Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
|
|
10-04-09, 19:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mad-Man
Μιας και μιλάτε για καταναλώσεις,τώρα τελευταία μου φαινεται οτι η
κορολιτσα μου έχει αρχίσει και ρουφαει τ'αντερα της.Με χρήση a/c φτάνει και τα 12lt/100 Kmh !! Πράγμα που μου κάνει εντύπωση γιατί η κατανάλωση στις ίδιες συνθήκες δεν ξεπέρναγε τα 9-9.5 lt/100.Μιλάμε πάντα για κίνηση μέσα στην Αθήνα και για ένα νορμαλ μοτερ.Δεν είναι λίγο υπερβολική ? Ετσι όπως πάει σε λίγο θα φτάσει και την κατανάλωση του Supra!!!
Σημειωτέον δε οτι το μοτέρ είναι σε άριστη κατάσταση με service και χωρίς να βγάζει καυσαέρια !!!
|
Αυτο που μου περναει σαν πρωτη ιδεα απο το μυαλο ειναι η ποιοτητα της βενζινης. Αυτος θα ηταν ενας λογος εφοσον λες οτι δεν εχεις καποιο αλλο προβλημα.
Παράθεση:
ναι? εμένα μου φαίνεται στις 800-850 έπαιζε! τώρα με το 4E-FTE παίζει 900 αλλά επειδή έχω πρόβλημα φόρτισης μπαταρίας το βάζω στις 1000 αλλά πάει μετά από λίγες μέρες μόνο του ξανά στις 900! πάντως όχι λιγότερο. Με λιγότερο πάει να σβήσει το μοτερ.
|
Εμενα ετσι μου ειπαν απο την toyota οτι εκει ειναι ρυθμισμενο να δουλευει. Και εμενα στην αρχη μου εκανε εντυπωση γιατι εχουμε στην οικογενεια αλλο ενα Corolla e101 που φοραει τον ιδιο κινητηρα και εχει πιο ψηλα το ρελαντι γυρω στις 800-900. Αν το ανεβαζεις το ρελαντι απο την βιδα που εχει και μετα σου ξαναπεφτει τοτε μαλλον ισχυει αυτο που μου ειπαν απο την toyota οτι ειναι ρυθμισμενο απο τον εγκεφαλο ετσι γιατι διαφορετικα θα εμενε εκει που το ρυθμιζες. Οσο για το προβλημα φορτισης μηπως ειναι προβλημα στο δυναμο η στο λουρι του μηπως εχει λασκαρει? Εμενα που ειχε προβλημα φορτισης, ετσι νομιζα αρχικα, μολις αλλαξα μπαταρια λυθηκε το θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harbov : 10-04-09 στις 19:59.
|
10-04-09, 19:57
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Το σκέφτηκα κι'εγώ φίλε μου,αλλα όλα νοθευμένη βενζίνη έχουν ??
Έχω δοκιμάσει πολλά πρατήρια αλλα τζίφος,δεν μου πάει το μυαλό πουθενά
για το τι μπορεί να συμβαίνει.......
10-04-09, 22:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ έχω αλλάξει μπαταρία κάνει το ίδιο, μάλλον πρέπει να αλλάξω ιμάντα δυναμό και να τον τεντώσω περισσότερο. Η βίδα που ρυθμίζω το ρελαντί μετά από λίγες μέρες βρίσκεται σε άλλη θέση! και το ρελαντί ξανά στις 900rpm! πάντως πίσω από την βίδα υπάρχει κουτάκι ηλεκτρικό με φύσα που πάει στην πλεξούδα, τώρα τι κάνει αυτό ακριβώς δεν ξέρω! Για την κατανάλωση τώρα παίζει ρόλο και το ρελαντί αλλά εκτός την βενζίνη, μήπως το φίλτρο αέρα έχει βουλώσει ή είναι πολύ βρώμικο? δοκίμασε να βάλεις και από αλλού βενζίνη, βάλε και καλύτερη 100αρα πχ. Και το τελευταίο που το έχω πάθει, μήπως θες δίσκο και ψιλοπατινάρεις? και έτσι δουλεύεις περισσότερες στροφές και γκάζι και καις πολύ παραπάνω? εσύ κοντεύεις να καις σαν εμένα με το 4E-FTE που τουρμπίζω συνέχεια! με την μαμά ct9 είμαι και μαμά πίεση.
|
05-09-09, 22:12
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
|
|
Η Ε111 1332cc συμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η toyota καει 5,7lt/100km σε κύκλο εκτός πόλης και 7,9 εντός πόλης. Το δικό μου με πάει μέχρι θεσσαλονίκη με ταχύτητες από 110 έως 150 και air condition ανοιχτό και ο δείκτης δείχνει λιγο πριν αναψει το λαμπάκι.
|
|
|
|
05-09-09, 22:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Ν. ΜΑΚΡΗ
|
|
παιδια το μονο σιγουρο ειναι να μην κοιταμε τι λενε τα trip computer!η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη.δεν εχω δει ποτε πραγματικη καταναλωση κατω απο 7 λίτρα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες.απο που να ξεκινησω?ταξιδι αθηνα - λαρισα με το corolla 1.3 25 λιτρα βενζινη με ταχυτητα 120χαω ΧΩΡΙΣ aircondition.το ιδιο κ με ενα clio 1.2 που εχω.παργα με το ceed?για 430 χλμ ταξιδιου εκαψα 35 λιτρα.υποψην ΧΑΛΑΡΑ γιατι το εστρωνα.σε απαντηση τωρα του προηγουμενου post η θεσσαλονικη ειναι περιπου 530 χλμ?το ρεζερβουαρ της Ε111 ειναι 45 λιτρα?αρα καταναλωση πανω απο 8 λιτρα στα 100χλμ?ας αναθεωρησουμε λοιπον...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
|
06-09-09, 03:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Οι μετρησεις απο τις εταιριες γινονται υπο ιδανικες συνθηκες. Μην περιμενουμε να δουμε τετοιες καταναλωσεις που λενε επισημα στα αυτοκινητα μας. Εγω κατω απο 7 δεν εχω δει καταναλωση. Ουτε εντος ουτε εκτος πολης. Αλλα δεν παω κ μεσες ταχυτητες απο τις οποιες βγαινει η μεση καταναλωση....
Α και τα 110-150 με air-condition να εχεις καταναλωση κατω απο 10 δεν ειναι ασχημη καταναλωση μην παραπονιεσαι ουτε τα καινουρια δεν βλεπουν τετοια νουμερα οχι αυτοκινητα 10ετιας...
06-09-09, 09:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Ν. ΜΑΚΡΗ
|
|
σε καθε περιπτωση μιλαμε για ανοιχτο δρομο με σταθερη ταχυτητα!αυτη θα επρεπε να ειναι η κατωτερη τιμη στην καταναλωση.3+ λιτρα διαφορα απο τις μετρησεις κατασκευαστη ειναι κατι που δεν το εχω δει μονο στο corolla αλλα κ στα υπολοιπα που ανεφερα.
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
|
06-09-09, 13:22
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Larissa
|
|
Το να οδηγείς οικονομικά και μην φθειρεις το αυτοκίνητό σου είναι μια τεχνική που θέλει εξάσκηση.
Έχω κάνει με Ε12 1,6 με ένα ρεζερβουάρ στα 720 χιλ άναψε λαμπακι
Λαρισα-Αθηνα -Λαρισα. με 110 120
Ποτέ δεν κάνω λιγότερα απο 600-630 χιλ το ντεπόζιτο.
Τον τρόπο μπορώ να σας τον πω.
|
06-09-09, 13:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
παιδια οι μετρησεις τις τουοτα γινονται σαν να εχεις αυγο κατω απο το ποδι,μια φορα απο περιεργεια εκανα ταξιδι με 90-100 και εκαψε παρα πολυ λιγα,δεν θυμαμαι ποσο ακριβως ομως.
|
07-09-09, 14:29
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostasgasparis
παιδια το μονο σιγουρο ειναι να μην κοιταμε τι λενε τα trip computer!η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη.δεν εχω δει ποτε πραγματικη καταναλωση κατω απο 7 λίτρα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες.απο που να ξεκινησω?ταξιδι αθηνα - λαρισα με το corolla 1.3 25 λιτρα βενζινη με ταχυτητα 120χαω ΧΩΡΙΣ aircondition.το ιδιο κ με ενα clio 1.2 που εχω.παργα με το ceed?για 430 χλμ ταξιδιου εκαψα 35 λιτρα.υποψην ΧΑΛΑΡΑ γιατι το εστρωνα.σε απαντηση τωρα του προηγουμενου post η θεσσαλονικη ειναι περιπου 530 χλμ?το ρεζερβουαρ της Ε111 ειναι 45 λιτρα?αρα καταναλωση πανω απο 8 λιτρα στα 100χλμ?ας αναθεωρησουμε λοιπον...
|
To ρεζερβουάρ της Ε111 είναι 55 λίτρα και οχι 45.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18066192 seconds (80,12% PHP - 19,88% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|