Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Βλέπω ακόμα δεν έχει μπει ο Αντρέας και ο Δημήτρης να σχολιάσουν την χτεσινή συνάντηση... Με το Δημήτρη ταλαιπορηθήκαμε πολύ για να βρούμε σε ποιό μαγαζί θα κάτσουμε, ενώ ο Αντρέας...... σίγουρα και αυτός θα έχει πολλά να σχολιάσει... ANGEL
Κυριοί προσοχή όμως, μην κάνετε ρόμπα τον Μοντεράτορά σας... jedi
|
Στο topic "Φιλικά Ανοίγματα Corollaκιδων" ο Βαγγέλης ανέφερε ένα άνοιγμα με ένα Ρενώ 19 , εκτιμώντας στο τέλος της αναφοράς του ότι ήταν:
"νικητής με ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ".
Εγώ θα παραθέσω ένα άλλο
"άνοιγμα" που έκανε ο Βαγγέλης στην συνάντηση. Αυτήν την φορά όχι με car αλλά με... (τι άλλο; με γκομενάκι!!!)
Σε διπλανό τραπέζι κάθονται τέσσερα πιπίνια, το ένα από τα οποία ήταν πραγματικά τέλειο. Βέβαια ο Μοντεράτορας το είχε δει
. Κάποια στιγμή πάει με μία φίλη της στην τουαλέτα.
Ξαφνικά του Βαγγελη του έρχεται μια τεράστια επιθυμία να πάει και αυτός... tongue
Περιμένουμε - Περιμένουμε - Περιμένουμε...
Μετά από 5-10 λεπτά επιστρέφει και μας εξιστορεί τι ακριβώς συνέβη. Ξέρετε τώρα, την κοίταξα - με κοίταξε, της γέλασα - μου γέλασε, της μίλησα - μου μίλησε, της ξαναγέλασα - μου ξαναγέλασε, την χαιρέτισα - με χαιρέτισε κ.λ.π. (όλα αυτά μέσα στην τουαλέτα...) question
Αυτό το γεγονός δεν το είδα ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης. Η κοπέλα , επιστρέφοντας στο τραπέζι της, δεν έριξε ούτε μία ματιά στον Βαγγέλη ouch .
Εγώ ξέρετε πως το λέω αυτό ???
ΚΑΜΑΚΙ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ! ! ! ! !