Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
21-03-09, 12:38
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Που βρήκες κόκκινες? Μένω Αμπελόκηπους αλλά με βολεύει και κέντρο. Σε 2 ΤΟΥΟΤΑ έχω πάει άλλα τπτ.
|
21-03-09, 14:50
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Δε νομίζω να βρεις σε toyota.. Κοίτα από την περιοχή σου δεν γνωρίζω..Εγώ τα πήρα από Αργυρούπολη..Σε ρώτησα μπας και έμενες εδώ γύρω..Ωστόσο άμα πας Κέντρο δε νομίζω να μην βρεις..Πήγαινε σε μαγαζιά που έχουν ηλεκτρολογικό-ηλεκτρονικό υλικό..Ε δεν πιστεύω να μην βρεις..
|
21-03-09, 18:16
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ευχαριστώ φίλε θα ψάξω.
|
30-04-09, 00:11
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Δείτε αυτό: http://www.tuning-in.eu/toyota-corol...ht-type-1.html
Πως σας φαίνεται σαν προιόν,ζόρικο ε,το έχετε ξαναδεί?
Δεν μπόρεσα να καταλαβώ πως ακριβώς τοποθετούνται,καμιά ιδέα κανείς (αυτοκόλλητα πρέπει να 'ναι)?Αν θεωρούσα πιο αξιόπιστη τη σελίδα ίσως και να τ'αγόραζα.Τα σπάει πάντως,και σε σχεδιάκι,και σε χρώμα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 30-04-09 στις 01:17.
|
30-04-09, 02:28
|
|
Administrator
|
|
|
|
Αυτα λεγονται Indiglo Lights και υπαρχουν και φθηνοτερα στο e-bay αν θυμαμαι καλα! Ειναι πολυ ομορφα!! Νομιζω (δεν ειμαι καθολου σιγουρος) οτι μπαινουν πανω στις κανονικες πλακες του κοντερ. Κοιτα ενα Hundai που βρηκα σε γρηγορη αναζητηση πως τα βαζει: http://sacd.home.comcast.net/~sacd/indiglo/indiglo.htm
30-04-09, 11:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
εμενα μου εβαλε περσι το καλοκαιρι ο Φανης κοκκινα λαμπακια στο καντραν των οργανων και στο ταμπλω,αλλα δυστυχως στο καντραν τα μισα εχουν καει και δεν φαινεται το βραδυ το μισο στροφομετρο και η θερμοκρασια.
Θα δω τι θα κανω.........,ενω οσο ειχα της ''μαμας'' δεν ειχαν καει ουτε ενα.
30-04-09, 12:09
|
|
Administrator
|
|
|
|
Στο προγραμμα ειναι κι αυτα..τι να κανεις! μου εχει καει κι εμενα ενα απο το κοντερ και βαριεμαι να το αλλαξω!!!
30-04-09, 14:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
κανεις λαθος γιατι δεν ηταν το προηγουμενο καλοκαιρι αλλα τουλαχιστον πριν 2 χρονια και οπου και αν ρωτησεις οταν ενα αμαξι καιει λαμπες ειναι πρωτα απο την μπαταρια και μετα απο τα πολλα καποτακια που βαλαμε για να αλλαξει χρωμα και ετσι ανεβαζει θερμοκρασια παραπανω απο οτι πρεπει.
το σιγουρο παντως ειναι οτι σου ειχα προαναφερει οτι περιπου 2 χρονια θα κρατησει το χρωμα ..
30-04-09, 17:55
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Αυτα λεγονται Indiglo Lights και υπαρχουν και φθηνοτερα στο e-bay αν θυμαμαι καλα! Ειναι πολυ ομορφα!! Νομιζω (δεν ειμαι καθολου σιγουρος) οτι μπαινουν πανω στις κανονικες πλακες του κοντερ. Κοιτα ενα Hundai που βρηκα σε γρηγορη αναζητηση πως τα βαζει: http://sacd.home.comcast.net/~sacd/indiglo/indiglo.htm
|
Όλα καλά αλλά δεν κατάλαβα κάτι στην εφαρμογή,τις βελόνες του καντράν τις βγάζεις (γιατί αν τις βγάζεις άντε ξαναβάλτες σωστά!!)?Και κάτι χαζό,τις εργοστασιακές λάμπες τι κάνεις,τις αφήνεις ή τις βγάζεις?
|
04-05-09, 13:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
που τα βρίσκουμε αυτά ρε παιδιά??? πανέμορφα είναι!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17206192 seconds (79,53% PHP - 20,47% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|