Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Re: EΕ 90 FORUM
Ok! Τα κατάφερα! Με ταλαιπώρησε γιατί προσπαθούσα σιγά σιγά να το βγάλω, λίγο από δώ, λίγο από κει, βαρούσε και η κόρνα, στο τέλος τσατίστηκα του δίνω μία (λέω ότι είναι να γίνει) και βγήκε!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 277
ρε παιδια καταρχιν βαζω παλι αγγελια για το corollakι μου για να το πουλησω το δινω 3500 μπορει και λιγοτερο ειναι σε αριστη κατασταση κτλ. αυτο εδω ειναι οποιος ενδιαφερεται να κανει ενα post. εδω μερικες φωτογραφιες http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=1699
επισης ειναι το 1300 με τα 85αλογα και εχεις 95000χλμ. καινουργια ζαντολαστιχα εξατμιση μπαρα θολων προσφατα βαμενο κτλ. επισης για το συγκεκριμενο μοντελο ψαχνω ενα καπο με αεραγωγο οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος";p="
Παιδιά sorry! Λάθος μου! Μιλάμε για FWD και όχι 4WD! Γι'αυτό μου κανε εντύπωση στην αρχή! Πάντως απ'ότι είδα στο ιντερνετ, TERCEL πρέπει να είναι διαφορετική ονομασία της Corolla ίσως σε κάποια άλλη χώρα.
Σ'αυτήν την μαούνα αναφερόμουν.... Corolla 4x4 front Corolla 4x4 back
Λόγικα τον ίδιο κωδικό πρέπει να'χει! Μόνο ο Διάφανος μπορεί να μας διαφωτίσει που έχει wagon! Διάφανε... 101 λέει το δικό σου?
συγνώμη που άργησα να απαντήσω.οι φωτογραφίες που έχεις στα link είναι όντως από TERCEL.είναι μοντέλο corolla από όσο είχα ψάξει παλαιότερα στο ιντερνετ.όμως υπάρχει και σαν την δική μου Ε101 ίδιο σχεδόν ΤΟΥΟΤΑ corolla cxi 1,8 cc με μπρος πίσω δισκόφρενα το οποίο δεν ερχόταν ελλάδα από όσο γνωρίζω.
Δύναμη Σεβασμού: 459
ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΕ90 ΕΧΩ HATCHBACK 1.3 XLi ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΖΑΝΤΟΥΛΑ ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΛΑ ΤΙΜΟΝΑΚΙ ΜΟΜΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΨΙΛΟΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΤΗΣ KINGDRAGON ΜΕ ΠΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.ΕΠΕΤΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
Δύναμη Σεβασμού: 459
οκ φίλε και συγγνώμη είμαι σχετικά καινούργιος εδώ μέσα και δεν ξέρω κάποια πράγματα.sorry πάντως δεν το'κανα επίτηδες.χάρηκα που μου το επισήμανες
Φιλικά
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Κάτσε κάτσε γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά....
Το βιβλιαράκι που σου έδιναν με το αυτοκίνητο θες ή service manual;;;
Γιατί αν θες το βιβλιαράκι, έχω δύο....