Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
14-01-05, 19:55
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Kαι στην Αμερική με 1ΖΖ-FE βγαίνει....
|
|
Re: βελτιωση vvti |
|
14-01-05, 20:05
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
Re: βελτιωση vvti
καλα ρε φιλε billll πως το πηγαινες και εσπασε??η προσωπικη μου παντα βεβαια εμπειρια εδειξε μεχρι τωρα οτι απο τα περισσοτερα προβληματα που αναφερετε κατα καιρους εγω μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα και εχω και βαρυ ποδι οπως ολοι στο club!!!αλλα για το κιβωτιο εχω καποιες αμφιβολιες για το αν θα αντεχε σε 18αρι μοτερ εστω και με 140 αλογα!!σιγουρα θα ηθελε παντα προσεκτικες αλλαγες!!το 6αρι απο ts μπαινει?γιατι μονο ετσι πιστευω θα αντεχε!!!
|
15-01-05, 02:11
|
Νεότατος
|
|
|
|
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ... ΡΩΤΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΕΩ...
1,4 --> 1,8 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ... (CELICA)
ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥ 1,8
ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥ 1,8 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 1,4
ΑΛΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟΥ 1,8 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...
ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ... ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ:
4 ΕΜΒΟΛΑ 1,8 = 156 ΕΥΡΩ
4 ΜΠΙΕΛΕΣ 1,8 = 380 ΕΥΡΩ
ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ 1,8 = 763 ΕΥΡΩ
ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ = 150 ΕΥΡΩ
ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 1449 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 8-9 ΩΡΕΣ. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΩΡΕΣ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 136 ΑΛΟΓΑ... Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ 4ZZ-FE 1400cc.
|
15-01-05, 02:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
καλησπερα...αξιζει πιστευεισ?τι ροπη θα εχει?αν γνωριζεισ με ενδιαφερει...
|
15-01-05, 13:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εμένα μου είπαν με ανταλλακτικά ελεγμένα σε πολύ καλύ κατάσταση 700 + 500 εργασία και μαζί με παράλληλο εγκέφαλο και μεγαλύτερα μπεκ σύνολο γύρω στα 2000 ευρώ και απόδωση 150 άλογα!!!
|
|
|
15-01-05, 16:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mavratzα";p="
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ... ΡΩΤΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΕΩ...
1,4 --> 1,8 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ... (CELICA)
ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥ 1,8
ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥ 1,8 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 1,4
ΑΛΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟΥ 1,8 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...
ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ... ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ:
4 ΕΜΒΟΛΑ 1,8 = 156 ΕΥΡΩ
4 ΜΠΙΕΛΕΣ 1,8 = 380 ΕΥΡΩ
ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ 1,8 = 763 ΕΥΡΩ
ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ = 150 ΕΥΡΩ
ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 1449 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 8-9 ΩΡΕΣ. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΩΡΕΣ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 136 ΑΛΟΓΑ... Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ 4ZZ-FE 1400cc.
|
Ωραία όλα αυτά το μόνο που θέλω να πω είναι πως για 8-9 ώρες δουλειά κάποιος-κάποιοι ζητάει 1500 ευρώ? (εκτός αν είναι ομάδα 8+ ατόμων :P )
Αυτό φίλε mavratza δε το λέω προς τα σένα δε θέλω να παρεξηγηθούμε έτσι και αλλιώς δε τα ζητάς εσύ τα λεφτά :P
Δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο...?
Αλήθεια αυτοί που λες εσύ δεν πειράζουν καθόλου τον εγκέφαλο και δουλεύει σωστά?
Ευχαριστούμε πάντως για τις πληροφορίες σου!
|
|
|
15-01-05, 21:11
|
Νεότατος
|
|
|
|
1oν: ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ... ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ...)...
2ον: ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
3ον: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ 8-9 ΩΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ 1500 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ...
4ον: Η ΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΗΤΑΝ 17 ΚΙΛΑ ΣΤΙΣ 4300...
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ...
|
16-01-05, 14:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πιστεύω για να δουλέψει σωστά σίγουρα χρειάζεται παραπάνω καύσιμο. Ρώτα τους μήπως αλλάζουν και μπέκ η τίποτα άλλο. Σκέψου το λογικά,δεν
έχουν τις ίδιες ανάγκες σε καύσιμο ένας κινητήρας 1,4 και 1,8
|
|
|
16-01-05, 14:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παίδες καλημέρα. Το θέμα που ανοίξατε είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού στα καλά καθούμενα αρχίζει να με τσιγκλάει και μένα! Καταρχήν μιλάμε για μετατροπή του 4zz σε 1zz.Ο 1zz είναι με τα 140-145 άλογα και 17 κιλά ροπή και μπαίνει σε celica,mr2 και avensis(με 130 άλογα). Η μόνη διαφορά επί της ουσίας είναι η διαδρομή του εμβόλου. ΟΜΩΣ!!!: Πέρα απ'αυτά(πιστόνια,μπιέλες,κλπ) νομίζω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην έχουν και διαφορετικά ψυγεία,θερμοστάτες,δυναμό,μπεκ,ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ,και πολλά άλλα. Π.χ.:Το βλέπω λίγο χλωμό ο 1800άρης να θέλει μόνο 4l λάδι όπως ο 1400άρης. Το extra λαδάκι σε τι κάρτερ θα μπεί,στο ίδιο με του 1400;;; Μήπως είναι και αυτό διαφορετικό;;
|
|
|
16-01-05, 15:31
|
Νεότατος
|
|
|
|
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΔΙΑ Ο ΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΥΣΙΜΟ Ο "Λ" ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΦΤΩΧΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΜΗ ΟΡΑΤΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΟΧΗ. (ΠΧ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ??? ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΡΑ ΦΤΩΧΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΥΣΙΜΟ...) Η ΑΙΤΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 143 ΑΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΤΟ CELICA ΑΛΛΑ 135 ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΠΕΚ. ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΠΕΚ ΠΟΛΑΠΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ (1436 EYRO ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ) ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ CELICA. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ VVTI ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΕΛΤΕΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ G6 1.4 ΠΕΤΥΧΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 220 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...
Α, ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΜΑΜΑ. Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ 1,4 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ(1,4) ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΞΑΤΜΗΣΑΔΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16591096 seconds (80,70% PHP - 19,30% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|