Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
18-01-06, 16:05
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Για tein δεν κοίταξες;
|
δεν ήθελα να μου κοπάνησουν τον θόλο, οπως στα προηγούμενα παιδία. θα τους έκανα μηνυση στο τελος....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Η ανάρτηση δηλαδή που είναι να βάλεις θα την πάρεις (έπαιρνες) 200ευρώ φθηνότερα λόγο του ότι είχε φορεθεί μια φορά?
Εγώ να σου πω την αλήθεια δε θα το εμπιστευόμουν έτσι εύκολα αυτό... Ίσως είναι κάποια παλιότερη μετά από ανακατασκευή ή οτιδήποτε..
Εδώ δε ξέρουν τι έχει η αποθήκη τους θα τους εμπιστευθείς έτσι για την ''μεταχειρισμένη'' τώρα...?
|
θα την έπαιρνα 200 ευρώ φθήνοτερα, αλλά χάθηκε κάπου μεταξύ λογιστηρίου και αποθήκης. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες.
Τώρα περιμένουμε καινούργια να έρθει την επόμενη εβδομάδα από Γερμανία
|
18-01-06, 19:51
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Για tein δεν κοίταξες;
|
δεν ήθελα να μου κοπάνησουν τον θόλο, οπως στα προηγούμενα παιδία. θα τους έκανα μηνυση στο τελος....
|
χαχα! Κι εγώ έτοιμος να τους δείρω ήμουνα
Αλλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Δεν μας κοπάνησαν τους θόλους ouch
Για όνομα του Θεού.
Κοπάνησαν την εγκάρσια δοκό πάνω από τους θόλους
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση |
|
19-01-06, 01:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
http://www.corollaclub.com/forum/vie...asc&star t=90
Εδώ είχα ανεβάσει Photos από την ''''πατέντα'''' ελπίζω να τις είχες δει πριν αποκλείσεις την ΤΕΙΝ hatzidi2, η οποία όπως κάπου έγραψα πρόσφατα έκανε μείωση τιμών και πλέον η superstreet παίζει κομπλέ γύρω στα 1000 !
|
|
|
19-01-06, 23:52
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Εδώ είχα ανεβάσει Photos από την ''''πατέντα'''' ελπίζω να τις είχες δει πριν αποκλείσεις την ΤΕΙΝ hatzidi2, η οποία όπως κάπου έγραψα πρόσφατα έκανε μείωση τιμών και πλέον η superstreet παίζει κομπλέ γύρω στα 1000 !
|
εχω δει τις photos, δεν ξέρω κόλλησα με την άλλη, PSS9 δεν ήθελα την έχω για πολλή σκληρή εαν και αυτή είναι σε καλή τιμή 1480 τοποθετημένη, αλλα εάν δεν μου κάτσει το 30%, θα πάω σίγουρα στην ΤΕΙΝ, μια και η τιμή της 940 ευρώ + 120 τοποθέτηση είναι αρκετά καλή.
|
|
|
21-01-06, 05:42
|
Νεότατος
|
|
|
|
Αν δεν σε ενδιαφέρει να ρυθμίζεις συνέχεια την ανάρτηση ( SUPER STREET ),
ρίξε μια ματιά και στην λύση της ( ΤΕΙΝ BASIC DAMPER)
Αγορά 770 ευρώ.
Το λίγο διάστημα που την έχω , οι εντυπώσεις είναι άριστες.
Το αυτοκ/το , αφενός πλέον στρίβει, αφετέρου δε για το είδος της ανάρτησης, αποσβαίνει καλά στις λακούβες - σαμαράκια.
|
22-01-06, 02:25
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Το μόνο που δε διορθώνεται (μειώνεται αισθητά βέβαια) είναι η ελκτική πρόσφυση του αυτοκινήτου κι αυτό έχει να κάνει με τη γεωμετρία της ανάρτησης. Βέβαια, ξέραμε όλοι τι αγοράζαμε οπότε όλα καλά
|
22-01-06, 12:13
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Το μόνο που δε διορθώνεται (μειώνεται αισθητά βέβαια) είναι η ελκτική πρόσφυση του αυτοκινήτου κι αυτό έχει να κάνει με τη γεωμετρία της ανάρτησης. Βέβαια, ξέραμε όλοι τι αγοράζαμε οπότε όλα καλά
|
sorry, αλλα μου το εξηγείς λίγο παραπάνω, δηλαδή μετά το χαμήλωμα δεν μπορείς να πετύχεις την ίδια γεωμετρία με πρίν και γιατί?
Γιατί από αυτά έχω βαθύ zzz
|
22-01-06, 20:40
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Όχι. Λέω απλά ότι το πρόβλημα ελκτικής πρόσφυσης είναι εγγενές πρόβλημα της συμεριφοράς του αυτοκινήτου και οφείλεται στην αρχική σχεδίαση της ανάρτησης του αυτοκινήτου.
Δεν μπορείς να το εξαλείψεις το πρόβλημα ότι και να κάνεις (Δεν ξέρω βέβαια αν βάλεις κάτι πολύ ακριβό σε αμορτισερ - ελατήρια). Θεωρώ ότι για να λυθεί το θέμα χρειάζεται επανασχεδιασμός της ανάρτησης.
Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα.
|
24-01-06, 13:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Όχι. Λέω απλά ότι το πρόβλημα ελκτικής πρόσφυσης είναι εγγενές πρόβλημα της συμεριφοράς του αυτοκινήτου και οφείλεται στην αρχική σχεδίαση της ανάρτησης του αυτοκινήτου.
|
Καλά αυτό και αν είναι ανέκδοτο...Και εγώ δεν είμαι ειδικός αλλά και μόνο που βλέπω αυτόν τον ακαμπτο πίσω καταλαβαίνω οτι απλά...δεν υπάρχει σχεδίαση..Απλά περνουμε οτι πιο απλό υπαρχει και το βαζουμε.Ειδικά οταν βλέπω απο κατω κατι 147-156 ή focus (χωρίς ξαναλέω να είμαι ειδικός) καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά στα ψαλίδια κλπ...
(φιλε syele,λες αν αυτο το τελευταίο το γραψω στο 4Τ forum να με κοροιδευουν? Μπα δεν νομίζω...)
|
|
|
24-01-06, 14:54
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Ανοίγεις μεγάλο θέμα. Πάντως δεν έχεις δίκιο (ούτε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε μικρότερο βαθμό, ούτε πολύ περισσότερο για τη συγκεκριμένη λύση της ανάρτησης). Και εξηγούμαι.
Καταρχήν, δεν είναι άκαμπτος άξονας, είναι ημιάκαμπτος. Πάμε παρακάτω.
Για το αυτοκίνητο:
Η Corolla δεν είναι αυτοκίνητο ούτε GTI, πόσο μάλλον R. Είναι αυτοκίνητο GT. Σ' αυτόν τον ρόλο ανταποκρίνεται μια χαρά. Αν τώρα, κάποιος το πήρε για να στρίβει στα όρια και για την πίστα, μάλλον κάτι λάθος έχει κάνει. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί τις αδυναμίες που υπάρχουν στο θέμα στρίψιμο και το οποίο οφείλεται σε 2 γενικούς παράγοντες: Κινητήρας - Ανάρτηση.
Ο κινητήρας ενώ σκοτώνει ψηλά, είναι απλώς επαρκής χαμηλά. Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο να χάνει πολύ στις εξόδους των στροφών αφού αργεί σημαντικά να ανεβάσει στροφές. Γι αυτό πρέπει να είσαι συνέχεια με το χέρι στο κιβώτιο (το οποίο δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει. Η Toyota έχει βγάλει και καλύτερα κιβώτια).
Η μαμά ανάρτηση υστερεί σε οριακή οδήγηση, αφού οι κλισεις δε σου εμπνέουν την κατάλληλη σιγουριά για να "μπεις". Όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση τραγικό όπως ακούω πολλούς να λένε. Μην ξεχνάμε και το κόστος του αυτοκινήτου το οποίο είναι ασφαλώς χαμηλότερο από του ανταγωνισμού, οπότε αν θες μπορείς να βελτιώσεις με σχετικά λίγα χρήματα το πρόβλημα αυτό.
Κλείνοντας για το αυτοκίνητο, θα ήθελα να πω ότι εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται στο πίσω μέρος της ανάρτησης (ημιάκαμπτος) όπως πολύς κόσμος πιστεύει, αλλά στο μπροστά. Το πίσω κάθεται πολύ καλά στο δρόμο. Το εμπρός φεύγει (αρκετά υποστροφικό) και δεν εχει ελκτική πρόσφυση (σπινιάρει πολύ) και δημιουργεί το πρόβλημα.
Για τη λύση της ανάρτησης:
Εδώ είναι και ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει. Ακούμε ημιάκαμπτο και ξινίζουμε, ενώ άν ακούσουμε ότι κάτι έχει διπλά ψαλίδια αναφωνούμε όλοι "μπράβο". Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Θα το ξαναπώ: Δεν έχει τόσο σημασία η επιλογή της λύσης αλλά η εφαρμογή της.
Δες παλιότερα Civic με διπλά ψαλίδια πως "έστριβαν" και έλα πες μου. Αντίθετα δες το καινούργιο Clio 182 (για παράδειγμα) με τον ημιάκαμπτο πίσω για να μείνεις άφωνος με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.
Τόσο απλά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17179203 seconds (81,91% PHP - 18,09% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|