Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 29-03-06, 09:27
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Πολυ σωστος ο Σωτος.
Παλιά 29-03-06, 11:41
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 388
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ρε συ.. Εσύ έπρεπε να με στηρίζεις..Τι κάνεις;;; ΄΄Εχω ένα 4τροχούς του 1991 και λέει πως το Carina II έβγαινε με κινητήρα φτωχού μίγματος και 98 άλογα. Αν θέλεις μπορώ να στο στείλω με ένα mail. Πάντως εγώ το αμαξι σου το γουστάρω με 1000 και ας λένε πολύ ότι είναι άσχημο. Όσο για το σασμάν φοράω απο Carina E, που είναι ότι πιο μακρύ στα 1600 cc είχε βγαλει η TOYOTA μέχρι να βγουν τα vvti. Αυτό πιστέυω πως είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για μια καρότσα 990 kg. Είναι πολύ καλά συνδυασμένα. πίστεψε με.
Ρε συ Άκη εγώ ποτέ δεν έχω πει οτι το carina II κοντράρει. Και συμφωνώ με οτι λές. Εγώ στέκομαι καθαρά σε οτι είπες εσύ ρε φίλε. Επίσης το θέμα μας εδώ δεν είναι ο ένας να στηρίξει τον άλλο. Δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Μια κοινότητα φίλων της Toyota είναι και προσπαθούμε όλοι να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Το σασμάν που λες το είχε απο τη μάνα του ή εσύ το έβαλες?
Παλιά 29-03-06, 13:04
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 471
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχι, το δικό του ήταν αυτόματο... απελπισία....
Παλιά 29-03-06, 13:11
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 388
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμ είδες τώρα που αλλάζουν τα πράγματα? Δεν μου το είχες αναφέρει...να είσαι σίγουρος οτι δεν θα έλεγα όσα είπα αν το ήξερα απ την αρχή αυτό. Πάντως σε ρεπρίζ πρέπει να χάνεις λίγο απο δύναμη με το πολυ μακρύ σασμάν. Απο στάση όμως πρέπει να σκάβεις.
Παλιά 29-03-06, 13:27
akis308 Offline:
Moderator

Νόμιζα οτι το είχα αναφέρει .Σίγουρα το έχω αναφέρει, αλλά όχι ίσως σε αυτό το τοπικ. Μάλιστα το αυτόματο κιβώτιο πήγε στο Σαββα (κε-35).
Παλιά 29-03-06, 17:05
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 523
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ειναι πραγματικα ψιλοπειραγμενο...εχω βαλει μονο φιλτρο ,εξατμιση ,προγραμμα, εκκεντροφορους ,χταποδι κ κατι αλλα ψιλα
Sorry ρε φίλε αλλά αυτό δεν είναι ψιλό πείραγμα. Αλήθεια πώς πας με τα Ε12; question
Παλιά 29-03-06, 20:09
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
pavleouras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λοιπόν να σας πω τώρα να γελάσετε και να ξεφύγουμε από τις ενδοοικογενειακες κόντρες! Είναι γνωστό (θα το έχετε παρατηρήσει σε συζητήσεις με φίλους υποθέτω) ότι όλοι οι άνθρωποι θεωρούν το αμάξι τους γρηγορότερο από τα άλλα παρόμοιας ισχύος. Όλα καλά και έχει πλάκα μέχρι ενός σημείου, αυτό που με εκνυνευρίζει όμως είναι όταν σου λένε ότι το αμάξι μου δεν έχει σχέση με το αμάξι σου σε γκάζι. Αναφέρω τα πιο τρανταχτά περιστατικά να γελάσετε (εγώ έχω corolla 1.4 sedan του 2000) :

1. Στο στρατό ένας με seat ibiza 101 άλογα του 2000 μου μιλάει για το πόσο γρήγορο είναι το αμάξι του (μαμά ήταν). Κάποια στιγμή του λέω δεν ανοίγουμε και μεταξύ μας. Παίρνει το πιο ειρωνικό του ύφος, γελάει και μου λέει πλάκα κάνεις? Του λέω όχι, το ίδιο αμάξι έχει ο αδερφός της κοπέλας μου και όσες φορές έχουμε ανοίξει (αλλά και μέ άλλα που έχω ανοίξει) δεν μου φεύγει δεν του φεύγω. Μη σας πω ότι μετά τα 140 του ανοίγω κιόλας. Οπότε αυτός σταματάει τα γέλια και αρχίζει τα ναι, να κανονίσουμε αλλά...να δουμε πότε κλπ. Φυσικά ποτέ δεν ανοίξαμε...

2. Φίλος με polo 101 άλογα μου λέει ότι το αμάξι του είναι σπορ και πάει πολύ γρήγορα. Του λέω να τα πάμε και μου λέει θα με φάς γιατί εισαι καλύτερος οδηγός και δεν το λύπασαι (αυτό με το δεν το λυπάσαι ποτέ δεν το έχω καταλάβει - τι θα πάει ένα αμάξι αν το σκίσεις λίγο ). Οπότε αφού μου λέει αυτό μου πετάει και το συμπέρασμα - "Βασικά τα δύο αμάξια δεν έχουν σχέση μεταξύ τους"

3. Φίλος έχει Starlet 1.3 , το δίνει και παίρνει corsa 1.2. Αφού μου λέει ότι το αμάξι του είναι πύραυλος και βγάζει 75 άλογα, τον ρωτάω "δηλαδή είναι πιο γρήγορο από το Starlet?". Κάμια σχέση μου λεει Καλά, για το δικό μου δεν συζητούσε

4. Φίλος με Ε12 1.4 μου λεεί ότι με το αμάξι του με τρώει χαλαρά. Του λέω, πως μπορεί να με τρώς αφού έχουμε ίδιο κινητήρα και είσαι πιο βαρύς? Εχω πιο καινούριο κινητήρα. Μπαίνει μέσα κάποια μέρα να τον γυρίσω σπίτι. Μετά από λίγο μου λέει, το 1.6 έχεις?

5. Αν θέλετε να γελάσετε μπείτε στο rover club. Έκει θα δείτε ότι τα rover 1.4 ρίχνουν σε saxo vts 1.6 και σε saab 9000. Μάλιστα το saxo τον δυσκόλεψε λίγο στις στροφές αλλά στις ευθείες δεν είχε καμία τύχη! Ο τύπος κιολας ζητούσε σαξο με καλό 2ο στάδιο για να δει αν θα τον περάσει . Όσον αφορά το saab του έφυγε λίγο στη πρώτη αλλά τον μάζεψε χαλαρά στη δευτέρα!!!!!! Έχει αναφορά και στα corolla. Πέτυχε ένα rover 1.4 μία corolla στο δρόμο. Μέχρι τις 4000 το πάλεψε λίγο (η corolla). Μετά όμως το rover εξαφανιστικε

Έλπιζω να περάσατε καλα!!!!
Παλιά 29-03-06, 20:17
akis308 Offline:
Moderator

Γιατί το λές έτσι ρε φίλε. και εγώ με το corollaκι περνάω ένα φίλο με ένα porche. αυτός το έχει μαμά, και εγώ του έχω διτάχυτο κιβώτιο, κινητήρα novarossi (turbo), μπλοκέ μπροστα...
Μπορεί και αυτός με το Rover να μιλάει για R/C....
Παλιά 29-03-06, 20:25
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
pavleouras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Και για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω δεν τα έγραψα θέλωας να πω ότι τα αμάξια αυτά τα περνάω. Αλλά είναι χαζό να έχεις δύο αμάξια με παραπλήσιο βάρος και υποδύναμη και να σου λέει ο άλλος σε έχω χαλαρά! Αυτό με εκνευρίζει. Απλά και μόνο επειδή το αμάξι του γράφει... top gun από πίσω
Παλιά 29-03-06, 21:13
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 523
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Πάντως το αυτοκίνητο της γενειάς σου με το εξάρι αδικείται σε κόντρες. Τόσο που πάει σχεδόν σαν το Ε12. Ένα Ε12 δεν έχει ελπίδα αν το Ε11 έχει πεντάρι σασμάν. Σε μαμά κατάσταση πάντα; Βέβαια για το δεύτερο μόνο υπόθεση μπορώ να κάνω. Όσον αφορά τις κόντρες, μου έλεγε ένας γνωστός μου με megane cabrio και καλά με άλλον εγκέφαλο(;; ότι πήγαινε μαζί με Uno turbo και s3. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να κουνάω το κεφάλι και να χάβω τις μαλ..κιες του.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18267989 seconds (74,99% PHP - 25,01% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com