Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Εγω μεχρι στιγμης της Toyota τα λαδια εχω δοκιμασει μονο, τα οποια νομιζω πως τα προμηθευεται απο την Texaco. Κοιταζω για καποιες εναλλακτικες λυσεις και μου κεντρισε το ενδιαφερον η Eneos. Θα περιμενω να ακουσω εντυπωσεις απο καποια μελη του club και αναλογα θα κινηθω μετα.
Δύναμη Σεβασμού: 434
αυριο παω για αλλαγη στα λαδια
διαβαζοντας ολο το topic εξακολουθω να θελω να βαλω τα΄λαδια τις
TOYOTA για 15.000χλμ. και αλλαγη στα 7.500
ετσι και αλλιως τα χιλιομετρα που κανω ειναι ηρεμα και ησυχα ......
με μικρες εξαιρεσεις ......2-3 φορες το μηνα
Δύναμη Σεβασμού: 244
Εγώ βάζω redline ΜΤ-90. Είναι 75w90 και είναι GL4. Την προτιμώ από GL5 που έχει πρόσθετα. Το κιβώτιο παίρνει 2.3 λίτρα. Αν θες την αναμιγνύεις λίγο με redline MTL που είναι 70w80 ώστε να την λεπτύνεις και να είναι πιο καλό όταν είναι κρύο (η ΜΤ90 είναι σχετικά χοντρή για 90ρα). Εγώ έχω βάλει 400 ml περίπου MTL. Σε ξένα φόρουμς (κυρίως της Lotus) βάζουν μέχρι και 1 λίτρο MTL αλλά εγώ το θεωρώ πολύ.
Υποθέτω ότι πολλοί θα σου προτείνουν την gear300 της motul. Ήθελα να τη βάλω και εγώ αλλά προτίμησα να μείνω σε GL4