Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Παιδιά... ας κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου...
Αν στο τοποθετησουν και σου βγαλει βλαβη... τι γινεται? Αν προκαλεσει βλάβη σε κάποιο αλλο εξαρτημα του αυτοκινητου τι γινεται? Αν βγαλει βλάβη οσο εισαι καθοδον και πχ σου κλειδωσει το γκαζι και σκοτωθείς πουθενα τι γινεται?
Το ξερω οτι λεω ακραία παραδείγματα αλλα μπορούν να συμβουν!
Δεν υπαρχει επισημη οδηγία απο την ΤΟΥΟΤΑ φανταζομαι για να μπαίνει αυτο εξτρα... Ισως και να δουλευει αλλα δεν εχει εγκριθεί η μετέπειτα τοποθετηση του επισημα. Μονο με παραγγελία απο το εργοστάσιο ερχεται ετοιμο το αμαξι έτσι.
Δεν μπορει να αναλάβει τετοια ευθύνη πιστευω μια αντιπροσωπία. Άλλο να σου ερθει έτοιμο απο την ΤΟΥΟΤΑ και αλλο να στο βαλει εξτρα η καθε αντιπροσωπία χωρίς να εχει εγκριθεί απο την ΤΟΥΟΤΑ. Δεν ξερω αν μπορουν να στο κοστολογησουν καν! Δλδ αυτοι τις χρεωσεις τις εχουν ετοιμες πχ αλλαγη τακακια παιρνει μιση ωρα άρα χρεωνουμε μιση εργατοώρα. Ετσι εχει δωσει τη λιστα έτοιμη η μαμά ΤΟΥΟΤΑ.
Αυτο πως θα το κοστολογήσουν (ενω δεν υπαρχει προηγούμενο) και πως θα το περασουν στο συστημα εφοσον δεν ειναι εγκεκριμενο?
|
Να σε ρωτησω κατι, εισαι στην Toyota Hellas μεσα??? Εχεις παει ποτε να δεις πως ερχονται τα αυτοκινητα στην Ελλαδα???
Απαντησε μου σε αυτα τα δυο γιατι αυτα που θα ακουσεις μαλλον θα σου πεσουν καπως...
Για να παρεις μια γευση...πηγαινε στον Πειραια οταν ερχονται τα Golf απο τη γερμανια και δες και ενα Golf καθαρα γερμανικο!!!
Τα αμαξια γενικα στην ελλαδα, ερχονται σχεδον ξεβρακωτα...και το cruise control ειναι το λιγοτερο που σου βαζουν σαν "εξτρα" και βαφτιζουν την εκδοση μετα Auris Prenium!!! Ολα σαν Casual ερχονται, δικηγορε του διαβολου...
Ο θειος μου εχει μαντρα αυτοκινητων, οποτε ειμαι μεσα στα πραγματα και ξερω...γι αυτο λεω αυτα που λεω. Μπορω ανετα την επομενη φορα να σας εχω και φωτογραφιες. Αλλα βεβαια το πιο απλο ειναι να ριξετε μια ματια στις νταλικες που φερνουν τα αυτοκινητα μας στην αντιπροσωπια...και αν εσεις αναγνωρισετε καποια απο τα Auris σαν Prenium εκδοση, εγω αυριο γινομαι ιεραποστολος.