Ας σας παρω με την σειρα γιατι δεν ξερω να κανω πολλες παραθεσεις!
Γιωργο ΟΚ με καλυψες και για αλλη μια φορα σε ευχαριστω που δεχτηκες αυτο το φιλικο ανοιγμα και ακομα περισσοτερο που ξερωντας το προβλημα σου η ηττα ηταν βεβαιη!ΜΠΡΑΒΟ!
Παναγιωτη η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ειναι προς ολους και ΙΣΧΥΕΙ επ'αοριστο!
Πετρο πολυ λυπαμαι που εφυγες νωρις ειλικρινα!Δεν φταιω εγω γι αυτο ομως!Ισχυει οτι ειπα στον Παναγιωτη!
Οσον αφορα τις 100αρες και τα μαντζουνια που λες εγω δεν απαγορευσα σε κανεναν να μην βαλει και στα δικα του ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ λεω στο Topic ''προσθετα βενζινης'' αναλυτικα τι εχω δοκιμασει και τι χρησιμοποιω εγω!Οπως βλεπεις παιζω παντα με ανοιχτα χαρτια και δεν κοροιδευω κανεναν ουτε το παιζω πονηρος!
και στα dynoday το ειχα πει εξαλου!και αν δεν ειπα για την <κρυφη>δυναμωση του μοτερ ηταν για να μην σας φοβησω και δεν τα πηγαινατε μετα!
Φιλε Roy-D ετσι ειναι οπως τα λες!Σε καμια περιπτωση δεν θελω παρεξηγησεις με κανεναν και χαιρομαι πραγματικα που γινεται τοσο χαβαλε και τοσα πειραγματα οταν βρισκομαστε ολοι μαζι με τα παιδια!Απλα καποιοι ειναι γρηγοροτεροι τι να κανουμε η και πιο τυχεροι καμια φορα(οπως εγω με το Swift που εχασε 3η)!
Ηρακλη μου σου χαλαω εγω χατιρι?ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ!Θες με A/C παλι?Θες απο σταση?Θες απο Roll 1ες ,Roll 2ες,Roll 3ες,Roll 4ες ,Roll 5ες ,6η δεν εχω sorry!
Θες να βαλω και τον Χρηστο που σε διαβεβαιωσε οτι ειχα το A/C αναμμενο?Θες να λες οτι σε εκοβα αερα?Οτι θες αλλα δεν θυμασαι καλα μου φαινεται και ας στο υπενθυμισει ο Λεωνιδας και ο Χρηστος που ηταν μαζι μας αμφοτεροι!
Μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει για ΤΙ διαφορα μιλαμε οτι εχει τωρα το αμαξι μου!Επικοινωνησε λιγο με το Χρηστο που το οδηγησε να σου πει αν εχει οδηγησει πιο γρηγορα 120 αλογα????
260000 χιλιομετρα ε?Αν θες σου αλλαζω ενα μοτερ με καινουργιο ΚΟΥΤΑ για να με πας κοντρα!Μετα θα λες ομως οτι δεν εχει ανοιξει!Κατι θα βρεις να πεις και ΕΠΕΙΔΗ τα πολλα λογια ειναι φτωχια Ραντεβου στην πιστα!!!!!!!!!!!!
Νικο για τα 20 βαλβιδα δεν ειπα τιποτα και ποτε!Ακομα τουλαχιστον
!Ειπαμε καλα παει το megane μου αλλα μην το παραξηλωσουμε κιολας και μας κραξουν!
Για 120""Γαλλικα αλογακια"" καλο ειναι!
Και για να προλαβω καποιους που ισως πουνε οτι εχουν περιπου τα ιδια αλογα και παραπανω Ροπη τα 1800 θα πω οτι οταν το υπερκυβισμενο κοφτιασει και εχει ψωφησει τοτε το 20 βαλβιδο ξεκινα το Παρτυ!Και το ξερεις καλυτερα εσυ Νικο απο μενα!
Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι τα υπερκυβισμενα δεν ειναι μια πολυ ωραια και συμφερουσα προταση ,το εχω πει εξαλλου πολλες φορες και μεσα απο εδω αλλα και live στις συναντησεις μας,αλλα για βολτα -ταξιδια -αξιοπιστια-χρηστικοτητα-καταναλωση!Για κοντρες ΜΟΝΟ 20 βαλβιδα!