Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
15-12-06, 23:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G
Ήρθα σε επαφή με τους δικούς μου και το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι επειδή την ψιλιάστηκαν την δουλειά στην ΤΟΥΟΤΑ ζητάνε αριθμό πλαισίου και κινητήρα για να σου δώσουν τα ανταλλακτικά και αν δεν είσαι 1.8 και το μοντέλο που πρέπει δεν στα δίνουν (για να πάς να τα κάνεις σε αυτούς).
|
Δηλαδή αν πάω και τους πω "Καλημέρα, έχω 1000 ευρώ και θέλω στρόφαλο κτλ κτλ για διακόσμιση του σαλονιού μου" θα μου ζητήσουν αριθμό πλαισίου; Δηλαδή τα μη εξουσιοδοτημένα συνεργία πως τα αγοράζουν; Σαν δικαιολογίες ακούγονται αυτά. Φιλικά Μιχάλη, δεν λέω ότι εσύ λες ανακρίβιες.
|
|
|
|
16-12-06, 10:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Συμφωνώ gorillas και εμένα μου ακούγονται λίγο παράξενα όλα αυτά αλλά εγώ μεταφέρω ότι μου λένε. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πει κάποιος ψέματα για κάτι που θα τον κάνει να χάσει λ7. τέλος πάντων τώρα έχει σειρά ένα ακόμη Ε11 και θα την ξαναψάξουμε την δουλειά και θα ρωτήσουμε τι αν μπορούμε να τα βρούμε εμείς μόνοι μας τα ανταλλακτικά και να γίνει μόνο η εργασία γιατί ίσως να είναι μόνο από την συγκεκριμένη αντιπροσωπία που ψωνίζει ο μηχανικός μου και να θέλουν να το περάσουν για οδηγία της ΤΟΥΟΤΑ. Σε πολύ λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και συνεργασία με κάποιο αντιπρόσωπο που θα έχουμε έκπτωση και σε ανταλλακτικά και σε εργασία οπότε ο δρόμος κάπως ανοίγει είτε θέλουμε να το κάνουμε εκεί είτε θέλουμε να αγοράσουμε τα ανταλλακτικά.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
16-12-06, 14:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Μπράβο ρε Μιχάλη μαζί σου. Άντε να ξεκινάνε οι συνεργασίες γιατί μπαίνω σε άλλα club και χάνομαι στον κατάλογο.
|
16-12-06, 14:41
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Μπράβο ρε Μιχάλη μαζί σου. Άντε να ξεκινάνε οι συνεργασίες γιατί μπαίνω σε άλλα club και χάνομαι στον κατάλογο.
|
&εγω μαζι σου!
Αν γινει φιλικο ανοιγμα Ε12 16cc(εχω φιλο φιλτο ΚΝ&εξατμηση) με πρωτο σταδιο Ε12 θελω απο σταση&ρεπριζ απο χαμηλα!
Αν ολα πανε καλα ειμαι μεσα!!
|
16-12-06, 16:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παιδιά μια λίστα με το τι χρειάζεται για το 1ο στάδιο μπορεί να γράψει κάποιος που ξέρει ή έστω να μου στήλει ένα πμ...?
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
16-12-06, 17:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
όλα αυτά τα περί υπερκυβισμού ισχύουν και για τα 1600vvt-i μοτέρ (έχει φίλος το 2πλοφάναρο G6 1,6 του 2000)?
ευχαριστώ!
16-12-06, 23:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ισχυει οτι και στο 1,4 και νομιζω πως παιρνεις οτι παιρνει και ενα 1,4!!!χεχεχε!!!αντε θα εχεις καλυτερα φρενα...δεν ξερω αν εχουμε και διαφορετικα σασμαν 1,4 με 1,6!!
|
17-12-06, 01:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Roy δεν έιναι για μένα αν προσεξες ... για έναν φίλο μου
κι επειδή μπερδεύτηκα αρκετά με αυτά που γράφετε ...
ΓΡΑΨΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΣΤΑ ΑΝΤ/ΚΩΝ (ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ...)
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...)
Ευχαριστώ
|
|
17-12-06, 02:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
alimone alimono ξερω εχεις ενα ΑΕ86 απλα μπερδευτηκα! οσο για αυτο που ζητας πολλοι τα ζηταμε αλλα....εν καιρω θα εχουμε και σωστους ανθρωπους για να τα πηγαινουμε τα αμαξια μας για υπερκυβισμο (ετσι μας ειπαν ετσι θα γινει)....!! απ οτι ξερω τωρα το α σταδιο περιλαμβανει ΟΛΑ τα εσωτερικα κονουμενα μεροι ενος mr2 1800vvti..τωρα τα αλλα σταδια ειναι πολλαπλη εισαγωγης,πεταλουδα,μπεκ,προγραμμα δισκο πλατω και δεν ξερω και γω τι αλλο....!
Οταν ειπα ποιο πανω εν καιρω θελω να πω πως κι εγω το ψαχνω δεν καθομαι και περιμενω ποτε θα κανει καποιος αλλος τον κοπο για μενα και να βρω ετοιμη λυση απλα οπου λεω για υπερκυβισμο με κοροιδευουν λεγοντας μουοτι δεν γινεται κατι τετοιο και οσοι το εχουν ακουστα δεν ξερουν αν γινεται ή αν θα δουλεψει σωστα... τι να πω.... ετσι οπως μου τα λενε αλλοι αν δεν υπηρχαν ηδη υπερκυβισμενα αμαξια που δουλευουν καιρο απροβληματιστα μπορει κι εγω να μην το πιστευα!
τελευταια ελπιδα το club!
|
17-12-06, 12:03
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
|
|
Βλεπω 5 ψημενα corolla για υπερκυβισμο δηλαδη..
Roy-D
Φιλος απο alimonos
Edessaios
Gorillas
&Εγω!
jedi
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17927909 seconds (81,56% PHP - 18,44% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|