Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Σήμερα παιδιά έγινε η κόντρα με τον Μιχάλη. Στηνόμαστε στο φανάρι και με το που ανάβει πράσινο τον παίρνει ο ύπνος (φταίνε οι πολλές motorkotoπιτες) και φεύγω μπροστά σχεδόν μία καρότσα. Με το που κουμπώσαμε τετάρτη ήταν σχεδόν δίπλα μου και στο τέλος μου έριξε και μία καρότσα!!!! Περαστικά μου. Συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιο γρήγορος και θα πρέπει να αρχίζουν να τρέμουν τα 1,6 (ακούς Βαγγέλη; !!! Σας αφήνω τώρα να πέσω για ύπνο μπάς και συνέλθω. Εφιάλτες θα βλέπω με τον Μιχάλη σαν τον δρακουμέλ να τρίβει τα χέρια του από χαρά που με κατατρόπωσε!!! Αχ να δω πως θα συνέλθω!!!
|
Θα ήθελα απλά να προσθέσω (και έχω και μάρτυρες!!! Πες ρε Νίκο!) ότι πριν την κόντρα είχα φάει ένα τοστ, μία μπουγατσα τυρί και μία μπουγάτσα κρέμα...
Παραλειπόμενα:
1) Είχαμε τις κοπέλες μας μέσα...
2) Πριν την κόντρα, για να πιάσουμε την Καβάλας από αρχή, ανεβήκαμε και κάναμε μια αναστροφή σε φανάρι. Ο φίλος Γκορίλας την πήρε με ένα αριστοτεχνικότατο χειρόφρενο (!) και είχα την τύχη να το δώ πρώτη μούρη αφού ερχόμουν απο πίσω! Το αμάξι Νίκο (στο ξαναλέω για 100ή φορά) είναι τέλεια στημένο! Τραπέζι έφυγες! Πήγα να τραβήξω και εγώ αλλά ακουγόταν από δίπλα μου μια φωνούλα "Μη το κάνεις και εσύ! Μην το κάνεις και εσύ!" ...
3) Το κουλό.... Η Μαρίνα δεν τις αντέχει αυτές τις καταστάσεις και έκανε μια παραχώρηση την Παρασκευή για να μη μας χαλάσει το χατήρι (Θενξ Μαρίνα!). Όταν λοιπόν τελείωσε η κόντρα γύρισε και μου είπε:
"Μα καλά, εκκίνηση ήταν αυτή που έκανες? Χάλια..."
Με έστειλε αδιάβαστο... Την ρωτάω λοιπόν γιατί την νοιάζει αφού δεν θέλει καν να τα κάνω αυτά τα πράγματα... και παίρνω απάντηση:
"Άμα το κάνεις να το κάνεις σωστά!".....
Τα σχόλια δικά σας...