Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-10-10, 23:54
παντελης 20v Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 202
παντελης 20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γειας παιδες,εγω νομιζω εχω την καλητερι κληση,πριν δυο χρονια ειμουν στην μαυρη βραδι και με επιασε τρελα να ανοιξω το 20ν στο φαναρι μια και το αμαξι το βγωζο μια δυο φορες την εβδομαδα,κανω το ανοιγμα 1,2,3, αντε λιγο 4 και κοβω..μεσα σε δεκα δευτερα ena sconda octavia,σημα και αριστερα,,κληση 1500 ευρω,δεν το ειχα περασει και κτεο..εχω κτεο, εξατμισει, φιμε,επικυνδινουν ελιγμους,επιδειξη εικανοτιτον,ελα ζουμι,και ταχυτιτα,μου πηρε πινακιδες.του λεω πως θα τα πληρωσο ,και μου λεει σας ξερω εσας τι κανετε και διαφορες μαλακιες..πως δεν τον χτυπεισα δεν μπορουσα απο τα νευρα μου...αλλα γελασα που ειπε οτι ετρεχα και εβλεπε πισω καπνο στην εξατμισει..χαχα αρε 20ν...παλη καλα δεν μου ανοιξαν καπο.εναν εκανε γυρο γυρο το αμαξι ηταν νεος μπατσος εισον κατι ηξερε και δεν μιλεισε στον αλλον..μια το μοτερ δεν το εχω δυλωσει..αυτα με τα στουρφ..στο διαλ .?πανε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-10, 00:14
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αμα δινουν ετσι ευκολα 1500αρες θα κλεισουν πολλα σπιτια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-10, 15:54
Το avatar του χρήστη xaralampos
xaralampos Offline:

Μοντέλο: TOYTOA COROLLA AE101
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 194
xaralampos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ολο και ολο μια κληση εχω φαει και αυτη για παρανομο παρκαρισμα στην Θεσσαλονικη.μπροστα απο μια τραπεζα η απαγορευτικη πινακιδα ηταν κριμενη μεσα στα δεντρα και δεν την ειδα.μου πηραν και τις πινακιδες και δεν μπορουσα να γυρισω Σερρες.40 ευρω ηταν η κληση ευτιχως...την κληση την εφαγα απο την δημοτικη αστυνομια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-10, 17:23
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
1.Από την Δημοτική αστυνομία στην Κατερίνη για παρανομο παρκαρισμα.Βασικα απο κάτω απο το γραφείο το είχα το αμαξι αλλά ενοχλούσε τον ψαρά(ακριβως μπροστα του ηταν)....ο οποιος με αγριοκοιταξε όταν το αφησα.Το ροζ χαρτακι ελεγε 40€ και πληρωσα 20€.
2.Εδω και χρόνια από το λιμενικό σώμα..παρκαρα παράλληλα με την είσοδο του μαγαζιού ΠΙΣΙΝΑ στην Ζέα.Δεν την πλήρωσα και μου ήρθε με ραβασάκι από την εφορία
3.Στην Εγνατία από Καβάλα-Θεσσαλονίκη μέσα στα μαύρα σκοτάδια.Το όριο έλεγε 70 πήγαινα 120 και με έπιασε το πιστολάκι.Με σταμάτησαν τα παλικάρια και παρατηρησαν και τα πλαστικα στις πινακιδες
Με πολλή ευγένεια(υπάρχει σχετικό τόπικ)...την γλιτωσα με λίγα ευρω.ουτε δίπλωμα με πήραν ούτε τπτ.Αλλωστε λάθος έκαναν και το ραντάρ έδειχνε...90
Παλιά 07-10-10, 22:21
Το avatar του χρήστη Dr.Saimon
Dr.Saimon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Nea Iwnia!
Δύναμη Σεβασμού: 242
Dr.Saimon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
23 ιουνιου φευγω απο ΒP της εθνικης και λεω 3 το πρωι ειναι ας το πατησω λιγο......βρησκω μια φιλη με s2000 κοβω στα 80 και μεσα σε 3 λεπτα εσκασαν 5 Οκταβια με σβηστα φωτα και φαρους και μας κυκλωσαν!!!

με ρανταρ μου ειπαν 197 χλμ
αυτοσχεδιους αγωνες με το S2000 και φιμε....

τους ειπα ρε παιδια 1400 κυβικα αμαξι να κανω κοντρα με το Χοντα??
δεν με πιστεψαν ομως!

συνολο το κουστουμι ηταν κοντα στα 1000 ευρω 1 μηνα πινακιδες και αδεια και 2 μηνες το διπλωμα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-10, 00:34
Marios50 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε 111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Marios50 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενα σωρό κλήσεις για παρκάρισμα, κράνος, μια ζώνη, αλλά ποτέ για υπερβολική ταχύτητα και άλλες τέτοιες μ@@@@
Πάνω απο 10 φορές στην Κορίνθου πατρων έχω κινδυνέψει απο διάφορους γρήγορους, κι έτσι αν δω κάποιον και κάνει χοντρομ@.... μες το δρόμο, περνά ξυστά απο αμάξια κλπ, έτσι και προλάβω και δω πινακίδα,
την έχει πατήσει από μένα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-10, 00:59
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Saimon Εμφάνιση μηνυμάτων
23 ιουνιου φευγω απο ΒP της εθνικης και λεω 3 το πρωι ειναι ας το πατησω λιγο......βρησκω μια φιλη με s2000 κοβω στα 80 και μεσα σε 3 λεπτα εσκασαν 5 Οκταβια με σβηστα φωτα και φαρους και μας κυκλωσαν!!!

με ρανταρ μου ειπαν 197 χλμ
αυτοσχεδιους αγωνες με το S2000 και φιμε....

τους ειπα ρε παιδια 1400 κυβικα αμαξι να κανω κοντρα με το Χοντα??
δεν με πιστεψαν ομως!

συνολο το κουστουμι ηταν κοντα στα 1000 ευρω 1 μηνα πινακιδες και αδεια και 2 μηνες το διπλωμα.
αυτο πρεπει να πονεσε.....

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-10, 01:47
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Marios50 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενα σωρό κλήσεις για παρκάρισμα, κράνος, μια ζώνη, αλλά ποτέ για υπερβολική ταχύτητα και άλλες τέτοιες μ@@@@
Πάνω απο 10 φορές στην Κορίνθου πατρων έχω κινδυνέψει απο διάφορους γρήγορους, κι έτσι αν δω κάποιον και κάνει χοντρομ@.... μες το δρόμο, περνά ξυστά απο αμάξια κλπ, έτσι και προλάβω και δω πινακίδα,
την έχει πατήσει από μένα...

γιατι τι θα του κανεις?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-10, 03:08
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
την προηγουμενη παρασκευη την εφαγα κ εγω..
καιγομουν γυρω γυρω μεσα στην πολη..αφου βγαινω απο εναν δρομο που εσπασα πρωτη,μετα συνεχιζω χαλαρα,βλεπω πισω μου απο τον καθρεπτη ενα ασημη οκταβια,καταλαβαινω οτι ειναι αφαλιτικο κ λεω..την κατσαμε!!αφου με ακολουθει λιγο,παταει τις κορνες του,κανω το μουρλο εγωμετα ξανα παταει κορνες κ παιζει κ τα φωτα..
σταματαω!ερχονται δυο μπατσοι..μου λεει ο ενας,γιατι γκαζωσες πιο πανω?(λεω απο μεσα μου..παντου τερμα πηγαινα,σε ποιο σημειο να με ειδε?)του λεω..εεεε..που?εκει μου λεει στην πλατια ημασταν απεναντι σου..(καλα σε εκείνο το σημειο δεν ξερω μην κα@@@σαν απο τον θορυβο γιατι ειναι πολυ κλειστά και εκουγεται πολυ γαμω)
μου ζηταει τα χαρτια και μετα με ρωταει..τι δουλεια κανω(παιζει τον ρολο του μαλλον κ αυτο)του τα δεινω και μου λεει προχώρα στην τροχαια κ θα δεις..το πρόστιμο για θορυβο ειναι 700 κ αφαιρεση αδεια δίπλωμα για τρις μηνες(καλα αυτος ο μπατσος ειναι πολυ μ@@νι και εκτος απο αυτο ειναι κ ο πρωτος μουμε ειχε γραψει για διπλωμα με το παπι,την δευτερη μερα που το ειχα παρει!)μου λεει ο αλλος(πρεπει να ηταν πολυ καλος ανθρωπος,δεν μου εχει ξανα μηλησει κανενας σαν αυτον)
γιατι ρε παιδακι μου τα κανετε αυτα?δεν σας μιλαμε κ εσεις αναστατωνετε τον πυργο καθε βραδυ και μας ξεφτιλιζετε και εμας!!παμε τωρα στην τροχαια και θα κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε
πηγαμε λοιπον..μου λεει το μ@@νι κανονικα ειναι 700 θορυβο,700 επειδηξη και αν κατσω κ σκεφτω να εισαι σιγουρος οτι θα βρω κιαλλα!!
θα σε γραψω 200 ευρω για σιγαστηρα κ αφαιρεση αδεια διπλωμα για 10 μερες!!
ουτε τους παρακαλεσα ουτε τιποτα,απλα πηγαινα με τα νερα τους και να πω την αληθεια μου μηλουσαν πολυ σωστα!!
τις πινακιδες δεν θα στις παρω μου λεει,θα γραψω οτιηταν με πριτσινια,πληρωσε την κλιση,βαλε σιγαστηρα και ελα μες στη εβδωμαδα να παρεις τα χαρτια σου,να το εχεις φτιαξει ομως γιατι θα το μετρισουμε..
φευγοντας μου λεει ο αλλος ο καλος..φαινεσαι καλο παιδι αλλα παρασυρεσε!!
παω την τεταρτη,τους λεω πως και τι,μου λενε πηγαινε στον διοικητη(πολυ κεφτες ο τυπος)παω και αφου πρωτα ειπε τα τρελλα του,μετα για να μου την σπασει μου λεει ελα αυριο το πρωι..
πηγα κ τα πηρα λοιπον
εννοειται οτι δεν εβαλα σιγαστηρα
τελος καλα ολα καλα λοιπον!!
ελπιζω τωρα να βαλω λιγο μυαλο γιατι για να πω την μαυρη μου αληθεια,τα ηθελε ο κ@@λος μου κ το εχω παρα κανει..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-10, 09:05
Το avatar του χρήστη Dr.Saimon
Dr.Saimon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Nea Iwnia!
Δύναμη Σεβασμού: 242
Dr.Saimon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτο πρεπει να πονεσε.....
φαντασου να μου ανοιγαν μοτερ και να εβλεπαν το 1ζζ μεσα.εκει να δεις πονο!!

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
γιατι???? freemix13 Ειμαι νεος 7 13-06-08 18:43
ΓΙΑΤΙ?????????? th@nos TOYOTA COROLLA E 12 26 21-05-08 02:43
Γιατι????????? th@nos TOYOTA COROLLA E 12 31 04-04-08 16:16
γιατι να σπασουν??? Kostis TOYOTA COROLLA KE30 10 26-08-07 23:49
Γιατι 4a-ge και οχι 4a-gze??? Anonymous ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 13 01-03-05 16:17

Page generated in 0,17019510 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com