Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
18-05-10, 12:09
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από naevy
ξεκινάει με γδάρσιμο, συνεχίζει με δυσκολία στο να μπεί η ταχύτητα και μπορεί να καταλήξει να μην μπαίνει καθόλου. είναι το συχρονιζέ, κοστίζει 20 ευρώ αλλά το ανέβα κατέβα σασμάν και το άνοιξε κλείσε είναι που χρεώνουν πολύ.
|
εμενα γρατσουναει 2α και 3η και πρεπει να την βαλεις οσο πιο απαλα μπορεις για να μην γρατσουνισει...γενικα ολο το κοστος μαζι με βαλε βγαλε σασμαν δλδ ποσο παει?
18-05-10, 16:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν φορτώσω πολύ μία ταχύτητα και πάω να κάνω την αλλαγή, πολλές φορές δεν μπαίνει εύκολα και κάνει το χαρακτηριστικό γκρρρρ.
Πριν μου το έκανε μερικές φορές μόνο όταν έβαζα 3, τώρα και σε 2-3-4. Δεν το κάνει όμως πάντα.
Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι; Ρώτησα μηχανικό και μου είπε αρχικά να αλλάξω βαλβολίνες.
|
18-05-10, 18:14
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ενα παρομοιο θεμα εχω και εγω στο 20v με την τριτη καμια φορα εως σπανια οταν βαζω 3η την γρατζουναει και την πεταει στη συνεχεια παταω και παλι συμπλεκτη και η 3η μπαινει κανονικα
|
18-05-10, 19:03
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasos 4age 2v
ενα παρομοιο θεμα εχω και εγω στο 20v με την τριτη καμια φορα εως σπανια οταν βαζω 3η την γρατζουναει και την πεταει στη συνεχεια παταω και παλι συμπλεκτη και η 3η μπαινει κανονικα
|
Aυτο δεν εχει σχεση φιλε ειναι επειδη δεν πατας αρκετα τον συμπλεκτη καμια φορα...
|
|
|
18-05-10, 19:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν δείτε ταχύτητες να μην μπαίνουν δλδ να είναι σαν κάτι να βρίσκει κάπου και συνήθως το κάνει αρχικά η 3η και 2αρα και καμια φορά και η 1η είναι τα συχρονιζέ! μπορεί να τα βρείτε και να μπορείτε να τα αλλάξετε αν δεν διαλυθούν όλα μέσα όπως έγινε σε εμένα, αλλά το κόστος βγάλε-βάλε σασμαν είναι αρκετά χρήματα και η επισκευή επίσης αφού πρέπει να ανοιχτεί σασμαν να καθαριστεί κτλ κτλ και συνήθως όταν είναι και παλιότερα τα αμάξια δεν ασχολείτε κανείς απλά βάζουν άλλο σασμαν. Υπόψην πως πάντα όταν κατέβει σασμαν γίνεται και έλεγγος δίσκου-πλατού-ρουλεμαν και σε περίπτωση που είναι φθαρμένα αλλάζονται και αυτά! γιατί αν μείνει ετσι και μετά αρχίσει το πατινάρισμα και θέλουμε δίσκο, μετά ξανά κάτω σασμαν! και ξανά έξοδα!
Τώρα αν τύχει καμια φορά να μην πατάμε καλά το πεταλ του συμπλέκτη και ξυρίσουμε λιγο κανα γρανάζι το γνωστό GRrrrrrrrrr αυτό δεν είναι τπτ. Εμένα πριν σπάσει το σασμαν έκανε για να βάλω ταχύτητα κάτι σαν ΓΔΟΥΠ! και πολλές φορές από φανάρι δεν έμπαινε η 1η και την έσπρωχνα πόση ώρα! σε βαθμό μάλιστα που κορνάρανε οι από πίσω! αυτό είναι καθαρό πρόβλημα συχρονιζέ!
|
31-05-10, 13:36
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από naevy
ξεκινάει με γδάρσιμο, συνεχίζει με δυσκολία στο να μπεί η ταχύτητα και μπορεί να καταλήξει να μην μπαίνει καθόλου.<<τι ειναι??>> είναι το συχρονιζέ
|
σαν αινιγμα το εγραψες
πριν λιγο καιρο κατεβασα σαζμαν για να αλλαξω συχρονιζε δευτερας κ τωρα θελω συχρονιζε τριτης..
μαλιστα..του βαζεις φωτια να το καψεις η οχι?
κ να πεις οτι την εχω ζορισει ποτε ρε π@@@η μου..
παντως αν δεν φτασει σε σημειο να μην μπαινει καθολου ταχυτητα δεν προκειται να το φτιαξω..
μιλαμε τωρα για τουλαχιστον 300 ευρω!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 31-05-10 στις 13:53.
|
31-05-10, 16:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
και με τα γρεζια που θα εχουν δημιουργηθει τοσο καιρο που θα το σκιζεις θα θελεις μαζι σετ ρουλεμαν και διαφορικο !!! και πολλα περισοτερα λ7
31-05-10, 20:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Συμφωνώ με τον Φάνη! αν είναι επισκευασε το τώρα! μετά θα είναι αργά!!! έτσι και εγώ το άφηνα μέχρι που μέρα τα εσπασε όλα και έμεινε! τα πήρα και στο κρανίο γιατί δεν είχα και οδική έριξα και μερικές κλοτσιές στον επιλογέα και μπήκε η 2αρα αι εφυγα έτσι, μπορεί να γλίτωσα οδική αλλά μετά άλλαξα και ντίζες και επιλογέα αφού όλα αυτά έγιναν ομελέτα! καλά δίσκο-πλατο-ρουλεμαν και βολάν ηθελε έτσι και αλλιώς γιατί πατίναρε από πριν, οπότε επί την ευκαιρία αλλάχτηκαν και αυτά. Σου προτείνω να το επισκευάσεις. Εμένα όλα μου πήγαν 650 ευρώ μαζί με εργασία σε 4E-FTE όμως. Σασμαν από starlet GT μεταχ. είχε 300 ευρώ, αν θυμάμαι καλά η εργασία ήταν 150 ευρώ. Τα άλλα είναι τα λοιπά ανταλλακτικά. Οπότε νομίζω καλή είναι η τιμούλα που είπες! αρκεί να μην θες δίσκο-πλατό!
|
31-05-10, 23:04
|
|
|
|
|
πριν κανα χρονο κατεβασα σασμαν για να αλλαξω δισκο πλατω..120 ευρω
πριν κανα διμηνο κατεβασα σασμαν για να αλλαξω συχρονιζε.200 ευρω(τοσα υπολογιζω οτι μου πηρε γιατι εφτιαξα και αλλα πραγματα κ ειχα δωσει κιαλλα λεφτα)
πριν μερικες μερες κατεβασα παλι σασμαν για να αλλαξω παλι το σισκοπλατω γιατι τα εφτυσε..80 ευρω
κ τωρα ΠΑΛΙ!!!ΕΛΕΟΣ!!!χρυσο το εχω πληροσει το κ@λ@σασμαν..
εχω δωσει μεχρι τωρα 400 ευρω(χωρις να εχω υπολογισει τις βαλβολινες)και τωρα πρεπει να δωσω κι αλλα ρε γαμωτο..
γιαυτο τσαντιζομαι και δεν θελω να το φτιαξω..
θελω τωρα..200 για εργασια+κανα 80αρι το συχρονιζε+βαλβολινες
περαστικα μου..
|
01-06-10, 13:12
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
ρε παιδια ειναι λογικο να φερνει αντισταση ο επιλογεας ταχυτητων οταν παω να κουμπωσω 3η απο τα 80-100. με λιγα λογια απο 80-100 3η δεν μπορω να κατεβασω πρεπει να συνεχισω με 4η. ο μονοσ τροπος για να κανω κατεβασμα 3ης σε αυτα τα χλμ ειναι να πατησω μαζι με τον συμπλεκτη λιγο γκαζι και να την βαλω γρηγορα. αμα παω να κατεβασω αργα και να κουνησω αργα τον μοχλο προς τριτη τοτε την γδαιρνει και δεν μπαινει
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17038107 seconds (81,56% PHP - 18,44% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|