την προηγουμενη παρασκευη την εφαγα κ εγω..
καιγομουν γυρω γυρω μεσα στην πολη..αφου βγαινω απο εναν δρομο που εσπασα πρωτη,μετα συνεχιζω χαλαρα,βλεπω πισω μου απο τον καθρεπτη ενα ασημη οκταβια,καταλαβαινω οτι ειναι αφαλιτικο κ λεω..την κατσαμε!!αφου με ακολουθει λιγο,παταει τις κορνες του,κανω το μουρλο εγω
μετα ξανα παταει κορνες κ παιζει κ τα φωτα..
σταματαω!ερχονται δυο μπατσοι..μου λεει ο ενας,γιατι γκαζωσες πιο πανω?(λεω απο μεσα μου..παντου τερμα πηγαινα,σε ποιο σημειο να με ειδε?
)του λεω..εεεε..που?εκει μου λεει στην πλατια ημασταν απεναντι σου..(καλα σε εκείνο το σημειο δεν ξερω μην κα@@@σαν απο τον θορυβο γιατι ειναι πολυ κλειστά και εκουγεται πολυ γαμω
)
μου ζηταει τα χαρτια και μετα με ρωταει..τι δουλεια κανω(παιζει τον ρολο του μαλλον κ αυτο
)του τα δεινω και μου λεει προχώρα στην τροχαια κ θα δεις..το πρόστιμο για θορυβο ειναι 700 κ αφαιρεση αδεια δίπλωμα για τρις μηνες
(καλα αυτος ο μπατσος ειναι πολυ μ@@νι και εκτος απο αυτο ειναι κ ο πρωτος μου
με ειχε γραψει για διπλωμα με το παπι,την δευτερη μερα που το ειχα παρει!)μου λεει ο αλλος(πρεπει να ηταν πολυ καλος ανθρωπος,δεν μου εχει ξανα μηλησει κανενας σαν αυτον)
γιατι ρε παιδακι μου τα κανετε αυτα?δεν σας μιλαμε κ εσεις αναστατωνετε τον πυργο καθε βραδυ και μας ξεφτιλιζετε και εμας!!παμε τωρα στην τροχαια και θα κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε
πηγαμε λοιπον..μου λεει το μ@@νι κανονικα ειναι 700 θορυβο,700 επειδηξη και αν κατσω κ σκεφτω να εισαι σιγουρος οτι θα βρω κιαλλα!!
θα σε γραψω 200 ευρω για σιγαστηρα κ αφαιρεση αδεια διπλωμα για 10 μερες!!
ουτε τους παρακαλεσα ουτε τιποτα,απλα πηγαινα με τα νερα τους και να πω την αληθεια μου μηλουσαν πολυ σωστα!!
τις πινακιδες δεν θα στις παρω μου λεει,θα γραψω οτιηταν με πριτσινια,πληρωσε την κλιση,βαλε σιγαστηρα και ελα μες στη εβδωμαδα να παρεις τα χαρτια σου,να το εχεις φτιαξει ομως γιατι θα το μετρισουμε..
φευγοντας μου λεει ο αλλος ο καλος..φαινεσαι καλο παιδι αλλα παρασυρεσε!!
παω την τεταρτη,τους λεω πως και τι,μου λενε πηγαινε στον διοικητη(πολυ κεφτες ο τυπος)παω και αφου πρωτα ειπε τα τρελλα του,μετα για να μου την σπασει μου λεει ελα αυριο το πρωι..
πηγα κ τα πηρα λοιπον
εννοειται οτι δεν εβαλα σιγαστηρα
τελος καλα ολα καλα λοιπον!!
ελπιζω τωρα να βαλω λιγο μυαλο γιατι για να πω την μαυρη μου αληθεια,τα ηθελε ο κ@@λος μου κ το εχω παρα κανει..