Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george1973
καλά Νίκο άμα βρεις yaris ts με 4 χιλιάρικα πάρε μου δυο,έχεις μεγάλο πρόβλημα,με 4 θα βρεις κανένα 1000άκι ίσως,ένα αυτο,δεύτερο έδωσες 12000 για ένα αμάξι που δεν πάει πάνω από 500 άλογα κ εκτός αυτού έριξες κ λεφτά.σαν το δίκο σου αμάξι φτιαγμένο έχει βρομίσει ο τόπος,εγώ έχω φτιάξει ένα αμάξι που σαν αυτό δεν υπάρχει άλλο στην ευρώπη,εσύ..?η μήπως έχεις την εντύπωση αν βάλουμε το δικό σου αμάξι κ το δικό μου σε μια έκθεση θα κοιτάξει κάποιος το αμάξι σου.?δεν νομίζω Νίκο...ακόμα κ το μαμά 15άρι yaris παίρνει μεγαλύτερη βελτίωση από το δικό σου..παλέψτε να βρείτε λύση πως θα περάσετε τα 550 άλογα κ μετά έλα να τα πούμε....φιλάκια........
|
ενταξει με 5-6 χιλ νομιζω βρισκεις(δεν ηξερα οτι ηταν TS).τωρα για τα 500 αλογα τι να πω ειναι απλα υπερβολικο αμα θελει καποιος 500 αλογα+ ειναι λαθος να τα ψαχνει σε ενα 1800 κυβικα η εστω 2λιτρο.οσο για την εκθεση για να ημαστε ειληκρινεις το δικο σου θα προσεξει το λογο οτι ειναι πραγματι πολυ σπανιο.θα ηθελε να σε γνωριση κιολας (δεν γραφω παραπανω γιατι δεν γνωριζωμαστε πολυ και θα με παρεξιγησεις)
τελος αν ελεγες το πουλαω οσο μου στοιχισε και γω το δικο μου δλδ 18000 και 32000 αντοιστιχα και να τους υποχραιονες να αγορασει ενα απο τα 2 πιο θα επερνε? η ερωτηση απευθηνετε παντα σε ενα σχετικα λογικο ανθρωπο.
γιωργο με το καλο αμα κανονισουν τα παιδια καμια συναντιση το πασχα να ερθεις για να γνωριστουμε καλυτερα οποτε και να γραφω ανετα χωρις να με παρεξιγεις
γιαννη ολα τα μοτερ σπανε οταν περνανε τα ορια τους.(περιμενες τετοιο σχολιο)
υ.γ.
αλλα τον συμπαθαμε τον ατιμο
πανο η συμπαθεια ειναι αμοιβαια
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες
http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...