Καλησπερα παλικαρια
για να ξαναμπουμε στο θεμα. ορεξη μερακι και βαθια τσεπη χρειαζονται για να βελτιωσεις το εκαστοτε αυτοκινητο.βεβαια οι αποψεις δηισταντε για turbo,compressora, ατμοσφαιρα(υπερκυβισμος),υπαρχουν και στα μεν και στα δε θετικες και αρνητικες αποψεις.δεχτες ολες.απο
προσωπικη μου αποψη οταν πηρα το corolla(zze 120 1.4) με γαργαλουσε και χαλιομουν με τα 97 HP
Πριν συμπληροσω καν 10.000 χλμ το μοτερ στον παγκο λυσιμο και βουρ για υπερκυβισμο με ολα τα καλουδια.(στροφαλο,μπιελες,εκκεντροφορο,πολαπλη εξαγωγης,πολαπλη εισαγωγης,πεταλουδα,καταλυτης ελευθερας εξατμισηαπο μπροστα μεχρι πισω& τελικο,φιλτρο ελευθερας,προγραμμα σασμαν 6αρι ts )το αυτοκηνητο δεν επαιρνε αλλο,και πηγαινε πραγματικα πολυ καλα(μπορει να σας το βεβαιωσει και ο επομενος αγοραστης απο εδω μεσα που το εβαλε σε zze 111)το αμαξι πηγαινε ανελπιστα καλα αλλα εγω ηθελα κατι παραπανω.ετσι περασα στο επομενο σταδιο το οποιο ηταν αλλαγη κινητηρα σε 2zz με τα επιπλεον καλουδια kit compressor της tte,εξατμιση καταλυτη,σετ εισαγωγης αερα της trd τελικο,κλπ.πραγματικα το αμαξι μεταμορφωθηκε εγεινε κτηνος εχει δυναμη και εργοστασιακο με υποδηναμη 225 hp+.την προηγουμενη εβδομαδα επεσε στα χερια μας ενα εργαλειο turbo βελτιωμενο
με external που πηγαινε σαν δεμονισμενο υπολογιζεται οτι εχει 450 hp+++
και πραγματικα μπηκα σε τεραστιο πηρασμο.(προς θεου για να εξηγισω δεν υποτιμο κανεναν οτι και να εχει)και συγκεκριμενα για το δικο μου παει παρα πολυ καλα σαν αμαξι.αλλα μπηκε το μικροβιο μεσα μου παλι για αλλαγη σχεδιων.και φυσικα σε αυτο ελπιζω να με βοηθησει ο καλος μου φιλος
chris ts (ξερεις γλυψιμο).αλλα κακα τα ψεμματα το αποτελεσμα ειναι φοβερο
με ενα συνολο turbo αλλαζουν τα πραγματα.ηδη μαλλον παω για αλλαγη σχεδιων.χρηστο την τελευταια πινελια θα την βαλεις εσυ(
external νομιζω το λενε
.αυτα προς το παρον ενεφερα μονο θετικα πραγματα για την δικη μου διαδρομη στο αμαξι μου.συγνωμη για το μακρισκελες post