Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Re: Patras photo galery
καλησπερα φιλε στελιο πολυ ωραια η κοκκινη turborolla (copy paste με την δικια μου) απο κατω το μοτερ δικο της ειναι?αν βρεις καποιον να σου χαρισει το μοτερ στειλε μου PM να σου στειλω το κιν.μου να του το δωσεις μπας και φτιαξει κι εμενα
Δύναμη Σεβασμού: 404
ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΟΚΚΙΝΗ [acronym:3fcb2521cf="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:3fcb2521cf] ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ.
ΘΕΛΩ ΤΗ ΦΤΕΡΩΤΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ...
ΤΗ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣΣΣΣΣ!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 404
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΔΕΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ
ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΠΟΥΣ ΑΠΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ [acronym:e636de7568="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:e636de7568] ME ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ....
ΕΤΣΙ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΤΑ ΕΦΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ....!!!