Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Γεια σου ρε Γιάννη, master του 400ριου!
Πολυ ευτυχες το γεγονος οτι οι μετατροπες που εκανες πιασανε τοπο (γιατι ξερεις πολυ καλα και εσυ οτι πολλοι απο εμας πεταμε ενα σωρο λεφτα και στο τελος το αποτελεσμα μπορει να εναι και αντιθετο.. ).
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 390
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
......
Πηγα με τον Φιλο Λεωνιδα και τον φιλο Τσερκεζο!
Απο roll 1ες με τον Λεωνιδα και απο σταση με τον Τσερκεζο!
Ημουνα και τις δυο φορες μπροστα !!!Ο Τσερκεζος ισχυριστηκε χασιμο αλλαγης αλλα δεν εγινε επαναληπτικη γιατι ειχε προβλημα το σασμαν ειπε!
Το κοντερ εγραψε παντως!
Επισης πηγα και με ενα Nissan almera 1.5 και ευκολα εκανα 1 κολωνα +!!
Επισης με ενα suzuki swift gti το 13αρι με τα 101 (το ειχε και σκαλισμενο εννοειται)και βγηκαμε σχεδον στα ισια αλλα ο οδηγος ΑΚΟΥΣΑ με τα αυτια μου να χανει την αλλαγη 3ης!παρολα αυτα με μαζεψε που σημαινει οτι θα εχανα!Αλλα το κοντερ παλι εγραψε!
ΑΗΤΗΤΟΣ!!!!!!!!!! :shoo thim
Εγώ είδα πως στην 2η προσπάθεια με τον Λεωνίδα έχασες...ε?? Έχω και φωτο αλλα δυστυχώς είναι πριν την γραμμή τερματισμου!
Με τον Τσερκέζο ήσουν μπροστά αλλα αν δεν έχανε την 3η μήπως θα ήσουν πίσω...! Η διαφορά ηταν μικρή....
Καλά με το Almera δεν το συζητάμε...ήταν πολύ πίσω και σε όλες τις υπόλοιπες κόντρες!
__________________ Σημασία δεν έχει πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, άλλα πόσο γρήγορα μπορείς να το οδηγήσεις...!!!!...Γιατί το όριο είναι μια λεπτή γραμμή που δύσκολα πιάνεται αλλά εύκολα ξεπερνιέται....
Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
Γιαννη, δυναμωσες το καρουλι.Εισαι για ενα αντρικο ανοιγμα, οχι 400 και μαλακιες.Ρολλ 2 με 60 και οσο παει.
Οταν βρεθουμε με το καλο.Και με τον Λεωνιδα θελω ενα τετοιο, αλλα και με υπερκυβισμενο.
Τα επιπλεον κιλα στα χαριζω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
πωωωω θελω κι εγω να ανοιξω σε πιστα!!!!!
Κανόνισε να είσαι Ελλάδα 2-3 Απριλίου....έχει πάλι TrackDay!
__________________ Σημασία δεν έχει πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, άλλα πόσο γρήγορα μπορείς να το οδηγήσεις...!!!!...Γιατί το όριο είναι μια λεπτή γραμμή που δύσκολα πιάνεται αλλά εύκολα ξεπερνιέται....
Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Γεια σου ρε Γιάννη, master του 400ριου!
Πολυ ευτυχες το γεγονος οτι οι μετατροπες που εκανες πιασανε τοπο (γιατι ξερεις πολυ καλα και εσυ οτι πολλοι απο εμας πεταμε ενα σωρο λεφτα και στο τελος το αποτελεσμα μπορει να εναι και αντιθετο.. ).
Μεγαλο πραγμα που καταφερες και "ξεζουμισες" 120 πραγματικά άλογα απο το renault. Αλλα εχεις γίνει και εξπέρ εσυ μετά απο τοσες δυναμομετρησεις και μοντες στο punto.
Στην πιστα εσυ το εβαλες ή οχι?
Σε ευχαριστω Μιχαλη για τα καλα σου λογια!
Φυσικα και το εβαλα στην πιστα με τις μαμα πανεμορφες 16αρες μου και με τα βολτισια ταλαιπωρημενα TOYO T1R!Ο χρονος μου 1.48.600!
Τωρα οσο αφορα τις κοντρες ΜΠΡΑΒΟ Σωτηρη που εβαλες τις ΦΩΤΟ!
Περα απο την πλακα και χωρις παρεξηγησεις απο κανεναν και κυριως απο Λεωνιδα και Τσερκεζο εχω να πω οτι στην κοντρα οπως ολοι ξερετε μετραει το αποτελεσμα!Το αν εχασε ταχυτητα προβλημα του!
Εγω ειπα να ξαναπαμε και ειπε οτι ειχε προβλημα με το σασμαν κατι που φυσικα σεβαστηκα!
Επισης εβαλες την 2η κοντρα με τον Λεωνιδα απο roll 2ες και οχι απο roll 1ες που πηγαμε την πρωτη φορα και η διαφορα ηταν καλη υπερ μου!
Την δευτερη λοιπον κοντρα στο σημειο που δειχνεις οντως ο Λεωνιδας ηταν μπροστα αφου μου εφυγε απο αρχη,αλλα τον μαζευα και τερματισα μισο φτερο μπροστα!Δεν ευνοηθηκα απο την roll 2ας γιατι ανοιξαμε απο μολις 20 χιλ.και εμενα <γουρλωσε> κατι για το ΟΠΟΙΟ μπορει να επιβεβαιωσει και ο Λεωνιδας!
Οπως και να εχει ευχαριστω το Λεωνιδα που δεχτηκε να ανοιξουμε!Απο σταση που πηγα με τα αλλα αμαξια θα ηταν και αλλο υπερ μου η διαφορα αλλα σεβαστηκα οτι δεν ηθελε ο Λεωνιδας!
Επισης εγω προκαλεσα ΟΛΑ τα ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΑ να ερθουν να στηθουνε μαζι μου και ΜΟΝΟ ο Τσερκεζος εμφανιστηκε και μπραβο του εστω και λιγο καθυστερημενα!ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!:heh e
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!ΕΝΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ! Το να τα λεμε επειτα εορτης δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ!Εγω δεν αρνηθηκα να ανοιξω με κανεναν το αντιθετο εκανα 4 ανοιγματα !Μην ξεχναμε οτι ανοιξα και με το Swiftακι το 13αρι το πιστολι!
Επισης να πω και κατι ακομα και ας φανω λιγο <καπως>!
Ο Τσερκεζος εκανε το καλυτερο γυρο πιστας και μπραβο του και δεν εχασε ταχυτητα και δεν αντιμετωπισε θεμα στο σασμαν!Εκανε πανω απο 50 γυρους!Πως γινεται να την εχασε στην κοντρα?
Δεν ειναι κανενας απειρος ο Γιωργος και αυτο αποδειχτηκε απο το καλο γυρολογιο του στην πιστα!Χωρις παρεξηγηση λοιπον απλα σας μεταφερω τον προβληματισμο μου!
Μιχαλη αν δεν ειμαι εκτος TOPIC εδω θα σας πω οτι εκανα στο megane μου και με ολο το κοστος αναλυτικα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Γιαννη, δυναμωσες το καρουλι.Εισαι για ενα αντρικο ανοιγμα, οχι 400 και μαλακιες.Ρολλ 2 με 60 και οσο παει.
Οταν βρεθουμε με το καλο.Και με τον Λεωνιδα θελω ενα τετοιο, αλλα και με υπερκυβισμενο.
Τα επιπλεον κιλα στα χαριζω.
Βρες καλως τον Ηρακλη!
Που χαθηκες εσυ?
Το αντρικο ανοιγμα δεν ειναι δηλαδη 0-400 απο σταση?Μαλλον πρεπει να αλλαξουμε το Παγκοσμιο Dragster για σενα φιλε μου Ηρακλη!
Για σενα φιλε μου Ηρακλη παω ΟΠΟΥ και ΟΠΩΣ θες!Και στον ΑΡΗ!Δεν σου χαλαω χατιρι!
Ξεχασες μου φαινεται οταν γυριζαμε απο το Πολυκαστρο εσυ με Λεωνιδα και εγω με Χρηστο πριν τον Κορινο σε πηγαινα με αναμμενο Air Condition και ειχες ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ!
Θα σου το υπενθυμισω απλα!
Επισης τοτε ειχα και 112 και 15.2 ροπη ενω τωρα πηγα 120 και 15.9!Οποτε καταλαβαινεις!
Εκτος και αν δυναμωσες και εσυ!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Τα επιπλεον κιλα στα χαριζω.[/quote]
Καλα ποσο μεγαλοψυχος εισαι???????????Να σαι καλα που μου τα χαριζεις!
Αν θες βεβαια να βαλω και 2 τσουβαλια τσιμεντο στο Πορτ μπακαζ 50+50 κιλα =100 θα το κανω Ηρακλη μου!ΟΤΙ θες εσυ!!!!: hehe
Δύναμη Σεβασμού: 414
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Ωραία!
Από την δυναμομέτρηση το megane έχει 116 άλογα.
Το scirocco,όπως γράφει και ο Γιάννης,122 - ονομαστά 130+,σωστά?
Με 15-20 άλογα λιγότερα να είναι 1 κολώνα μπροστά?
Τι φταίει,ο οδηγός,το βάρος του αυτοκινήτου,η 100αρα με τα booster οκτανίων,ή...???
ΥΓ1:Η corolla η 14αρα μπορεί να ρίξει μια κολώνα στην corolla 16αρα
ΥΓ2:Χωρίς ίχνος ειρωνείας και παρεξήγησης,το ξεκαθαρίζω.
Παράθεση:
Λοιπον μαγικος ζωμος δεν επαιξε σας το εγγυωμαι!
Επισης εκκεντροφορους που δεν εκαναν τιποτα επισης ειχα!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ??
Λοιπον εκανα τον τελευταιο μηνα καποιες αλλαγες που θα της αποκαλυψω ΤΩΡΑ!(δεν υπαρχει λογος να κρυβομαι πλεον ,ουτε να κοροιδευω τον κοσμο οπως κανουν μερικοι μερικοι......)
Κατ'αρχην εφτιαξα τα αλλα εκκεντρα (τα μαμα) στον Μπουμπη!
+4 αλογα πανω και καθολου χασιμο σε ροπη!
εξατμιση ολοσωμη απο ΜΕΤΑ το χταποδι(μαμα χταποδι) 50 αρα απο Παπαδοπουλο και καταλυτη 200αρι μεταλικο αγωνιστικο HJS !
+3 αλογα και +0.6 κιλο ροπης
Μπουζι ιριδιου Denso ψυχροτερα ΙΚ 22
+1 αλογο +0.1 κιλο ροπης!
ΟΛΑ αυτα εγιναν με δοκιμη ON dyno και ειναι περα για περα αληθεια με μαρτυρα και τον Χρηστο που τον παρακαλεσα να μην αποκαλυψει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι το trackday!
Ετσι απο 112 αλογα και 15,2 κιλα ροπης που ειχα στο δυναμομετρο του Βολου τωρα πηγα 120 αλογα και 15.9 κιλα ροπης!
Επισης απο 93 ΤΡΟΧΟ πηγα 101.3 ΤΡΟΧΟ!Επισης στο φασμα 6000-7000 ειμαι 10-12 αλογα καλυτερος και στον κοφτη στις 7 απο 100 αλογα τωρα εχω 110!
Ο στοχος μου επετευχθη εστω και με πολυ κοπο!
Αν αξιζε?
Ρωτηστε αυτους που εχασαν!
Μεγαλη διαφορα οδηγικα!Φυσικα με 100αρα και ενισχυτικο ε!
Κανενας δεν μιλησε για τις κοντρες που καναμε μεσα στην πιστα των Σερρων νομιμοτατες και σε πολυ φιλικο κλιμα!
Πηγα με τον Φιλο Λεωνιδα και τον φιλο Τσερκεζο!
Απο roll 1ες με τον Λεωνιδα και απο σταση με τον Τσερκεζο!
Ημουνα και τις δυο φορες μπροστα !!!Ο Τσερκεζος ισχυριστηκε χασιμο αλλαγης αλλα δεν εγινε επαναληπτικη γιατι ειχε προβλημα το σασμαν ειπε!
Το κοντερ εγραψε παντως!
Επισης πηγα και με ενα Nissan almera 1.5 και ευκολα εκανα 1 κολωνα +!!
Επισης με ενα suzuki swift gti το 13αρι με τα 101 (το ειχε και σκαλισμενο εννοειται)και βγηκαμε σχεδον στα ισια αλλα ο οδηγος ΑΚΟΥΣΑ με τα αυτια μου να χανει την αλλαγη 3ης!παρολα αυτα με μαζεψε που σημαινει οτι θα εχανα!Αλλα το κοντερ παλι εγραψε!
ΑΗΤΗΤΟΣ!!!!!!!!!! :shoo thim
Ετσι τα 112 ''γαλλικα αλογακια ''εγιναν με το ζορι 120 και τωρα ειμαι ετοιμος για οτιδηποτε κινειται μεχρι 140 αλογα και σε καροτσα οχι ελαφρυτερη απο 1050 κιλα!
Επρεπε να το καταλβετε ΚΑΙ απο την υπογραφη μου που αλλαξε ΟΧΙ τυχαια!
ΥΓ.Παναγιωτη ασχολουμαι με το megane γιατι η κατηγορια αυτη εχει πολυ ενδιαφερον λογω πολυπληθωρας ,λιγου κοστους και πολυ χαβαλε!!!!
Εξαλλου το κυκλοφορω καθε μερα σε αντιθεση νε την puntara μου που βγαινει SPECIAL!Ειδαλλως στο γκαραζ αναπαυεται!!!!
Παράθεση:
....
Επισης εβαλες την 2η κοντρα με τον Λεωνιδα απο roll 2ες και οχι απο roll 1ες που πηγαμε την πρωτη φορα και η διαφορα ηταν καλη υπερ μου!
Μονο αυτή την φώτο εχω με εσας τους 2, δεν τραβούσα συνέχεια! Επίσης δεν γνώριζα αν ηταν απο roll ή απο στάση!
Παράθεση:
....
Επισης εγω προκαλεσα ΟΛΑ τα ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΑ να ερθουν να στηθουνε μαζι μου και ΜΟΝΟ ο Τσερκεζος εμφανιστηκε και μπραβο του εστω και λιγο καθυστερημενα!
Αν αυτό το λες για μενα και για να σου απαντησω ξεκαθαρίζοντας την θέση μου στην φάση της κόντρας θα σου πω! Ηταν πολύ ευκολο να ερθω και εγώ αν και είχα ηδη βάλει τα χειμερινα με τα οποία θα γυρνούσα πισω, ΑΛΛΑ, δεν ήμουν ποτέ κοντράκιας και ουτε ΠΟΤΕ θα γίνω. Και λέγοντας κοντράκιας εννοώ να στηθώ είτε απο roll είτε απο στάση και να κάνω πάτημα! Ακόμα και 50 άλογα να είχε ο αλλος. Δεν βρίσκω το νόημα να στηθώ κόντρα...!
Στον δρόμο το έχω πατήσει (κακως βέβαια) αλλά σε ταχύτητες από 120+
Επίσης αν τυχαινε και βρισκόμασταν μεσα στην πίστα και κοντα-κοντα στην ευθεία (οχι σαν την αλλη φορά που ησουν πολλα μετρα μπροστα) τοτε θα βλεπαμε τι διαφορες μπορει να υπήρχαν!