Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 370
Παρακαλείται ο κάτοχος της ασημί Ε12,με αθηναικές πινακίδες,αεροτομή,ζαντες και τα σχετικά,που κάθε πρωί κατά τις 7 παρά σταματάει στην Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη ,να αποκαλυφθεί!
Μιλάμε για απίστευτη ομορφιά το αμάξι....μετα την μπουμπού μου φυσικά
Δύναμη Σεβασμού: 178
Σήμερα το μεσημέρι μες τις 1, στον δρόμο από Ναύπακτο προς Γαλαξίδι ένα μαύρο f/l με πινακιδα ξεκινώντας από ΑΧΥ, θα σε κυνηγούσα να παίζαμε λίγο αλλά το εταιρο ήμισυ παραπονιοταν ότι ήθελε να δει το τοπίο.
Δύναμη Σεβασμού: 158
Μαυρο corolla στρογγυλοφαναρο εχω την εντυπωση (γιατι ειδα μονο κωλαρακι) στο ιλιον στο στενακι της οδου σπετσων στις 7/1/2014 και ωρα 16:00 ! μου κανε εντυπωση ο ηχος σου και ειδα και το αυτοκολλητο του club! κοιταχτηκαμε αλλα λογω βιασυνης μου για ραντεβου δεν σου μιλησα! την ωρα που σε ειδα ειχες σταματησει προχειρα και βοηθουσες καποιον επισης φασαριοζο να παρκαρει αλλα δεν προσεξα τι αμαξι ηταν(κοιταζα το δικο σου)!
εγω ημουν με ασημι corolla σενταν του 2008
__________________ 1ο μου αμαξι: STARLET 1300 EP82. εχει 680.000 χλμ. και κινειται απροβληματιστα χωρις να καιει σταγονα λαδι....δεν εχει ακουμπησει ακομη χερι την μηχανη του!!! 2ο μου αμαξι: IMPREZA WRX μοντ 2002. στα 6 χρονια που το ειχα, εκανε 97.000 χλμ καιγοντας βενζινη που αντιστοιχει στην αγορα 6 corolla(1600). 3ο μου αμαξι: COROLLA LUNA 1.6 μοντ 2007. αγοραστηκε με 60.000 χλμ τώρα εχει 120.000 χλμ και λειτουργει οικονομικα και απροβληματιστα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Ασπρο ε12 στη ποσειδωνος το πρωι κατα της 9.15..πηγαινες στη μεσαια και μπηκα επιτηδες μπροστα σου με τη μηχανη και σε κοιταζα..!!ειδα αυτοκολλητα γι αυτο..
Δύναμη Σεβασμού: 153
Καλησπερα.μαυρο corolla e11 με φιμε και χρυσεs 17αρεs και το σηματακι του club στο παρμπριζ απο την πλευρα του συνοδηγου.κυκλοφορει στην νεα αρτακη εδω και καιρο και συχναζει στο λιμανι στο passagio.
Δύναμη Σεβασμού: 300
Σήμερα 9 το πρωί μαύρη 11άρα στρογγυλοφάναρη με φρυδάκια έστριψε από Δυρεαχίου προς κηφισό για Κόρινθο, προσπέρασα επίτηδες αλλά έστριψα για Καβάλας κ συνέχισες νομίζω τουρμπίζοντας. Η θαλασσί 12άρα με χρυσό code jdm... Ποιος;;;
Δύναμη Σεβασμού: 271
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Σήμερα 9 το πρωί μαύρη 11άρα στρογγυλοφάναρη με φρυδάκια έστριψε από Δυρεαχίου προς κηφισό για Κόρινθο, προσπέρασα επίτηδες αλλά έστριψα για Καβάλας κ συνέχισες νομίζω τουρμπίζοντας. Η θαλασσί 12άρα με χρυσό code jdm... Ποιος;;;
Σε καταλαβα που εκανες τσαχπινια αλλα δε καταλαβα οτι ησουν δικος μας.. το πηγαινα ηρεμα γιατι ημουν με λαμπακι απο χτες και περιμενα το γκουχ γκουχ..