Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
δυστυχως δεν τα εφτασα τα 500!μαλλον θα σπασω το ρεκορ απο αλογα με gt3071 εδω στην ελλαδα!ειναι ενας "αδιαφορος" με leon seat μετρημενο σε maha με 380 αλογα!εγω ειμαι στις 8400rpm 470hp και επειδη δεν μας αφησε να γυρισουμε κι αλλες στροφες που θελαμε το δυναμομετρο(εχει πολλα χιλιομετρα μας ελεγε) το αφησαμε εκει!θα παω παντως σε maha να πατησω να δω τι θα δειξει!
|
Μπραβο Βελισσαριε!!!
Μια υποδειξη μονο!!!Η GT 3071 εχει παροχη στα 480 αλογα!!!
Την εχουν φτασει λενε και 500 καποιοι αλλοι και 510+ αλλα σε τι DYNO ειναι το θεμα!!!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι βολιωτικο GTI εβγαλε στο δικο μας dyno πριν 2 χρονια με 3071 , 482 αλογα και 46.5 κιλα ροπης στα 2~2.1 bar και με στροφες σε 9000!!!
Το ιδιο στο POWER εβγαλε 487.6/8001 και ροπη 48.2/6359!
Επισης απο τον ιδιο βελτιωτη ενα SEAT LEON 20VT με την ιδια την 3071 και με πιεση επισης 2.1 εβγαλε παλι στο POWER 480.9/6820 και ροπη 54/5732!
Αμφοτερα και τα δυο αμαξια φορουσαν πολλα πραγματα με ατμοσφαρικα χαρακτηριστικα οπως εκκεντρα στο GTI οποτε και εφτασαν οριο αυτη την τουρμπινα !!!!
Απο εκει και περα οτι παραπανω αλογα δεις πρεπει να αναρωτηθεις για το dyno και την αξιοπιστια της μετρησης!!!
Εγω εχω μετρηθει στο ΤΑΤ και ειναι αξιοπιστο στα 120 αλογα που ειχα παει το megane!!!Δεν ξερω τι γινεται στα πολλα αλογα μετα........
Οπως και να εχει 450 και 460 αλογα ειναι ενα ΤΕΛΕΙΟ νουμερο απο μια 3071!!!
Με τι πιεση τα εφτασες?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
το leon που λεω...ξερει κανεις ποιο δυναμομετρο ειναι αυτο??
http://www.youtube.com/watch?v=roTSCUDl-14
στα σχολια απο κατω θα δειτε πως σηκωνει 2.1bar και δουλευει και μεθανολες(ΜΑΜΑ καπακι εχει το λεον και εχει εκκεντροφορο απο ατμοσφαιρικο!!!! δουλεύει με 100 βενζινα και μεθανόλη στα 2,1bar) για να τα βγαλει αυτα τα αλογα...
|
ΜΑΗΑ ειναι αστο Βελλισαριε!Αστο μην ασχολεισαι με ΜΑΗΑ και μην πας το αμαξακι σου ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ εκει!!!
Πηγα το punto σε δυο διαφορετικα και δεν μπορεσα να παρω ουτε αξιοπιστη μετρηση αλλα και μου το σακατεψαν με τα φορτια που του εβαζαν!!!!
Μ Α Κ Ρ Ι Α ! ! !