Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-02-11, 12:49
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν ειμαι Ελλαδα 2-3 Απριλίου θα ερθω!!! Ο γιαννης εγινε ο official στοχος υπερκυβσμενων μου φαινεται!! χαχαχαχα
Παλιά 16-02-11, 16:01
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη, ασε το dragster, η κοντρα ειναι η κοντρα που συμφωνειται μεταξυ των ενδιαφερομενων.
Ναι θυμαμαι, που ημουν μπροστα και παρολλο που επαιρνες κενα, δεν μαζευες πουθενα και μετα που μπηκες προστα σε μαζευα για να σε κανω σουφλακι,αλλα ειχες air οπως ειπες.
Ελα να δοκιμαζω την σκατογρια μου, να δω σε τι κατασταση ειναι.Εχει συμπληρωσει 260.000.θελω να δω ποσα αλογα μεινανε και εαν ειναι ζωηρα.
Παλιά 16-02-11, 20:42
Το avatar του χρήστη nikcarina
nikcarina Offline:

Περιοχή: ΒΕΡΟΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 289
nikcarina είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλως μας ΠΙΣΩ φιλε!Αντε και σε χασαμε!Που ησουν την Κυριακη?Γιατι δεν ηρθες?Εχασες οπως καταλαβες!
Καλά που δεν ήρθα, θα έραβες κανά 20ν και ποιος σε έπιανε μετα...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene Εμφάνιση μηνυμάτων
Την τέταρτη πήγαμε θες/νικη με τον nikcarina και ένα άλλο παιδί και στα διόδια όταν ξεκίνησα άργησα να βάλω 3η γιατί έπρεπε να πέσουν οι στροφές και μου λένε καλά τέτοιες αλλαγές θα κανείς; Και θέλεις να κανείς και χρόνο στην πίστα!!!΄΄ Και εγώ τους είπα πως δεν χρειάζεται αυτή η αλλαγή στην πιστά.
Άσε τις δικαιολογίες μια χαρά κούμπωναν, κλωτσιά θέλουν και μέσα... Δεν μαρτυράς όμως τι μας άφηνε πίσω...
Παλιά 16-02-11, 23:52
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ας σας παρω με την σειρα γιατι δεν ξερω να κανω πολλες παραθεσεις!
Γιωργο ΟΚ με καλυψες και για αλλη μια φορα σε ευχαριστω που δεχτηκες αυτο το φιλικο ανοιγμα και ακομα περισσοτερο που ξερωντας το προβλημα σου η ηττα ηταν βεβαιη!ΜΠΡΑΒΟ!
Παναγιωτη η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ειναι προς ολους και ΙΣΧΥΕΙ επ'αοριστο!
Πετρο πολυ λυπαμαι που εφυγες νωρις ειλικρινα!Δεν φταιω εγω γι αυτο ομως!Ισχυει οτι ειπα στον Παναγιωτη!Οσον αφορα τις 100αρες και τα μαντζουνια που λες εγω δεν απαγορευσα σε κανεναν να μην βαλει και στα δικα του ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ λεω στο Topic ''προσθετα βενζινης'' αναλυτικα τι εχω δοκιμασει και τι χρησιμοποιω εγω!Οπως βλεπεις παιζω παντα με ανοιχτα χαρτια και δεν κοροιδευω κανεναν ουτε το παιζω πονηρος!και στα dynoday το ειχα πει εξαλου!και αν δεν ειπα για την <κρυφη>δυναμωση του μοτερ ηταν για να μην σας φοβησω και δεν τα πηγαινατε μετα!
Φιλε Roy-D ετσι ειναι οπως τα λες!Σε καμια περιπτωση δεν θελω παρεξηγησεις με κανεναν και χαιρομαι πραγματικα που γινεται τοσο χαβαλε και τοσα πειραγματα οταν βρισκομαστε ολοι μαζι με τα παιδια!Απλα καποιοι ειναι γρηγοροτεροι τι να κανουμε η και πιο τυχεροι καμια φορα(οπως εγω με το Swift που εχασε 3η)!

Ηρακλη μου σου χαλαω εγω χατιρι?ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ!Θες με A/C παλι?Θες απο σταση?Θες απο Roll 1ες ,Roll 2ες,Roll 3ες,Roll 4ες ,Roll 5ες ,6η δεν εχω sorry!
Θες να βαλω και τον Χρηστο που σε διαβεβαιωσε οτι ειχα το A/C αναμμενο?Θες να λες οτι σε εκοβα αερα?Οτι θες αλλα δεν θυμασαι καλα μου φαινεται και ας στο υπενθυμισει ο Λεωνιδας και ο Χρηστος που ηταν μαζι μας αμφοτεροι!
Μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει για ΤΙ διαφορα μιλαμε οτι εχει τωρα το αμαξι μου!Επικοινωνησε λιγο με το Χρηστο που το οδηγησε να σου πει αν εχει οδηγησει πιο γρηγορα 120 αλογα????
260000 χιλιομετρα ε?Αν θες σου αλλαζω ενα μοτερ με καινουργιο ΚΟΥΤΑ για να με πας κοντρα!Μετα θα λες ομως οτι δεν εχει ανοιξει!Κατι θα βρεις να πεις και ΕΠΕΙΔΗ τα πολλα λογια ειναι φτωχια Ραντεβου στην πιστα!!!!!!!!!!!!
Νικο για τα 20 βαλβιδα δεν ειπα τιποτα και ποτε!Ακομα τουλαχιστον!Ειπαμε καλα παει το megane μου αλλα μην το παραξηλωσουμε κιολας και μας κραξουν!Για 120""Γαλλικα αλογακια"" καλο ειναι!
Και για να προλαβω καποιους που ισως πουνε οτι εχουν περιπου τα ιδια αλογα και παραπανω Ροπη τα 1800 θα πω οτι οταν το υπερκυβισμενο κοφτιασει και εχει ψωφησει τοτε το 20 βαλβιδο ξεκινα το Παρτυ!Και το ξερεις καλυτερα εσυ Νικο απο μενα!
Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι τα υπερκυβισμενα δεν ειναι μια πολυ ωραια και συμφερουσα προταση ,το εχω πει εξαλλου πολλες φορες και μεσα απο εδω αλλα και live στις συναντησεις μας,αλλα για βολτα -ταξιδια -αξιοπιστια-χρηστικοτητα-καταναλωση!Για κοντρες ΜΟΝΟ 20 βαλβιδα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 17-02-11, 02:23
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σε λιγο καιρο θα ψαχνεις να βρεις 20v και δε θα βρισκεις ομως... αν και πιστευω πως ενα καλο υπερκυβισμενο με τα βασικα δηλαδη σαν του gorillas π.χ ειναι ποιο γρηγορο απο 20v μαμα.

οπως ξερετε τα ανοιγματα κανονισμενα μεσω του κλαμπ απαγορευονται ρητα και δια ροπαλου αλλα ο Γιαννης το προτηνει μεσα σε πιστα,σε ειδικα διαμορφωμενο περιβαλλον και οχι σε καμμια εγνατια... αρα ειμαστε πιστευω οκ σε αυτο το θεμα, για να μην ξεχνιομαστε..!!!

Γιαννη.. Μαιο γυρναω Ελλαδα.. Ζησε Μαι μο δηλαδη αλλα για 2-3 βδομαδες θα ειμαι Ξανθη.. Πιστευω θα σου αποδειξω οτι το υπερκυβισμενο ειναι για τα παντα.....!!!!!!
Παλιά 17-02-11, 10:45
Το avatar του χρήστη tserkene
tserkene Offline:

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 281
tserkene είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
σε λιγο καιρο θα ψαχνεις να βρεις 20v και δε θα βρισκεις ομως... αν και πιστευω πως ενα καλο υπερκυβισμενο με τα βασικα δηλαδη σαν του gorillas π.χ ειναι ποιο γρηγορο απο 20v μαμα.....
ποσα αλογα εχει του gorilla?

visit us on tserkezos.gr visit us on car.gr visit us on facebook

visit my garage

Αν έχεις βαρεθεί να κοιμάσαι τις Κυριακές, τότε μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας… ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Παλιά 17-02-11, 11:04
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene Εμφάνιση μηνυμάτων
ποσα αλογα εχει του gorilla?
147 ίππους και 18 κιλά ροπής...
Παλιά 17-02-11, 11:22
Το avatar του χρήστη tserkene
tserkene Offline:

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 281
tserkene είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τόσα έχει και το δικό μου, όποτε αυτό που λέει ο Roy-D δεν ισχύ. + Ότι το δικό μου είχε κάνει δίαιτα κατά 150 Kg.
Και αυτή η πλακίτσα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή… μονό με silvertop 20V υπάρχουν ελπίδες, τα blacktop 20V απλά μονό σε όνειρα…

visit us on tserkezos.gr visit us on car.gr visit us on facebook

visit my garage

Αν έχεις βαρεθεί να κοιμάσαι τις Κυριακές, τότε μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας… ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Παλιά 17-02-11, 11:29
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Με κλέβεις. Τόσα έβγαλα στην πρώτη δυναμομέτρηση με πρόβλημα στο afm. Στην δεύτερη που το άλλαγα έβγαλα αν θυμάμαι καλά 150 και κάτι ψιλά.

Το πιο δυνατό αν θυμάμαι καλά είναι του Edessaiou. Δεν ξέρω μόνο τι λέει από ροπή.
Παλιά 17-02-11, 11:49
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ασε ρε. 145 εβγαλες την 1η φορα. Την 2η έβγαλες 147-148...
Ό,τι θελεις θυμασαι... χαχαχα

Οσο για του Πετρου, εχουμε μετρηθει σε διαφορετικα δυναμομετρα οποτε δεν μπορει να βγει ασφαλές συμπέρασμα...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19494700 seconds (77,96% PHP - 22,04% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com