Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
19-05-09, 19:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γνωριζει καποιοσ ποσο πανε τα ΑGX χωρις ελατηρια γιατι πηγα σε εναν και μου ειπε 700ε οντωσ κανουν τοσο
|
19-05-09, 19:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ΕΛΕΟΣ!!!! 600 τα πήρα εγώ, αλλά ειναι γνωστοί μου αυτοί και τα έβαλα πάνω με τα εργαλεια τους, νομίζω με 640 έχει μαζί με τοποθέτηση και ευθυγράμμιση (νομίζω) εδώ www.fitandgo.gr ρώτα εδώ να σου πουν. Εγώ ρώτησα στην Αχαρνών. Να έχεις υπόψην ότι κανονικά δεν είναι για χαμηλωμα σύμφωνα με την αντιπροσωπεία και αν τα χαμηλώσεις το πολύ 3cm όχι παραπάνω για να μην έχεις τίποτα προβλήματα μετά. Να σε ενημερώσω ότι αν γίνει κάτι και θες να τα πιάσει η εγγύηση αν είναι χαμηλωμένα παραπάνω η εγγύηση παύει να ισχύει, το αναφέρει και στις οδηγίες και εμένα έτσι μου είπανε.
|
20-05-09, 22:49
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
Γνωριζει καποιοσ ποσο πανε τα ΑGX χωρις ελατηρια γιατι πηγα σε εναν και μου ειπε 700ε οντωσ κανουν τοσο
|
Πέρσι το καλοκαίρι που είχα ρωτήσει αρκετά καταστήματα εδώ στη Σαλόνικα η τιμή ήταν στα 600 ευρώπουλα,πουθενά δεν μου είπαν παραπάνω,τωρα ευθυγραμμίσεις και τλπ ο καθένας είπε τα δικά του.Λέτε να έπεσε η τιμή τώρα?
|
21-05-09, 19:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
600 σε γνωστούς μου, τοποθέτηση έκανα εγώ με δικά τους εργαλεία, και ευθυγράμμιση έκανα μετά οπότε +30 ευρώ.
|
21-05-09, 20:01
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Γνωστός ή όχι 600 ευρώ έχουν όπου και να ρώτησα "μόνο αγορά".Να παει να πει ο φίλος PANOS COROLLA E11 σε αυτόν που του τα δείνει 700,να τα κορνιζάρει να τα χαίρεται!!! ΤΕΛΟΣ
|
21-05-09, 20:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εμένα τα 600 ΔΕΝ περιλάμβαναν τοποθέτηση, απλά επειδή είναι φίλοι με άφησαν να τα βάλω εκεί με τα εργαλεία τους. Μου είπαν ότι κανονικά για τοποθέτηση παίρνουν 70 ευρώ. Και κανονικά η τιμή τους ήταν 650. Οπότε σα να λέμε ότι γλίτωσα 50+70 ευρώ. Κάτω από 640 όπου ρώτησα δεν τα βρήκα. Τα ποίο φτηνά εκτός από αυτούς ήταν με 640 ΜΟΝΟ αγορά. Μήπως τα 700 που είπε ο Panos είναι αγορά+τοποθέτηση+ευθυγράμμιση?
|
29-05-09, 21:02
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Χαιρετώ τα μέλη του club, έχω ένα G6 και γράφω για πρώτη φορά. Σκοπεύω να βάλω ένα κιτ ανάρτησης μαζί με ελατήρια αλλά τι ταιριάζει στο αυτοκίνητο; Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εταιρία και τι τιμές κυκλοφορούν...άκουσα απο κάποιους οτι τα Koni τα κίτρινα ταιριάζουν στο δικό μου και οτι μπορώ να το ρίξω κανά δυο πόντους...οποιαδήποτε υπόδειξη θα βοηθήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stetas : 26-06-09 στις 00:23.
Αιτία: Να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρ
|
29-05-09, 21:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπέρα! καλώς ήρθες! θα σου πρότεινα να αφιέρωνες λίγο χρόνο να διαβάσεις από την αρχή τι έχουμε γράψει εδώ σε αυτό το topic, γιατί τα έχουμε αναλύσει πάρα πολύ και για να μην ξαναγράφουμε από την αρχή τα ίδια! και αν έχεις ακόμα απορίες μας ρωτάς.
|
29-05-09, 22:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Νικιφόρε απότι διάβασα μάλλον για AGX με βλέπω, απλά σκεφτόμουν τα ΚΟΝΙ γιατί είχα και τα ελατήρια πακέτο.Απότι κατάλαβα τα AGX με τα μαμά ελατήρια κάθονται καλά, απλά θα ήθελα να το ρίξω και κανα δυο πόντους να δώσει λίγο και στο μάτι...τα 700 με τοποθέτηση είναι καλή τιμή για AGX; Επίσης δεν είδα κάποιος να είναι θετικός με τα ΚΟΝΙ τα κίτρινα..πίστευα οτι το σέτ ελατήρια και αμορτισέρ θα δούλευε καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stetas : 26-06-09 στις 00:30.
Αιτία: Να χρησιμοποιείς Ελληνικούς χαρακτήρ
|
|
|
|
29-05-09, 22:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλύτερα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες. Κοίτα τα AGX λένε ότι είναι καλύτερα με μαμά ελατήρια, αλλά μεχρι χαμήλωμα 3cm δεν έχεις κανένα πρόβλημα το λένε και οι οδηγίες. Αν θες να το χαμηλώσεις μεχρι τόσο οκ, αλλά καλά θα κάνεις όχι παραπάνω! όπως έχω ξαναπεί είχα koni kitrina στο starlet GT που είχα και χωρίς να τα έχω πολύ χαμηλωμένα (3,5cm) και με νορμαλ ρυθμίσεις μου έσπαγαν πολύ εύκολα! από φόβο κυρίως μην πάθω τα ίδια απόφυγα τα koni. Για να το ξέρεις όμως είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους. Το κακό είναι ότι τα μπροστινά είναι φυσίγγια και πρέπει να κόψεις τα γόνατα στα μαμίσια αμορτισερ για να μπούν και θες μάστορα βέβαια και ότι τα πίσω πρέπει να βγούν για να τα ρυθμίσεις. Τα AGX είναι ολόκληρα γόνατα και τα μπροστινά και ρυθμίζονται όλα από πάνω με μικρά κατσαβιδάκια και έχουν 4 σκάλες σκληρότητας. Εγώ με 600 τα έβαλα αλλά σε γνωστούς μου, αλλού με τοποθέτηση τα βρήκα 640, νομίζω σου λένε πολλά για 700! μήπως περιλαμβάνεται και ευθυγράμμιση? συνήθως σκέτη τοποθέτηση πάει 70 και ευθυγράμμιση 30, οι τιμές ποικίλουν απο συνεργείο σε συνεργείο. Οπότε αν πεις ότι έχουν 600+70 τοποθέτηση+30 ευθυγράμμιση είναι σωστή τιμή τότε.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17141199 seconds (81,05% PHP - 18,95% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|