1000 μπράβο από μένα! αυτός ο δήμαρχος πρέπει νανε όλα τα λεφτά!!! όχι σαν τον δικό μας (του Δήμου Αθηναίων) που άρχισε να βαζει να γράφουν τα παρκαρισμένα για να μαζεψει χρήματα για τον χρεωκοπημένο δήμο που κονομισε από το προηγούμενο λαμόγιο. Μακάρι όλοι να έκαναν το ίδιο και στα άλλα διόδια!!! έχω μια απορία όμως, είδα video στο youtube που κάποιος δεν πληρωνε διόδια στο Ριο στην γέφυρα. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο στέκει δεδομένου πως εκει υπάρχει έργο και πολυ καλό μάλιστα. Τα ίδια θα μπορουσαμε να πουμε και για την Αττική οδο. Εδω επίσης μπορείς απλά να μην πας από την Αττική οδο και να πας από αλλου. Στις Εθνικές είναι αλλιώς όμως! και χάλια δρόμοι και δεν μπορεις να πας και από αλλού! Φυσικά και εγω 1000συμφωνώ να μην πληρώνουμε ΠΟΥΘΕΝΑ διόδια, τοσα χρήματα που δίνουμε σε τελη κυκλοφορίας και ΦΠΑ σε βενζίνες και τέλη κατανάλωσης στα καύσιμα, τα διοδια είναι περιττα!
Υ.Γ μόλις ειδα στις ειδήσεις ότι τον Κ.Γλέτσο τον πήγαν μέσα γιατί είναι 2η φορά που έσπασε τις μπάρες!!! και με χειροπέδες! τελικά τον πηγαν μέσα στο κρατητήριο και αύριο πάει εισαγγελέα!!!
http://news247.gr/ellada/se_synagerm...wn.745898.html
Για την ιστορία παλιότερα ειχε δικό του γυμναστήριο στην Κυψελη κοντα στο σπιτι μου και τον έβλεπα συχνά! LOL!