Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-09-08, 13:47
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 203
EVANK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VERSARIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξανα απαντα δεν ξερψ αν εχεις απαντησει αφου ειχες τρομακτικο προβλημα με το αμαξι γιατι μετα απο 2 χρονια κινησαι νομικα και οχι μεσα στους εξη μηνες περιμενες να φωτιστει απο το θειο πνευμα??

Και ο θεος τουοτα ειναι για εμενα θεος στο τομεα αυτοκινητο οπως εσυ μας λες και μας λες οτι η τουοτα ειναι χαλια εγω λεω οτι ειναι τελεια ..δεν θα μπω στην διαδικασια να σε κανω να πιστεψεις αυτο αυτο ειναι η γνωμη μου και τελος αλλα δεν πριζω τους αλλους οτι ειναι η καλυτερη ο καθενας κανει τα λεφτα του οτι θελει ...
Δεν προσπαθω να σε πεισω να πιστεψεις οτι η τουοτα ειναι η καλυτερη πιστευε οτι θελεις δεν με ενδιαφερει καθολου...

υγ:αν ανατρεξεις πιο παλια δεν θα δεις μια εταιρια χωρις ανακλησεις δεν υπαρχει ..και αν βρεις βαλτην εδω να την δω ρε φιλε να το πιστεψω..
Αρχηγέ μου απάντησα ότι ο νόμος έδινε περιθώριο 6 μηνών μόνο. Η ΤΟΥΟΤΑ υποσχέθηκε να το φτιάξει και περασε το 6μηνο.
Ουτε εγώ θέλω να σε πείσω ότι η ΤΟΥΟΤΑ είναι η χειρότερη εταιρεία προς Θεού! Είδες, δημοσίευσα sites με προβληματα. Εχω άλλα τόσα για όλες τις εταιρείες.
Παλιά 12-09-08, 13:54
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Επίσης δεν απάντησες στο παλικάρι, τί να κάνει ? Να το πάρει το Leon το 160άρι? Ή θα δώσει τόσα λεφτά και θα έχει τρεχάματα?
Παλιά 12-09-08, 13:55
Το avatar του χρήστη VERSARIS
VERSARIS Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla verso
Περιοχή: π.φαληρο
Δύναμη Σεβασμού: 217
VERSARIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αφου σου ειπε η τουοτα οτι θα στο φτιαξει και δεν στο εφτιαξε και αφου δουλευεις μεσα δεν ειχες καποιο χαρτι να το λεει να ειναι ο λογος δεσμευση ?η καπως μετα να εχει καποιο αποδεικτικο στοιχεια να πας στα δικαστηρια να το διεκδηκησεις ???αφου δουλευεις μεσα στην τουοτα και ηξερες οτι ειναι ετσι τα πραγματα γιατι πηρες τουοτα με τη σκεπτικο????
τελος παντων σου ευχομαι να μην εχεις αλλες ταλαιπωριες στο μελλλον ..

Εδω παντως λεμε τα προβληματα που εχουμε και τα λυνουμε σαν παρεα και δεν ειμαστε η ιδια τουοτα να λυνουμε προβληματα τετοια..

Αν ειναι ευκολο και απο εμενα απαντα στο παιδι να το παρει το λεον η οχι?????
Παλιά 12-09-08, 13:57
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως δεν ξέρω για αξιοπιστία κλπ (ξέρετε όλοι ότι έχω πάει για επισκευή μηχανής...), αλλά με 14000€ σήμερα (τόσο έκανε το G6) τα αυτοκίνητα που παίρνεις είναι για τα μπάζα επιοικώς...

Αν δεν δώσεις πάνω από 18000€ σήμερα παίρνεις κουβάδες και μπάζα. Υπό αυτήν την εκτίμηση το corolla είναι θεϊκό μέχρι τώρα.Αστοχίες υλικών υπάρχουν παντού και τριγμοί κλπ κλπ.

Να μην αρχίσω να γράφω για άλλες εταιρείες και τι παρουσιάζουν μέσα στα πρώτα 30000χμ.... Να προσέχεις τη SEAT φίλε.... άσχημα τα πράγματα. Και αυτά τα 2+3 κλπ να τα προσέχεις επίσης - δεν είναι ακριβώς όπως έχεις συνηθήσει με τα γιαπωνέζικα (toyota-honda).

Καλή τύχη...
Παλιά 12-09-08, 13:58
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αφου σου ειπε η τουοτα οτι θα στο φτιαξει και δεν στο εφτιαξε και αφου δουλευεις μεσα δεν ειχες καποιο χαρτι να το λεει να ειναι ο λογος δεσμευση ?η καπως μετα να εχει καποιο αποδεικτικο στοιχεια να πας στα δικαστηρια να το διεκδηκησεις ???αφου δουλευεις μεσα στην τουοτα και ηξερες οτι ειναι ετσι τα πραγματα γιατι πηρες τουοτα με τη σκεπτικο????
τελος παντων σου ευχομαι να μην εχεις αλλες ταλαιπωριες στο μελλλον ..

Εδω παντως λεμε τα προβληματα που εχουμε και τα λυνουμε σαν παρεα και δεν ειμαστε η ιδια τουοτα να λυνουμε προβληματα τετοια..

Αν ειναι ευκολο και απο εμενα απαντα στο παιδι να το παρει το λεον η οχι?????
Βρε παιδιά έχω απαντήσει για όλα αυτά!
Κάνω copy paste για το leon
"Να σου απαντήσω ευχαρίστως.
Πραγματική ιπποδύναμη έχουν τα
1,4 85 HP
1,6 100HP
1,4 TSI 125 HP
1,8 TSI 160 HP.
Πλασματική έχει το 1,6 115HP force το οποίο απλά είναι πειραγμένο από την
εδώ αντιπροσωπεία. Αλλάζουν παραμέτρους στο εγκέφαλο, βάζουν και μια φιλτροχοάνη, δίνεις 800 ευρώ και μετά μπαίνεις στο seat club και κλαις σαν εμένα.
Για τα CUPRA δεν έχω ασχοληθεί να σου πω.
Επίσης ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗ είναι και το
Ibiza 1,4 101HP
Το κανονικό είναι 85 HP και τα άλογα είναι απλά ρύθμιση στον εγκέφαλο.
Αυτό το μοντέλο σε αυτή την έκδοση είναι σκοτώστρα.
Εχει ηλεκτρονικό γκάζι με καθυστέρηση και αν δεν το ξέρεις μπορεί να σε κρεμάσει και να μην φεύγει ή να σβήσει.
Για να μη λέτε ότι λατρεύω την SEAT ε? (Χαααχαχα)
Κάτι ακούστηκε για ζημιές για το leon το 125 άρι το 1,4 αλλά οι πληροφορίες μου (είναι εγκυρότατες) δεν επιβεβαιώνονται.
Το 1,8 με τα 160 άλογα είναι αυτοκίνητο θεικό.
Καταργεί νόμους και είναι απίστευτο εργαλείο. Οχι τραίνο που έλεγα, είναι ένας πύραυλος που ακινητοποιείται εκπληκτικά.
Η εγγύηση δε, ήταν μια προσφορά την SEAT την εποχή εκείνη, 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια service, 4 χρόνια ΕΛΠΑ.
Κατόπιν, από τις αρχές του 2007 έγινε το 2+3 νομίζω το οποίο πιστεύω ότι αξίζει όχι μόνο για SEAT αλλά για όλα τα
αυτοκίνητα να έχεις με 650 ευρώ 3 χρόνια extrα εγγύση."
Παλιά 12-09-08, 13:59
VERSARIS Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS Εμφάνιση μηνυμάτων

.... Να προσέχεις τη SEAT φίλε.... άσχημα τα πράγματα. Και αυτά τα 2+3 κλπ να τα προσέχεις επίσης - δεν είναι ακριβώς όπως έχεις συνηθήσει με τα γιαπωνέζικα (toyota-honda).

Καλή τύχη...
Εμενα μου θυμηζει τον κοτσοβολο για επεκταση εγγυησεις τηλεορασης δεν μου μοιαζει για εταιρια αυτοκινητων!!!
Παλιά 12-09-08, 14:00
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως δεν ξέρω για αξιοπιστία κλπ (ξέρετε όλοι ότι έχω πάει για επισκευή μηχανής...), αλλά με 14000€ σήμερα (τόσο έκανε το G6) τα αυτοκίνητα που παίρνεις είναι για τα μπάζα επιοικώς...

Αν δεν δώσεις πάνω από 18000€ σήμερα παίρνεις κουβάδες και μπάζα. Υπό αυτήν την εκτίμηση το corolla είναι θεϊκό μέχρι τώρα.Αστοχίες υλικών υπάρχουν παντού και τριγμοί κλπ κλπ.

Να μην αρχίσω να γράφω για άλλες εταιρείες και τι παρουσιάζουν μέσα στα πρώτα 30000χμ.... Να προσέχεις τη SEAT φίλε.... άσχημα τα πράγματα. Και αυτά τα 2+3 κλπ να τα προσέχεις επίσης - δεν είναι ακριβώς όπως έχεις συνηθήσει με τα γιαπωνέζικα (toyota-honda).

Καλή τύχη...
Αντε μεγάλε πεσ το τόση ώρα!
Με τα λεφτά αυτά όλα είναι κονσέρβες!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Τουλάχιστον στο θέμα εγγύησης έχω γραπτό συμφωνητικό που αναφέρει ρητά 4 χρόνια πλήρης κάλυψη!

επίσης, να με copy-paste πάλι η απάντηση
στο γιατί και πως επέλεξα ΤΟΥΟΤΑ ενώ δούλευα στν ΤΟΥΟΤΑ.

"Φίλε μου αυτός είναι ο λόγος που την πάτησα, επειδή δούλευα στην ΤΟΥΟΤΑ.
Μέχρι τότε δεν ήμουν υποστηρικτής των Γιαπωνέζικων αυτοκινήτων και παρατηρώντας κάποια πράγματα άρχισα να σκέφτομαι, "ρε μπας και δεν τα έχω δει σωστά το θέμα? Πόσος κόσμος είναι ευχαριστημένος και λένε οι περισσότεροι ότι πάνε συνεργείο μόνο για λάδια-service"
Κάθησα να σκεφτώ ότι ίσως έχω λάθος, είδα και το νέο τότε μοντέλο και μου άρεσε οπτικά, test drive τότε δεν υπήρχε, και αποφάσισα να το πάρω.
Με την επιλογή μου αυτή, πέταξα τα λεφτά μου, ταλαιπωρήθηκα όλα αυτά τα χρόνια με 1002 προβλήματα μικρά και μεγάλα, και στό τέλος τι?
Απλά μια δικαίωση από το δικαστήριο ότι ναι, αυτό το ενα και μοναδικό έστω αυτοκίνητο ήταν απο κατασκευής ελλατωματικό.
Αυτό ήταν μια δικαίωση.
Εγώ σας είπα ότι ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το ότι είσαστε κατοχοι corolla διαφόρων εκδόσεων και πραγματικά είστε απροβληματιστοι.
Το δέχομαι βρε παιδιά πως να το κάνουμε, αφού έτσι λέτε.
Αλλά δεχθείτε και εσείς όμως ότι επειδή ένα είναι καλό δεν είναι όλα καλά, αλλά και ούτε επειδή ένα είναι σκάρτο όλα είναι σκάρτα. Ποσοστά είναι αυτά.
Ομως, σκεφτείτε αν εσείς ανοίγατε πχ το σάπιο γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ και εγώ σας έλεγα ότι το δικό μου είναι φρέσκο, θα το ξαναπέρνατε να το φάτε?
Αν τα λουκανικάκια του νικα τα ανοίγατε και ενώ λήγουν σε 40 ημέρες είχαν βρωμίσει θα τα ξαναπαίρνατε?
Δείτε λίγο πιο σφαιρικά το θέμα!
Εχετε στήσει εδώ ένα ωραιότατο και πληρέστατο forum το οποίο θέλω να πιστεύω ότι είναι έδώ για να βοηθήσει και όχι μόνο για να λέμε όλοι πόσο καλή είναι η corolla μας. Και το λέω χωρίς καμία διάθεση κριτικής, αλλά τελείως καλοπροαίρετα.
Είπα πολλές φορές, κάποιοι το κατάλαβαν κάποιοι όχι.
Οτι πολλές φορές οι εταιρείες κοροιδεύουν τον κόσμο είτε με τις εργασίες τους είτε με τις χρεώσεις τους.
Μη μου πείτε ότι όλοι από εσάς μόλις έληξε η εγγύηση πάτε ακόμα στα εξουσιοδοτημένα για λάδια-service?
Μη μου πείτε ότι κάποιοι από εσάς δεν έχουν καταλάβει ότι με κάποιο τρόπο γνωρίζω πολλά για διάφορες εταιρείες και καταστάσεις στο αυτοκίνητο?
Αρα λοιπόν, επειδή στην Ελλάδα όοοοολες οπι εταιρείες όχι μόνο των ιχ
έχουν την λογική "τώρα το πήρες φάτο", ήρθα να σας πω την ιστορία αυτή
επειδή σίγουρα κάποιος αγανακτισμένος υπήρξε, ή υπάρχει ή θα υπάρχει.
Αν δεν είχα κινηθεί νομικά δεν θα είχε νόημα να μπω εδώ να πω τι?
Οτι πριν 10 χρόνια πήρα ένα αυτοκίνητο που έτριζε και και και και?
Ε σιγά τα αυγά!"

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 12-09-08 στις 14:16. Αιτία: Συχγώνευση posts...
Παλιά 12-09-08, 14:09
VERSARIS Offline:
Μικρό Μέλος

>Τελος παντων καλη τυχη στο μελλον!!
Παλιά 12-09-08, 14:11
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
>Τελος παντων καλη τυχη στο μελλον!!
Νά σαι καλά ευχαριστώ!
Παλιά 12-09-08, 14:17
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να και κατι για τα seat
http://www.ibiza.gr/forum/showthread.php?t=3645
Μαλλον το ιδιο προβλημα και για τα VW
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=2106
και για πιο επισημα
http://www.yme.gr/?getwhat=7&tid=200&aid=1195&id=
και γενικοτερα για ανακλησεις
http://www.cityauto.gr/search.cityauto.gr?page=2
και για περισσοτερο επισημα απο το Υπ.Μεταφορων
http://www.yme.gr/?tid=200&qid=&nlimit=210

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 12-09-08 στις 14:28.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πέθανε ο Τατσούρο Τογιόντα πρώην πρόεδρος της Toyota NikiforosGT Γεγονότα 2 08-01-18 11:18

Page generated in 0,17220497 seconds (82,97% PHP - 17,03% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com