Σημερα τυχαια βρεθηκαμε στο δρομο με το carinaman και αφου ανταλαξαμε αποψης για τα εργαλεια μας πηγαμε να τα ανοιξουμε στην βεικου υπενθημιζω οτι εχει ενα 20ν μαυροκαπακο carina οπως και το δικο μου.
Πρωτα να αναφερω τις βασικες διαφορες εχει σασμαν απο το λεβιν αλλα με την μακρια 3τη και 4ρτη εγω το κοντο εχει καινουρια λαστιχα 195/50/15 εγω 205/60/15 2,5 ετων εχει 60ρα εξατμηση και εγω 50ρα εχει μοτερ μαμα εμενα τα γνωστα .(ρυθμιστη βενζινης ,μπουζωκαλωδια,σταθεροποιητη τασης)
Τα στησαμε απο σταση στη βεικου στην πρωτη του εφυγα 2 αυτ/τα 2ρα εμηνε σταθερη η αποσταση και στην 3τη αντε να ανοιξα μισω αυτ/το ακομα.
ανοιξαμε αλλεσ 3 φορεσ απο ρολαριστη 1τη απο 2ρες και 20 χλμ μου εριξε 2 καροτσες περιπου
τις αλλες ρολαριστη απο πιο ψηλα και ημασταν ισα ειχα την αισθηση οτι ημουν λιγο πιο γρηγορος αυτο που εχω να πω εν συντομια οτι τα αυτ/τα παιζουν στα ισα με μικροδιαφορες.
Συμπερασματικα απο σταση το δικο μου ειναι πιο γρηγορο απο χαμηλα του carinaman ειναι γρηγοροτερο μεχρι τις 5000χ.στροφες και απο εκει και πανω ειναι ισα αντε ενα τσαφ πιο γρηγορο το δικο μου επιπεδου ενος προφιλακτηρα.
Περιμενω και το σχολιο του carinaman αν και απο την συζητηση που ειχαμε τα συμπερασματα ηταν τα ιδια με μονη διαφορα οτι απο ρεπριζ ψηλα τα βλεπει ισα ενω εγω το βλεπω ενα τσαφ πιο γρηγορο το carina μου.
Τελικο συμπερασμα μεχρι τα 120 ειμαι μπροστα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες
http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...