Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-03-06, 04:46
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απόψε κατά τις 0.30 με 1 και καθώς προχωρούσα σε ένα δρόμο τις Λαμίας βλέπω σε απόσταση δυο αυτοκίνητα να έχουν κλείσει τον δρόμο, να έχουν παραταχτεί και να κοιτάνε προς την μεριά που ερχόμουν. Ήταν ένα Saxo και ένα γαλάζιο E101(τα είχα δει και λίγο πριν το καθένα ξεχωριστά). Καθώς πλησίαζα το Saxo κάνει λίγο μπροστά και το 101 κάνει δεξία και μπάινει πίσω του, για να περάσω. Και καθώς περνούσα δίπλα τους ακούω ένα τρελό ήχο από το 101 και το βλεπω από τον καθρέφτη να μπαίνει αριστερά από το Saxo και να το αφήνει πίσω! Δεν κατάλαβα αν ανοιξε το Saxo. Μετά από καμιά ώρα είχα σταματήσει στην πλατεία βλέπω το Saxo να περνάει και πίσω ακολουθούσε το 101(μαλλον ηταν φιλαράκια)! Το Corolla είχε αθηναϊκες πηνακίδες, αεραγωγο μπροστά, δισκόφρενα πίσω! Δεν είδα να εχει αυτοκόλλητα του Club, αλλά με πήραν χαμπάρι που τους κοίταξα καλά καλά όταν περνούσαν. Αν τον ξαναδω θα του μιλήσω, αν τον προλάβω

Παλιά 11-03-06, 13:41
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Σήμερα άνοιξα με τον ANTONIS στην καβάλας 2 φορές από στάση. Την πρώτη δεν έκανα καλή αλλαγή σε δευτέρα και μου έφυγε ενώ την δεύτερη μέχρι τελειώματα τρίτης αν πρόσεξα καλά ήταν ένα φτερό μπροστά. Αντώνη για πές πόσο;;;!!! Εκεί που φαινόταν η διαφορά ήταν όταν εγώ πέρναγα τις 5500 στροφές. Μάλλον κάπου εκεί εντοπίζω το πρόβλημα μου. Πάντως η Ε111 δεν είναι και πολύ πιο γρήγορη αν υπολογίσεις το αρκετό έξτρα βάρος που κουβαλάω!!!
Ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν ο handbrake master δίπλα μας αλλά είχε ζωντανό κόφτη. Αφαίρεση επειγόντως γιατί κότα 1, κότα 2 θα σου βγεί το όνομα!!!
Παλιά 11-03-06, 15:17
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σημερα τυχαια βρεθηκαμε στο δρομο με το carinaman και αφου ανταλαξαμε αποψης για τα εργαλεια μας πηγαμε να τα ανοιξουμε στην βεικου υπενθημιζω οτι εχει ενα 20ν μαυροκαπακο carina οπως και το δικο μου.
Πρωτα να αναφερω τις βασικες διαφορες εχει σασμαν απο το λεβιν αλλα με την μακρια 3τη και 4ρτη εγω το κοντο εχει καινουρια λαστιχα 195/50/15 εγω 205/60/15 2,5 ετων εχει 60ρα εξατμηση και εγω 50ρα εχει μοτερ μαμα εμενα τα γνωστα .(ρυθμιστη βενζινης ,μπουζωκαλωδια,σταθεροποιητη τασης)
Τα στησαμε απο σταση στη βεικου στην πρωτη του εφυγα 2 αυτ/τα 2ρα εμηνε σταθερη η αποσταση και στην 3τη αντε να ανοιξα μισω αυτ/το ακομα.
ανοιξαμε αλλεσ 3 φορεσ απο ρολαριστη 1τη απο 2ρες και 20 χλμ μου εριξε 2 καροτσες περιπου τις αλλες ρολαριστη απο πιο ψηλα και ημασταν ισα ειχα την αισθηση οτι ημουν λιγο πιο γρηγορος αυτο που εχω να πω εν συντομια οτι τα αυτ/τα παιζουν στα ισα με μικροδιαφορες.
Συμπερασματικα απο σταση το δικο μου ειναι πιο γρηγορο απο χαμηλα του carinaman ειναι γρηγοροτερο μεχρι τις 5000χ.στροφες και απο εκει και πανω ειναι ισα αντε ενα τσαφ πιο γρηγορο το δικο μου επιπεδου ενος προφιλακτηρα.
Περιμενω και το σχολιο του carinaman αν και απο την συζητηση που ειχαμε τα συμπερασματα ηταν τα ιδια με μονη διαφορα οτι απο ρεπριζ ψηλα τα βλεπει ισα ενω εγω το βλεπω ενα τσαφ πιο γρηγορο το carina μου.

Τελικο συμπερασμα μεχρι τα 120 ειμαι μπροστα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 11-03-06, 16:53
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα συμπερασματα ηταν τα ιδια με μονη διαφορα οτι απο ρεπριζ ψηλα τα βλεπει ισα ενω εγω το βλεπω ενα τσαφ πιο γρηγορο το carina μου[/quote]

Σιγά να μην έβλεπες πιο γρήγορο το δικό του. Δεν θέλω να παρεξηγηθείς, είμαι καλός άνθρωπος και κάνω πλάκα.
Παλιά 12-03-06, 20:29
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

επιστροφη απο πατρα στην εθνικη επεσαν κατι ψιλοματσουκιες ετσι για να δουμε. καλα ηταν, τα μοτερ δουλεψαν καλα και ο νικος τωρα που εβαλε το μαμα φιλτρο ηταν ακομα πιο κοντα . συνεχεια πισω μου ομως
επισης ευχαριστηθηκαμε και λιγο τελικη ταχυτητα με τον ayrton λιγο πριν τα διοδια του λουτρακιου
Παλιά 13-03-06, 10:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν ο handbrake master δίπλα μας αλλά είχε ζωντανό κόφτη. Αφαίρεση επειγόντως γιατί κότα 1, κότα 2 θα σου βγεί το όνομα!!!
Πέρνα πρώτα τον Αντόνη και μετά θα το σκεφτώ αν θα ανοίξουμε και μαζί...
Παλιά 13-03-06, 11:06
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
επιστροφη απο πατρα στην εθνικη επεσαν κατι ψιλοματσουκιες ετσι για να δουμε. καλα ηταν, τα μοτερ δουλεψαν καλα και ο νικος τωρα που εβαλε το μαμα φιλτρο ηταν ακομα πιο κοντα . συνεχεια πισω μου ομως
επισης ευχαριστηθηκαμε και λιγο τελικη ταχυτητα με τον ayrton λιγο πριν τα διοδια του λουτρακιου
Ητανε όντως αρκετά καλά!!! Τα ανοίγματα πολύ ωραία και βγάλαμε και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 13-03-06, 11:29
Gorillas Offline:
Administrator

Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πέρνα πρώτα τον Αντώνη και μετά θα το σκεφτώ αν θα ανοίξουμε και μαζί...
Αφού εχεις ποιο δυνατό μοτέρ ρε φίλε. Πάντως σε πάω μια και ας χάσω. No problem!!!
Παλιά 13-03-06, 11:34
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αφού εχεις ποιο δυνατό μοτέρ ρε φίλε. Πάντως σε πάω μια και ας χάσω. No problem!!!
Το ίδιο ακριβώς έχουμε ρε Νίκο! Μη λες τετοια πράγματα δημόσια και με πάρουν με τις ντομάτες...
Παλιά 13-03-06, 13:14
Gorillas Offline:
Administrator

Γιατί ρε φίλε το λες αυτό. Το dynoday άλλα έδειξε...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18858790 seconds (76,85% PHP - 23,15% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com