Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
16-01-08, 21:09
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Απ ότι έχω καταλάβει σχετικά είναι όλα. Όπως τα αυτοκίνητα είναι και αυτά. Για κάποιες εταιρείες κάποιοι λένε τα χειρότερα και κάποιοι άλλοι τα καλύτερα. Σε μένα συνεχίζεται η επιτυχημένη σύμβαση με την on telecoms. Μου ήρθε και ο δεύτερος λογαριασμός στα 38 Ευρώ. Μου έκανε εντύπωση οτι είχα κάνει μια κλήση τις μέρες των γιορτών σε κινητό τηλέφωνο, είχα μιλήσει 10 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και είχα χρεωθεί 1,45 Ευρώ! Μα είναι δυνατόν να μην γελάω με αυτούς που κράζουν την On?
16-01-08, 21:15
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
σπυρο αμα μπλεξω με την ΟΝ θα σε κυνηγαω ρε...
τη δευτερα μου κοβεται το ιντερνετ και θα χαθω...
δε μου λες? πριν κανα 2μηνο χρεωναν την κληση σε τηλεφωνο ετκος δικτυου ΟΝ με 0,009ευρω?
ετσι εμαθα. και οτι τωρα ειναι εντελως δωρεαν οπου και να καλεσεις εκτος κινητα φυσικα. η ξαδερφη της ελενας παντως που εβαλε ΟΝ κανει καργα τηλ πληρωνει 35 ευρω το μηνα!!!
16-01-08, 23:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Προσωπική μου άποψη χίλιες φορές conn-x!! Οποιαδήποτε στιγμή πάθει κάτι η γραμμή σου ξέρεις οτι θα επιδιορθωθεί άμεσα και το συμαντικότερο δεν θα περιμένεις ώρες στην αναμονή όταν θα τους παίρνεις τηλ.! Επίσης, tellas έχει ένας γνωστός μου κ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κυρίως με το τηλέφωνο και γενικά δεν είναι ευχαριστημένος! Αυτό βέβαια μπορεί να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό...απλά το αναφέρω! Πάντως σκέψου σοβαρά το πρώτο που σου λέω! Εγώ έχω forthnet κ σκέφτομαι να βάλω conn-x talk!
|
Ναι αλλά το conn-x talk με 1 Mbps ταχύτητα φθάνει 95+ € το 2μηνο χωρίς ΦΠΑ. Είναι πολύ περισσότερα τα χρήματα από την Tellas.
16-01-08, 23:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ρε σεις μη ψαχνεστε πολυ,πανω κατω τα ιδια ειναι ολοι.Μαρμελ τι εκανες με το ιντερνετ;
Παντως η 4θνετ ειναι πιο παλια και πιο φερεγγεια και εβαλε και διεθνης προορισμους
|
|
16-01-08, 23:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ανδρέα.... μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιάση κανένα σοβάρό πρόβλημα. Το modem δείχνει πάντα πάνω απο 9Mbit/sec (και εννοίωτε και 10+). Τηλεφώνι΄κή γραμμή πεντακάθαρη, και γενικός όλα καλά. Μέσος όρος χρόνου αναμονής στο τηλ. κέντρο της Τellas περίπου στα 7-10 λεπτά. Μόνο χθες είχα ένα πρόβλημα το οποίο εξακολουθούσε και σήμερα με την ταχύτητα. Αν και το modem δείχνει ότι είμαι συνδεδεμένος με 9,7Mbit/sec, εγώ ουσιαστικά download δεν μπορώ να κάνω (Ξεκινάει με 30-40 Kbit/sec και μηδενίζει σχεδόν, αργά-αργά.). Μου είπανε ότι οφείλεται σε γενικότερο πρόβλημα σε όλη την Νότια Ελλάδα, απο κάποια πρόβλημα σε Κέντρο του ΟΤΕ (Αυτό για κάποιους που εξακολουθούνε να πιστεύουνε ότι η κάθε εταιρεία "σκάβει" το δικό της δίκτυο!!!!). Αν και δεν νομίζω ότι αυτός ειναι ο λόγος, πιστεύω ότι κάπου όντως έχουνε πρόβλημα αυτήν την στιγμή, γιατί αλλιώς το modem δεν θα με έδειχνε με 9,7 μέσα.
Εχω τον κολλητό μου και τον ξάδερφό μου επίσης με Tellas, χωρίς πρόβλημα. Τι να σου πώ. Επιλογή του καθενός είναι.Τουλάχιστον η Tellas δεν τάζει λαγούς με πετραχίλια.
Απο εκεί και πέρα είναι όπως έχουμε ξαναπεί, θέμα καλοδίωσης, θέμα γραμμής, απόστασης απο το DsLam κτλ....κτλ...κτλ....
Υ.Γ. Με βάση τα στοιχεία κλεισίματος του 2007, η Tellas έχει τις περισσότερες συνδέσεις με 77200. Ακολουθεί η Forthnet με 76000, και αρκετά πιο πίσω η ON με 33000.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
16-01-08, 23:43
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
περιμενω να κοψουν τον ΠΟΤΕ να μου φερουν τον εξοπλισμο και να συνδεθω. απλα περιμενω και μετα θα αρχισω τα καντηλια....
εγω εδω στην περιοχη μου που εχω 4νετ 2 χρονια απροβληματιστα παιζει ρολο στο αν εχω καλη γραμμη η οχι? αν ημουν χωρις προβληματα δλδ οφειλοταν στη 4νετ η στον ΠΟΤΕΣ?
κΑΛΗ ιδεα ισως ειναι και αυτο που εκανα ο mikeg. δλδ γρηγορο ιντερνετ και τλεφωνα πλρωτεα οσα κανεις δλδ μονο στη 4νετ χωρις ΠΟΤΕ. ποσο δινει ομως περιπου το μηνα στο συνολο?
17-01-08, 11:09
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Γιάννη τζιράρουν καλά απ ότι βλέπω έτσι? Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, μηνιαίως πρέπει να κάνουν γύρω στο 1.500.000 Ευρώ μικτά κέρδη. Βέβαια το πόσο είναι τα καθαρά άλλο θέμα!
17-01-08, 11:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ναι όντως...... αν και ακόμα είναι μικρά τα νούμερα. Τα περίμενα πολύ πιο μεγάλα. Φαντάσου ότι η HOL εχει γύρω στα 30000, και οι υπόλοιποι είναι στα 10000 και κάτω. Δηλ, φτάνουνε δε φτάνουνε τις 250000 όλες οι εταιρείες μαζί.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
17-01-08, 11:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τελικά θα προχωρήσω σε σύνδεση με την Tellas. Τα 80 € το δίμηνο για απεριόριστα τηλέφωνα και Adsl έως 12 Mbps είναι καλή τιμή εάν τα συγκρίνω με τα 60 € μ.ο. που δίνω στον ΟΤΕ για τα τηλέφωνα και άλλα 40 € περίπου στην HOL για Adsl 768... Εξάλλου καμία άλλη ιδ. εταιρία δεν έχει ακόμα ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου...
17-01-08, 19:11
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παιδια ισχυει το γεγονος οτι αν συστησεις καποιον στην ΟΝ γλυτωνει ο καθενας ενα μηνιατικο?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 17-01-08 στις 19:54.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17885709 seconds (82,76% PHP - 17,24% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|