Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οργανωμενα μελη στην Θεσσαλονικη και τη Βορεια Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο και mod τον Edessaios. |
|
|
|
Re: O Βορρας Ξυπνησε!!! |
|
26-02-06, 15:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: O Βορρας Ξυπνησε!!!
Παίδες, το έχω προτείνει κι εγώ αυτό, να συναντιόσατε κάθε 2 εβδομάδες πλέον. Νομίζω θα βοηθήσει πολύ......... μέχρι να έρθει η ώρα να το κάνετε εβδομαδιαίο!!! χεχεχεχεχεχε
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
26-02-06, 15:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από "john78-97";p="36875
Α...ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ [b
ΕΦ'ΟΣΟΝ[/b] ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
|
Οσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα, Φίλε Roadrunner, οποιαδήποτε "Διαγραφή", θα μιλάμε με τον Δημήτρη, ο οποίος θα μας ενημερώνει και θα συναποφασίζουμε επί του θέματος.
Και βέβαια εδώ και αρκετό καιρό τηρείται ακριβώς αυτό το που λές, Προειδοποίηση πρώτα και μετά έρχεται και η διαγραφή.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
26-02-06, 21:43
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ayrton και εαν θελεις να διαγραψεις τον Jims192 μαζι του παλι θα το συζητησεις???
Γινεται να το συζητησουμε μαζι??? Με αυτον δεν στρεχει....
|
|
Περισσοτερες Συναντησεις |
|
27-02-06, 02:20
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
Περισσοτερες Συναντησεις
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Δημητρη θελω δημοψηφισμα!!!!!!!!
Ο καθε Βορειος να ψηφισει ποσες φορες το μηνα θελει να γινεται συναντηση.
Αμα ειναι να περιμενουμε ενα μηνα για να ξαναβρεθουμε εχω που εχω λιγα μαλλια, ασπριζουν κιολας, σαν τον Mar θα απογινω. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!
Εγω ψηφιζω να βρισκομαστε ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!
Εσεις οι λοιποι εδω μεσα, εχετε αποψη?
Για να δουμε.....
|
Συμφωνω και 'γω στο να γινουν πιο συχνες οι συναντησεις μας, ετσι ωστε αν καποιος δεν μπορεσει να ερθει σε μια συναντηση να μην περιμενει ολοκληρο μηνα για την επομενη.
Ααα....!!! Και να μην ξεχασω, φιλε Γιωργο κατι ειχες πει για απουσιολογιο........
|
27-02-06, 18:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Δημητρη θελω δημοψηφισμα!!!!!!!!
Ο καθε Βορειος να ψηφισει ποσες φορες το μηνα θελει να γινεται συναντηση.
Αμα ειναι να περιμενουμε ενα μηνα για να ξαναβρεθουμε εχω που εχω λιγα μαλλια, ασπριζουν κιολας, σαν τον Mar θα απογινω. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!
Εγω ψηφιζω να βρισκομαστε ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!
Εσεις οι λοιποι εδω μεσα, εχετε αποψη?
Για να δουμε.....
|
Θέλω?Τι ειμαστε εδώ η ΤΙΜ?Ακού θέλω...αμα δεν με πάρεις με το καλό δεν κανω τπτ Ακού εκει δικαιολογία...Ρε μηπως φοβασαι οτι απο συναντηση σε συναντηση η γριούλα σου σαπίζει όλο και περισσότερο?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G-CoR";p="
Συμφωνω και 'γω στο να γινουν πιο συχνες οι συναντησεις μας, ετσι ωστε αν καποιος δεν μπορεσει να ερθει σε μια συναντηση να μην περιμενει ολοκληρο μηνα για την επομενη.
Ααα....!!! Και να μην ξεχασω, φιλε Γιωργο κατι ειχες πει για απουσιολογιο........
|
Ναι παιδιά έχετε δικιο...Θα το συζητήσουμε στην επόμενη συναντηση.Παντως προσωπικά μου είναι δυσκολο..(αυτό το διαστημα πρεπει να ξεφορτωθώ κανα καρπούζι απο την μασχαλη..)Το συζητάμε όμως....Οπως επίσης πρεπει να συζυτήσουμε το προγραμμα της εκδρομής για τον Απρίλιο....
Παράθεση:
Ayrton και εαν θελεις να διαγραψεις τον Jims192 μαζι του παλι θα το συζητησεις???
Γινεται να το συζητησουμε μαζι??? Με αυτον δεν στρεχει....
|
Φιλε αυτό δεν γίνεται..Εχω βύσμα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Οντως 1 φορα τον μηνα ειναι καπως...
|
Ελα εσυ την μια και μετα και για σενα μονο,κανουμε αλλες δυο!
|
|
|
01-03-06, 22:59
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
καπου 'κει εξω
|
|
ΚΥΡΙΟΙ..
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ CLUB ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΛΑΩ ΤΟΝ Κ..ΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ.
|
02-03-06, 02:01
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john78-97";p="
ΚΥΡΙΟΙ..
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ CLUB ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΛΑΩ ΤΟΝ Κ..ΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ.
|
Φιλε μπιτ μπιτ, ειλικρινα με πληγωνεις με την αποφαση σου αυτη. Αν και δεν ειχαμε τον χρονο ή την πολυτελεια να γνωριστουμε τοσο καλα, παντα γουσταρα οταν σε ελβεπα στην παρεα μαζι με τους αλλους να κανεις κεφι. Δεν ξερω εαν ο συλλογισμος σου ηταν περισυλλογη ή στζητηση με φιλους και ανταλλαγη αποψεων αλλα εστω και καθυστερημενα θελω να σου πω την δικια μου.
Δεν ξερω τι παιχτηκε, οπως δηλωνεις, τους τελευταιους μηνες, το μονο που γνωριζω ειναι οτι καποια στιγμη υπηρξε καποια διαγραφη απο το club. θα συμφωνησω μαζι σου αν και δεν ξερω τα γεγονοτα, οτι η διαγραφη σου ηταν αδικη, περισσοτερο διοτι σε ξερω, οσο λιγο σε ξερω σαν ατομο, ποσο ενδιφερθηκες για την παρεα μας εδω στην Βορειο Ελλαδα.
Πρεπει ομως να καταλαβεις ενα και μονο ενα πραγμα: στο club αυτο δεν μπηκες για να μαθεις πως λειτουργει το αυτοκινητο, ή ποιοι ειναι οι κανονες ενος site, ή το πως θα αποφυγεις τους κωλοτρυγμους ενος Ε12. Εδω μεσα εισαι πρωτον και κυριωτερον για την παρεα. Και πανω απο ολα για την παρεα. Εχεις παρει πολυ σοβαρα το site και οτι συμβαινει εδω μεσα. Εδω ειμαστε προπαντον για χαβαλε, για να πειραζουμε σε ηρεμα πλαισια ο ενας τον αλλον, για να βρισκομαστε καθε μηνα μαζι, να γελαμε, να κανουμε καμμια εκδρομουλα, να τσατιζουμε τον Δημητρη. Δεν νομιζω οτι φιλαει κανενας κανενος κωλο εδω μεσα. ΚΑι για ποιον λογο να χρειαζοταν να κανει κανεις κατι τετοιο? Θεση στο Δημοσιο θα επιανε? Δουλευουμε ολη την ημερα για να ερθουμε κανα βραδακι να κανουμε κανα τσατ, να πουμε καμμια βλακεια, ναμην κολλησουμε σαν τα βοδια μπροστα σε μια τηλεοραση.
Ειμαστε δηλαδη εδω μεσα για την τρελλα μας, ειτε λεγεται Τουοτα, ειτε Zastava, ειτε VW. Σε διεγραψαν καποια στιγμη για κατι και πιστευεις οτι εκανα λαθος?
Και? ηρθε η συντελεια του κοσμου? Για τον Ayrton εισαι εδω? Για τον Marmel? ΓΙα τον Σταθη? για μενα? για ποιον?
Βαρεθηκες το site και δεν σου προσφερει κατι και βαριεσαι? Κακως που ασχολεισαι ακομα τοτε μαζι μας.
Τα πηρες με καποιους εδω μεσα?
Και? ολους θα τους γουσταρεις δλδ? πωπωλια ειναι αυτα, μελανι μπολικη εχεις, αρχισε και γραφε. Ετσι ειναι και η ιδια η ζωη βρε αδελφε.
Τα πηρες με τους moderators εδω μεσα? Δεν καταλαβα, για τους moderators εισαι εδω μεσα?
Δλδ θα ερθει αυτη η Κυριακη που ολοι περιμενουμε και εσυ δεν θα εισαι εκει?
Με σκοτωνεις ειλικρινα, εσυ που ησουν απο αυτους που ξεκινησαν με τον Σταθη, τον Λεων και τον Δημητρη ολο το Corolla Club στην Β.Ε. Εγω φιλε μπιτ μπιτ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, εσυ με εφερες στο club.............................................. ..................
|
|
|
02-03-06, 08:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παλι ρε γιαννη?Αμαν δηλαδη τι σου λενε ρε?Και συ τι ασχολεισαι?Ασε να λενε
|
02-03-06, 10:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
ΚΥΡΙΟΙ..
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ.
|
Φιλε μπιτ μπιτ, ειλικρινα με πληγωνεις με την αποφαση σου αυτη. Αν και δεν ειχαμε τον χρονο ή την πολυτελεια να γνωριστουμε τοσο καλα, παντα γουσταρα οταν σε ελβεπα στην παρεα μαζι με τους αλλους να κανεις κεφι. Δεν ξερω εαν ο συλλογισμος σου ηταν περισυλλογη ή στζητηση με φιλους και ανταλλαγη αποψεων αλλα εστω και καθυστερημενα θελω να σου πω την δικια μου.
Δεν ξερω τι παιχτηκε, οπως δηλωνεις, τους τελευταιους μηνες, το μονο που γνωριζω ειναι οτι καποια στιγμη υπηρξε καποια διαγραφη απο το club. θα συμφωνησω μαζι σου αν και δεν ξερω τα γεγονοτα, οτι η διαγραφη σου ηταν αδικη, περισσοτερο διοτι σε ξερω, οσο λιγο σε ξερω σαν ατομο, ποσο ενδιφερθηκες για την παρεα μας εδω στην Βορειο Ελλαδα.
Πρεπει ομως να καταλαβεις ενα και μονο ενα πραγμα: στο club αυτο δεν μπηκες για να μαθεις πως λειτουργει το αυτοκινητο, ή ποιοι ειναι οι κανονες ενος site, ή το πως θα αποφυγεις τους κωλοτρυγμους ενος Ε12. Εδω μεσα εισαι πρωτον και κυριωτερον για την παρεα. Και πανω απο ολα για την παρεα. Εχεις παρει πολυ σοβαρα το site και οτι συμβαινει εδω μεσα. Εδω ειμαστε προπαντον για χαβαλε, για να πειραζουμε σε ηρεμα πλαισια ο ενας τον αλλον, για να βρισκομαστε καθε μηνα μαζι, να γελαμε, να κανουμε καμμια εκδρομουλα, να τσατιζουμε τον Δημητρη. Δεν νομιζω οτι φιλαει κανενας κανενος κωλο εδω μεσα. ΚΑι για ποιον λογο να χρειαζοταν να κανει κανεις κατι τετοιο? Θεση στο Δημοσιο θα επιανε? Δουλευουμε ολη την ημερα για να ερθουμε κανα βραδακι να κανουμε κανα τσατ, να πουμε καμμια βλακεια, ναμην κολλησουμε σαν τα βοδια μπροστα σε μια τηλεοραση.
Ειμαστε δηλαδη εδω μεσα για την τρελλα μας, ειτε λεγεται Τουοτα, ειτε Zastava, ειτε VW. Σε διεγραψαν καποια στιγμη για κατι και πιστευεις οτι εκανα λαθος?
Και? ηρθε η συντελεια του κοσμου? Για τον Ayrton εισαι εδω? Για τον Marmel? ΓΙα τον Σταθη? για μενα? για ποιον?
Βαρεθηκες το site και δεν σου προσφερει κατι και βαριεσαι? Κακως που ασχολεισαι ακομα τοτε μαζι μας.
Και? ολους θα τους γουσταρεις δλδ? πωπωλια ειναι αυτα, μελανι μπολικη εχεις, αρχισε και γραφε. Ετσι ειναι και η ιδια η ζωη βρε αδελφε.
Τα πηρες με τους moderators εδω μεσα? Δεν καταλαβα, για τους moderators εισαι εδω μεσα?
Με σκοτωνεις ειλικρινα, εσυ που ησουν απο αυτους που ξεκινησαν με τον Σταθη, τον Λεων και τον Δημητρη ολο το Corolla Club στην Β.Ε. Εγω φιλε μπιτ μπιτ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, εσυ με εφερες στο club.............................................. ..................
|
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!!!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν αυτές οι αντιδικίες και οι αντεκλήσεις! Την πλάκα μας κάνουμε και όποτε θέλουμε γράφουμε και άλλοτε δεν γράφουμε.
Διάβαζα προχθές όλη την κόντρα μεταξύ TS και μαυροκάπακα και ασημοκάπακα! Το τι γέλιο είχα ρίξει δεν λέγεται... Λες και μένα με ενδιαφέρει καθόλου αν μου ρίχνει η 20V! Αν μου ρίχνει μπράβο της, αν της ρίχνω, μπράβο μου! Τι να κάνω δηλαδή, να πεθάνω?
Για το λόγο αυτό, θα σε παρακαλούσα να ξανασκεφτείς την απόφασή σου και να παραμείνεις στην παρέα μας. Το forum δεν είναι 1-2 άτομα: είμαστε όλοι μας!
|
|
|
02-03-06, 10:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
ΚΥΡΙΟΙ..
[...]
|
Φίλε Γιάννη μάλλον μπερδευεις ένα πράγμα...Το club δεν είναι το Forum μόνο...Είναι η παρέα μας,το καφεδάκι μας και η εν καιρό εκδρομή μας...Είναι περιτό να πώ κι'αλλα λόγια καθώς ο Γιώργος με έχει υπερκαλύψει και μάλιστα εκφράζοντας με σχεδόν απόλυτα.
Ξέρω πώς είναι να είσαι κλειδωμένος καθώς το έζησα...Τότε είχα δόσει σημασία αλλά πάει πέρασε...και να μαστε τωρα...Μια καλή (ήλπιζα τουλάχιστον) παρέα....και φαντάζομαι πώς εννοεις το οτι θα απέχεις απο το forum,και οχι απο το club, καθώς μόλις δυο μερες πρίν δηλωσες πρώτος συμμετοχή στην εκδρομή...Ελπίζω να τα πούμε την ερχόμενη Κυριακή...
Παράθεση:
Πρεπει ομως να καταλαβεις ενα και μονο ενα πραγμα: στο club αυτο δεν μπηκες για να μαθεις πως λειτουργει το αυτοκινητο, ή ποιοι ειναι οι κανονες ενος site ή το πως θα αποφυγεις τους κωλοτρυγμους ενος Ε12.*(και για αυτο μπαίνεις αλλά οχι γι'αυτο μόνο) Εδω μεσα εισαι πρωτον και κυριωτερον για την παρεα. Και πανω απο ολα για την παρεα. Εχεις παρει πολυ σοβαρα το site και οτι συμβαινει εδω μεσα. Εδω ειμαστε προπαντον για χαβαλε, για να πειραζουμε σε ηρεμα πλαισια ο ενας τον αλλον, για να βρισκομαστε καθε μηνα μαζι, να γελαμε, να κανουμε καμμια εκδρομουλα, να τσατιζουμε τον Δημητρη. Δεν νομιζω οτι φιλαει κανενας κανενος κωλο εδω μεσα. ΚΑι για ποιον λογο να χρειαζοταν να κανει κανεις κατι τετοιο? Θεση στο Δημοσιο θα επιανε? Δουλευουμε ολη την ημερα για να ερθουμε κανα βραδακι να κανουμε κανα τσατ, να πουμε καμμια βλακεια, ναμην κολλησουμε σαν τα βοδια μπροστα σε μια τηλεοραση.
Με σκοτωνεις ειλικρινα, εσυ που ησουν απο αυτους που ξεκινησαν με τον Σταθη, τον Λεων και τον Δημητρη ολο το Corolla Club στην Β.Ε. Εγω φιλε μπιτ μπιτ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, εσυ με εφερες στο club...
|
Φίλε Γιώργο μεσα σε λίγες μόνο σειρές συγκέντρωσες όλη την ουσία...
Είναι κρίμα να κάνουμε όλη αυτή την προσπάθεια για να μεγαλώσουμε την παρέα μας και να περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να καταλήγουμε σε τετοιές αποφάσεις.Πραγματικά είναι κρίμα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19069099 seconds (82,81% PHP - 17,19% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|