Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αν θυμαμαι καλα τα ειχε πανω οταν δυναμομετρηθηκε εκτος αν ξεχασα κατι ή πρόσθεσε κάτι...
Τωρα αν παιζει και μαγικός ζωμός... θα το μυρίσουμε!
|
Λοιπον μαγικος ζωμος δεν επαιξε σας το εγγυωμαι!
Επισης εκκεντροφορους που δεν εκαναν τιποτα επισης ειχα!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ??
Λοιπον εκανα τον τελευταιο μηνα καποιες αλλαγες που θα της αποκαλυψω
ΤΩΡΑ!(δεν υπαρχει λογος να κρυβομαι
πλεον ,ουτε να κοροιδευω τον κοσμο οπως κανουν μερικοι μερικοι......)
Κατ'αρχην εφτιαξα τα αλλα εκκεντρα (τα μαμα) στον Μπουμπη!
+4 αλογα πανω και καθολου χασιμο σε ροπη!
εξατμιση ολοσωμη απο ΜΕΤΑ το χταποδι(μαμα χταποδι) 50 αρα απο Παπαδοπουλο και καταλυτη 200αρι μεταλικο αγωνιστικο HJS !
+3 αλογα και +0.6 κιλο ροπης
Μπουζι ιριδιου Denso ψυχροτερα ΙΚ 22
+1 αλογο +0.1 κιλο ροπης!
ΟΛΑ αυτα εγιναν με δοκιμη ON dyno και ειναι περα για περα αληθεια με μαρτυρα και τον Χρηστο που τον παρακαλεσα να μην αποκαλυψει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι το trackday!
Ετσι απο 112 αλογα και 15,2 κιλα ροπης που ειχα
στο δυναμομετρο του Βολου τωρα πηγα 120 αλογα και 15.9 κιλα ροπης!
Επισης απο 93 ΤΡΟΧΟ πηγα 101.3 ΤΡΟΧΟ!Επισης στο φασμα 6000-7000 ειμαι 10-12 αλογα καλυτερος και στον κοφτη στις 7 απο 100 αλογα τωρα εχω 110!
Ο στοχος μου επετευχθη εστω και με πολυ κοπο!
Αν αξιζε?
Ρωτηστε αυτους που εχασαν!
Μεγαλη διαφορα οδηγικα!Φυσικα με 100αρα και ενισχυτικο ε!
Κανενας δεν μιλησε για τις κοντρες που καναμε μεσα στην πιστα των Σερρων νομιμοτατες και σε πολυ φιλικο κλιμα!
Πηγα με τον Φιλο Λεωνιδα και τον φιλο Τσερκεζο!
Απο roll 1ες με τον Λεωνιδα και απο σταση με τον Τσερκεζο!
Ημουνα και τις δυο φορες μπροστα !!!Ο Τσερκεζος ισχυριστηκε χασιμο αλλαγης αλλα δεν εγινε επαναληπτικη γιατι ειχε προβλημα το σασμαν ειπε!
Το κοντερ εγραψε παντως!
Επισης πηγα και με ενα Nissan almera 1.5 και ευκολα εκανα 1 κολωνα +!!
Επισης με ενα suzuki swift gti το 13αρι με τα 101 (το ειχε και σκαλισμενο εννοειται)και βγηκαμε σχεδον στα ισια αλλα ο οδηγος ΑΚΟΥΣΑ με τα αυτια μου να χανει την αλλαγη 3ης!παρολα αυτα με μαζεψε που σημαινει οτι θα εχανα!Αλλα το κοντερ παλι εγραψε!
ΑΗΤΗΤΟΣ!!!!!!!!!!
:shoo thim
Ετσι τα 112 ''γαλλικα αλογακια ''εγιναν με το ζορι 120 και τωρα ειμαι ετοιμος για οτιδηποτε κινειται μεχρι 140 αλογα και σε καροτσα οχι ελαφρυτερη απο 1050 κιλα!
Επρεπε να το καταλβετε ΚΑΙ απο την υπογραφη μου που αλλαξε ΟΧΙ τυχαια!
ΥΓ.Παναγιωτη ασχολουμαι με το megane γιατι η κατηγορια αυτη εχει πολυ ενδιαφερον λογω πολυπληθωρας ,λιγου κοστους και πολυ χαβαλε!!!!
Εξαλλου το κυκλοφορω καθε μερα σε αντιθεση νε την puntara μου που βγαινει SPECIAL!Ειδαλλως στο γκαραζ αναπαυεται!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!