Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
17-10-12, 13:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
και τι σημαίνει αυτο, οτι καθε φορά που κάποιος αναφέρει την αγγελία θα πρέπει να σχολιάζει, ο μην τον χαρακτηρίσω, της εξηγήσεις μου της ανέφερα το θέμα είναι ένα οτι ασχολούνται συνέχεια, και τους πονά που αναφέρω κάποια πράγματα , πάντως μου τα λέγανε αλλά δεν πίστευα πράγμα που το διαπιστώνω μετά από 2 χρόνια, τέλος για το τς που αναφέρω δεν ειναι όπως ειπώθηκε του (nikos ts ).
17-10-12, 13:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το συγκεκριμένο θέμα είναι φτιαγμένο για να σχολιάζονται θετικά ή αρνητικά οι αγγελίες που βρίσκονται αναρτημένες στο διαδίκτυο. Εάν βλέπεις ότι πολλοί ασχολούνται εδώ και δύο χρόνια με τη δική σου αγγελία, είναι ώρα να ψάξεις να βρεις τι λάθος κάνεις εσύ και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Κανονικά θα έπρεπε να καταλάβεις το λάθος σου από το γεγονός ότι ακόμα είναι απούλητο...!!! Θύμα μάλλον ψάχνεις εσύ ζητώντας 20.000 και 18.000 ευρώ...
Και μη βλέπω να αναφέρεις τα κατορθώματα των άλλων τη στιγμή που τα δικά σου κατορθώματα φίλε jk1973 ή Fantom99lo ή ΣΤΑΘΗΣ LK έχουν αφήσει ιστορία εντός του forum...
17-10-12, 13:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
|
|
αυτα ειναι σωστά που λες ,αλλα πρέπει συνέχεια να αναφέρουν αν είδες πιο κάτω τους σχολιασμούς και να κατηγορούν ενα auto , τελος πάντων όπως στρώνεις θα κοιμηθείς και εγώ έχω φταίξει, όσο αν ψάχνω εγω θύμα μάλλον οχι άλλοι θελαν και νόμιζαν θύμα, αλλά από μπατάκια εχουμε μπουχτίσει, και όσο άφορα τα δικα μου κατορθώματα ειναι πολύ καλύτερα απο αυτα που κάνουν , βλέπεις εγώ δεν μπορώ να παρουσιάσω στοιχεία ...
17-10-12, 15:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Επειδή για άλλη μια φορά μας έχεις μπερδέψει ή έχεις μπερδευτεί εσύ,έχεις το βήμα και μπορείς να γράψεις με ονόματα ποιοι σε πήραν τηλέφωνα και τι σου είπαν.
ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα...
Για να καταλάβεις πόσο μπερδεμένα τα λες ο nikosts νόμιζε ότι ήταν για εκείνον τα λεγόμενά σου,αλλά λες ότι μιλάς για άλλον...δηλαδή?
Και έτσι για την ιστορία πριν από 2,5 χρόνια περίπου που πουλούσες το δικό σου 20000€,εγώ βρήκα ένα άψογο ( από πλευράς κατάστασης) που δεν έχει πάει ποτέ συνεργείο παρά μόνο για το service του, με 27800km στην τιμή... 13000€...!!!
Εκτός,βέβαια,αν εκτιμάς ότι η ζάντα aftermarket & η ανάρτηση TEIN που είχες τότε σαν έξτρα στοιχίζουν 8000€
|
17-10-12, 15:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Και έτσι για την ιστορία πριν από 2,5 χρόνια περίπου που πουλούσες το δικό σου 20000€,εγώ βρήκα ένα άψογο ( από πλευράς κατάστασης) που δεν έχει πάει ποτέ συνεργείο παρά μόνο για το service του, με 27800km στην τιμή... 13000€...!!!
|
Εμένα το δικό μου, επίσης άψογο, με 41.000 χλμ, το πήρα στην εξωφρενική τιμή των 12.000 ευρώ την ίδια περίοδο με τον TmNemesis...
17-10-12, 15:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εμένα το δικό μου, επίσης άψογο, με 41.000 χλμ, το πήρα στην εξωφρενική τιμή των 12.000 ευρώ την ίδια περίοδο με τον TmNemesis...
|
Και τα δυο 5θ, σαν το δικό σου,που είναι και δυσεύρετα...
|
17-10-12, 17:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βρε παιδια τι καθεστε κι ασχολειστε? Τοσο το κοστολογει το αυτοκινητο του, τοσο θελει να το πουλησει. Το οτι αυτα που ζηταει ειναι πιο πολλα απο το μεσο ορο ειναι δικο του θεμα, οπως και οτι θα του μεινει το αμαξι απουλητο. Απο τη στογμη δε που μιλαμε για περιπτωση αντιστοιχη με καποιου απο τα Γιαννενα (το Auris μου τα σκιζει ολα) χαλατε τη φαια ουσια σας για σαχλαμαρες...
|
17-10-12, 17:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Βρε παιδια τι καθεστε κι ασχολειστε? Τοσο το κοστολογει το αυτοκινητο του, τοσο θελει να το πουλησει. Το οτι αυτα που ζηταει ειναι πιο πολλα απο το μεσο ορο ειναι δικο του θεμα, οπως και οτι θα του μεινει το αμαξι απουλητο. Απο τη στογμη δε που μιλαμε για περιπτωση αντιστοιχη με καποιου απο τα Γιαννενα (το Auris μου τα σκιζει ολα) χαλατε τη φαια ουσια σας για σαχλαμαρες...
|
Γιαννιτσά.......
Τι μου θύμησες τώρα....Αλήθεια το έχω χάσει αυτό το παλικάρι.......
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
18-10-12, 09:02
|
|
|
|
|
|
18-10-12, 10:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
αυτο το αμαξι μου θυμιζει την κατασταση του ROY-D !!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19603205 seconds (77,60% PHP - 22,40% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|