Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
περιμεουμε νεα! |
|
27-03-08, 14:14
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Μαρούσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
περιμεουμε νεα!
πολυ καλο φαιεται!περιμεουμε εα οτα το τοποθετησεις!
|
27-03-08, 14:28
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Αυτό είναι παιδιά, γι αυτό το έβαλα, για να φτιαχθείτε περισσότερο,
btw μόλις έφθασε ο 1 din αντάπτορας...
|
ποσο εκανε αυτος?
27-03-08, 15:01
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
19.71e ,πω πω, τώρα είδα οτι πάλι απο Κινέζο πήρα και τον αντάπτορα...
Σε 10 μέρες ήρθε, τώρα μένει να αποφασίσω για την πηγή.
Ελπίζω να μη χρειαστώ τίποτα iso connectors, σωστά;
Τα manual του αντάπτορα 1 ή 2 din τα βλέπετε εδώ
http://metraonline.com/products.aspx
|
27-03-08, 17:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
19.71e ,πω πω, τώρα είδα οτι πάλι απο Κινέζο πήρα και τον αντάπτορα...
Σε 10 μέρες ήρθε, τώρα μένει να αποφασίσω για την πηγή.
Ελπίζω να μη χρειαστώ τίποτα iso connectors, σωστά;
Τα manual του αντάπτορα 1 ή 2 din τα βλέπετε εδώ
http://metraonline.com/products.aspx
|
Ναι θα χρειαστείς iso connectors γιατί οι φίσες που κουμπώνουν στο μαμά radio-cd δεν ταιριάζουν με αυτές που έχουν οι aftermarket πηγές.
Εγώ όταν είχα πάρει τον αντάπτορα της πρόσοψης για 2din είχε μέσα και iso connectors και την είχα πάρει 18 Ευρώ μαζί με μεταφορικά από Αμερική.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
27-03-08, 17:39
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Νομίζω αυτό είναι το πίσω απο το μαμίσιο, σωστά;
Πως τους βρίσκω(iso connectors) πχ. στο ebay ; μήπως υπάρχουν στα καταστήματα;
Edessaios αυτό θα χρειαστώ;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exs : 27-03-08 στις 21:22.
|
|
|
|
27-03-08, 22:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μου φαίνεται ότι το θέμα με την ελάχιστη παραγγελία 50 τεμαχίων του T6800 Double Din Car DVD Player with Bluetooth/IPod Ready for Toyota Corolla (GPS Optional) είναι λίγο φλου...
Μπήκα στο site του πωλητή http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp έκανα εγγραφή και μετά προχώρησα στην διαδικασία αγοράς του προϊόντος. Επιλέγοντας το προϊόν σε βγάζει σε μία καρτέλα που λέει ποσότητα: 50. Άλλαξα αυτό το νούμερο σε 1 και συνέχισε κανονικά. Ολοκλήρωσα την διαδικασία αγοράς και πληρωμής μέσω paypal, μου έβγαλε και τιμολόγιο για την αγορά συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών κανονικά για ένα τεμάχιο. Επικοινώνησα και πάλι με τον πωλητή για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και της πληρωμής και όλα εντάξει...!!! Οπότε τί έλεγε τώρα περί 50 τεμαχίων ελάχιστη παραγγελία, εγώ προχώρησα κανονικά στην επιβεβαιωμένη αγορά ενός τεμαχίου... Για να δούμε τώρα πότε θα έρθει...
Σχετικά τώρα με το GPS του μηχανήματος: Το μηχάνημα όπως έχω πει και πάλι, σύμφωνα με τον πωλητή, λειτουργεί σε περιβάλλον Windows CE 4.2. Παρόμοιο λειτουργικό, το Windows Mobile έχει και το κινητό μου, ένα Qtek, το οποίο έχει και SD Card στην οποία έχω εγκαταστήσει το Destinator 6. Βάζοντας την κάρτα στην Sd slot του κινητού και κάνοντας εξερεύνηση των αρχείων της SD card μπορώ να τρέξω κανονικά το πρόγραμμα. Το ίδιο έχει και ο janakasgr και παίζει και σε αυτόν κανονικά. Οπότε, με αυτήν την λογική, βάζοντας την SD Card στην SD slot του car DVD λογικά θα πρέπει να παίξει και εκεί το Destinator. Δεν νομίζω να χρειάζεται ξεχωριστό σύστημα GPS...
27-03-08, 23:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Παράθεση:
Νομίζω αυτό είναι το πίσω απο το μαμίσιο, σωστά;
Πως τους βρίσκω(iso connectors) πχ. στο ebay ; μήπως υπάρχουν στα καταστήματα;
Edessaios αυτό θα χρειαστώ;
|
Ναι αυτά θα χρειαστείς.....
|
|
|
|
27-03-08, 23:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μου φαίνεται ότι το θέμα με την ελάχιστη παραγγελία 50 τεμαχίων του T6800 Double Din Car DVD Player with Bluetooth/IPod Ready for Toyota Corolla (GPS Optional) είναι λίγο φλου...
Μπήκα στο site του πωλητή http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp έκανα εγγραφή και μετά προχώρησα στην διαδικασία αγοράς του προϊόντος. Επιλέγοντας το προϊόν σε βγάζει σε μία καρτέλα που λέει ποσότητα: 50. Άλλαξα αυτό το νούμερο σε 1 και συνέχισε κανονικά. Ολοκλήρωσα την διαδικασία αγοράς και πληρωμής μέσω paypal, μου έβγαλε και τιμολόγιο για την αγορά συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών κανονικά για ένα τεμάχιο. Επικοινώνησα και πάλι με τον πωλητή για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και της πληρωμής και όλα εντάξει...!!! Οπότε τί έλεγε τώρα περί 50 τεμαχίων ελάχιστη παραγγελία, εγώ προχώρησα κανονικά στην επιβεβαιωμένη αγορά ενός τεμαχίου... Για να δούμε τώρα πότε θα έρθει...
Σχετικά τώρα με το GPS του μηχανήματος: Το μηχάνημα όπως έχω πει και πάλι, σύμφωνα με τον πωλητή, λειτουργεί σε περιβάλλον Windows CE 4.2. Παρόμοιο λειτουργικό, το Windows Mobile έχει και το κινητό μου, ένα Qtek, το οποίο έχει και SD Card στην οποία έχω εγκαταστήσει το Destinator 6. Βάζοντας την κάρτα στην Sd slot του κινητού και κάνοντας εξερεύνηση των αρχείων της SD card μπορώ να τρέξω κανονικά το πρόγραμμα. Το ίδιο έχει και ο janakasgr και παίζει και σε αυτόν κανονικά. Οπότε, με αυτήν την λογική, βάζοντας την SD Card στην SD slot του car DVD λογικά θα πρέπει να παίξει και εκεί το Destinator. Δεν νομίζω να χρειάζεται ξεχωριστό σύστημα GPS...
|
Ανδρέα το παρήγγειλες τελικά? Ωραία..... Είδες, εύκολο ήταν.....
Λογικά θα σου στείλει mail με την ημερομηνία παράδοσης όπως έκανε και σε μένα.Τώρα όσο αφορά το GPS μακάρι να δουλέψει όπως λες....
Εγώ που δεν έχω αυτά τα προγράμματα και τους χάρτες από που μπορώ να τα βρω ή να τα κατεβάσω? Είναι εύκολο να μου τα στείλει κάποιος από εσάς που τα έχει?
|
28-03-08, 00:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αντρεα πόσο κόστισε τελικά? Προιόν + μεταφορικά ?
|
|
|
|
28-03-08, 09:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Πέτρο το αγόρασα τελικά, ήταν όντως εύκολη η διαδικασία εγγραφής και αγοράς του προϊόντος. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα δουλέψει το GPS έτσι όπως υποθέτω... Εξάλλου και ο πωλητής είχε πει ότι το μόνο που χρειαζόμαστε για το GPS είναι οι χάρτες...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
[...] Εγώ που δεν έχω αυτά τα προγράμματα και τους χάρτες από που μπορώ να τα βρω ή να τα κατεβάσω? Είναι εύκολο να μου τα στείλει κάποιος από εσάς που τα έχει?
|
Εγώ έχω το Destinator 6. Θα κοιτάξω να βρω και το νεότερο, λογικά θα μπορέσω να το βρω. Όταν έρθει το car DVD και αν με το καλό παίξει το Destinator, θα σου κάνω ένα αντίγραφο σε μια SD card και θα σου το στείλω. Θα μιλήσουμε σχετικά.
Μάικ ανεβάζω αντίγραφο του τιμολογίου που προκύπτει από την αγορά όπου φαίνονται το κόστος του προϊόντος και τα μεταφορικά. Σύμφωνα με το Paypal η ισοτιμία είναι περίπου 360,00 ευρώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 28-03-08 στις 12:43.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19599390 seconds (81,49% PHP - 18,51% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|