Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Βρε, αφηστε τα δυναμομετρα.Στο δρομο τι κανει το αμαξι
Γιαννη, θα σε κανονιζει η γρια μου.Βρηκες τα μικρα και τα χτυπας.Ντροπη σου.
|
Ντρεπομαι αφανταστα!Εχω κοκκινησει!
Να πω σε σχεση με τα Dyno παιδια οτι οπως ειχαμε πει και τοτε το Dyno της Αθηνας ηταν λιγο πιο αισιοδοξο απο οτι της Βεροιας στα αλογα αλλα πιο απαισιοδοξο στην Ροπη!
Να υπενθυμισω λοιπον οτι στην Βεροια εβγαλα 114.4 με 16.5 κιλα ροπης ενω στην Αθηνα 116.2 με 16 κιλα ροπης!
Οποτε υπολογιστε στα 150 αλογα περιπου <μπακαλιστικα> την διαφορα!
Και να αναφερω ενα παραδειγμα του φιλου Πετρου οτι τα 154 αλογα της Βεροιας θα ηταν 158 στην Αθηνα και τα 19,4 κιλα ροπης του στην Βεροια 18.7-18.8 στην Αθηνα!
Αυτο τελειως αναλογικα ετσι!Και παντα υπολογιζοντας το Megane ως μετρο συγκρισης!Οπως και να εχει οι διαφορες ειναι σχετικα μικρες αυτων των δυο σε αντιθεση με του Βολου που τοτε εβγαζα 112 και 15.2 κιλα ροπης!Δεν μιλαμε για τεραστια διαφορα στα αλογα βεβαια (+2 και +4 αντιστοιχα) αλλα η διαφορα στην Ροπη ειναι ΜΕΓΑΛΗ(+1.3 και +0.8 αντιστοιχα)!16.5 κιλα ροπης τοτε το δικο μου ουτε με σφαιρες!
Δηλαδη αν ανεβω τωρα στης Βεροιας θα βγαλω περιπου 17.2-17.3 κιλα!ΑΔΥΝΑΤΟ!
(Στου Βολου τωρα εχω +0.7 κιλα απο 15.2 σε 15.9 κιλα,ετσι υπολογισα τα 17.2-17.3 στης Βεροιας)
Οπως και να εχει ομως σημασια εχει η μετρηση παντα σε ιδιο DYNO για να βγαζεις ακρη ειτε ειναι αισιοδοξο ειτε απαισιοδοξο!
Οπως λεει και ο φιλος Ηρακλης μετρα ο ΔΡΟΜΟΣ!
Επισης σε οτι λεει ο Γιωργος εχει απολυτο δικιο!Τα 20 βαλβιδα παιδια δεν πιανονται ακομα και τα ασημοκαπακα!Του Χρηστου π.χ που ειμαστε συνεχεια μαζι παει πολυ καλα!