα ο κυριακος ακολουθουσε απο πισω και πολυ απλα σχολιασαμε οτι και ετσι οπως ειναι η γρια του κυριακου και με τα προβληματα που εχει ανοιγε καλυτερα απο οτι εμεις περιμεναμε.
Αυτο ειναι ολο.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
|
|
|
27-04-06, 16:18
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ελπιζω να σας κανω χαρουμενους με τα επιτευματα μου :P καταρχην μπραβο στον τυπα με μια ασπρη celic 91 -92 16αρα ψιλογαργαλιμενη που πηγαμε τεζα σφινες απο π.φαληρο μεχρι λιμανακια αν κ δεν εστριψε για καλη μου τυχη ομως βρικα ibizaclub με αποκορυφομα ενα cupra το καινουριο που οταν ανοιγε πηγενε ευθια με αποτελεσμα να παλευει να καταλαβει σε ποια λωριδα ειναι κ να φαει μεχρι το τελος δυο στροφες.δυο top gun ψιλογαργαλιμενα που φαγαν τα μισα λιμανακια <χαχαχαχαχα>μετα βρικα το opel club σχεδον ολα ηταν corsa 1.4 με φ.π.ε πηγεναν λιγο καλυτερα απο τα top gun δεν φαγαν τα μισα λιμανακια.καλα που περνουσα τερμα το πεταλο οταν ηταν αραγμενο το ibiza club κ βλεπαν πως παει τεζα αυτοκινητο γιατι αυτη μονο τεζα δεν πηγεναν.κ η βραδια τελιωσε αδοξα με ενα τετακετ πισω απο ενα ibiza<o παπαρας πλακωθηκε στα φρενα κ ειδη πηγενα με αρκετα παραπανω απ αυτο> ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ [acronym:096b6b4fe8="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:096b6b4fe8] OEO????????????
|
27-04-06, 18:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εμένα χθές το βράδυ μου κολλούσε μια Boxter.. Πλάκα κάνει ο τύπος?? Τον είχα απο πίσω 1-2 λεπτά γιατί σε εκείνο το σημείο δεν μπορούσε να με προσπεράσει λόγω του δρόμου. Με το που άνοιξε ο δρόμος, πετάγετε να με περάσει απο δεξιά. Με τον που τον βλέπω τι πάει να κάνει, ανοίγω κι εγώ αλλά όπως είναι λογικό με περνάει σφαίρα απο δεξιά. Είχε και κάτι παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πώς δεν καρφώθηκε ο βλάκας πάνω τους...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18135405 seconds (76,16% PHP - 23,84% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|