Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
25-03-06, 21:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Έπρεπε να κάνει διευκρίνηση. Για να λέει ότι τους είχει περάσει στα μέσα της δευτέρας πρέπει να ήταν 1,4. Και πάλι υπερβολικό μου φαίνεται γιατί να ξεκινήσεις πίσω από ένα αυτοκίνητο και μέχρι τα μέσα της δευτέρας να είσαι μπροστά πρέπει να έχει 30 άλογα διαφορά. Βέβαια ο καθένας λέει όπως το βλέπει!!!
|
25-03-06, 21:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="
Όταν κάποιος αναφέρει το αμάξι του ΑΕ92 1,6 105 άλογα και λέει οτι έφαγε Ε12 εγώ τι θες να καταλάβω ρε συ gorilla? Οτι πιθανόν να τα έβαλε με 1.4? Εσύ το βλέπεις δίκαιο? Στην τελική αν το αμάξι του Άκη είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το προσέχει τότε ναι μπορεί να σταθεί μπροστά απο Ε12 στα 1,4. Τέλος φίλε μου πάντα σκέφτομαι κάτι πριν το γράψω. Μήπως ο Άκης εξαρχής έπρεπε να κάνει κάποια διευκρίνηση?
|
Γιατί υπήρχε περίπτωση να μην μπορεί να σταθεί σε 1,4? 105 άλογα το ενα, 97 το άλλο? Και 115 η 1,6. Αρα μπορεί να σταθεί και σε 1,6 αν ειναι όπως λές προσεγμένο! Γιατί όπως έχουμε πει άπειρες φορές, πολλοί παράγοντες παίζουνε ρόλο στην κόντρα.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
26-03-06, 16:07
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Άστο Ayrton σε Ε12 1,6 δεν υπάρχει περίπτωση. Σε ότι κατάσταση και να είναι το ΑΕ92. Μιλάμε πάντα για μαμά καταστάσεις έτσι? Και σε 1,4 με πολύ δυσκολία και στα πολλά χιλιόμετρα άντε να φύγει μπροστά λίγο, όπως και έγινε απ οτι μας περιέγραψε.
27-03-06, 12:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Για relax λίγο ρε παιδιά... δηλαδή αν είχα την 101 και έριχνα στο ε12 1.6 κανα δυο καρότσες, θα μου λέγατε ότι δεν γίνεται, το αμάξι είναι παλοιό και τέτοια... πάντως πείτε με υπερβολικό αλλά είμαι 500 % σίγουρος ότι το 1.6 το περνάω, ένα φιλαράκι το έχει και όλο μου έλεγε να πάμε μια ψιλή μέχρι που έκανε βόλτα το δικό μου και το έκοψε. Πάντως Σπύρο ΄δεν είπα ότι ήταν 1,6 ούτε λέω ότι ήταν 1,4. απλά ότι ήταν ε12.
|
27-03-06, 13:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
μηπως ξεχναμε τον παραγοντα οδηγος κ σχεση οδηγου κ αυτοκινητου???Κ γω οταν ημουν μαμα ειχα ανοιξει με 1600 καινουριο κ του εριξα 2 καροτσες γιατι το αμαξι το ηξερα καλυτερα απτον φιλο μου δεν το λυπομουν στις αλλαγες σε αντιθεση με τον αλλον κ ηξερα καλυτερα το φασμα των στροφων κ της ροπης μου...
27-03-06, 13:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
|
|
Α να μην ξεχάσουμε και την αναλογία Kg/ίππο.
Ε12= 10,9 Kg/ίππο
ΑΕ92=9,43 ΚG/ίππο.
Φίλε Dino όλα παίζουν. αλλά καλύτερα να το κόψουμε εδώ γιατί ως συνήθως θα πάει η συζήτηση, αλλού. Εγώ αυτό που είχα να πω το είπα...
|
27-03-06, 14:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Είσαι και μακρυά ρε Άκη... Αν ήσουν Αθήνα θα κανονίζαμε κανένα ανοιγματάκι να βλέπαμε διαφορές. Έχουμε μπόλικες Ε12 1,4 και 1,6 εδώ. Αν ανέβεις ποτέ Αθήνα πες μας!
|
27-03-06, 15:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
|
|
Ανεβαίνω ρε συ από Αίγινα είμαι. δεν έχω πρόβλημα να τα βάλω με ότιδήποτε είναι πάνω σε τέσσερις ρόδες και ας ξέρω ότι είναι χαμένη υπόθεση.
Δεν τρέχω για να κερδίζω, αλλά γιατί το γουστάρω πραγματικά. Θα ανέβω το Πάσχα μάλλον, θα ήθελα να βρεθούμε πάντως έτσι και αλλιώς, γιατί αλλιώς είναι να μιλάς με κάποιον που ξέρεις πως είναι.
|
27-03-06, 16:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p="
δεν έχω πρόβλημα να τα βάλω με ότιδήποτε είναι πάνω σε τέσσερις ρόδες και ας ξέρω ότι είναι χαμένη υπόθεση.
Δεν τρέχω για να κερδίζω, αλλά γιατί το γουστάρω πραγματικά.
|
Ηρέμησε βρε συ. Δεν είπα ότι σε πατάμε όλοι. Εμείς κανονίζουμε αρκετά συχνά φιλικά ανοίγματα μεταξύ μας μετά τις συναντήσεις τις Παρασκευής για πλάκα και για να δούμε συγκριτικά μεταξύ αυτοκινήτων και βελτιώσεων. Ελπίζω να σε δούμε και από κοντά το Πάσχα!
|
27-03-06, 17:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
|
|
Όπα ρε συ δεν το πήρα έτσι. Σου λέω πιο πολύ θέλω για σας γνωρίσω. Απλά σου λέω ότι πολλές φορές έχω κολλήσει σε τούμπανα γαλλάκια. Έτσι για τη βαβούρα και μόνο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18028688 seconds (75,45% PHP - 24,55% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|