Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-11-05, 15:36
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ μια χαρά βολεύομαι πάντως (1.79). Το πρόβλημα είναι στις στροφές, ,που κρεμιέσαι από το τιμόνι για να κρατηθείς, και ότι γενικά η θέση οδήγησης είναι σχετικά ψηλά....
Συμφωνω απολυτα με τον Βασιλη..
Απάντηση με παράθεση
Re: E12 FORUM
Παλιά 22-11-05, 02:12
Το avatar του χρήστη the_eye
the_eye Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 Sedan
Περιοχή: Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
the_eye είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Και εγώ μπορώ να πώ ότι είμαι σαν άρχοντας με 1.90
στο sedan όμως
Παλιά 22-11-05, 09:40
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα που λεμε για θεση οδηγησης..Με "ενοχλει" η μπροστα αριστερη κολονα οταν στριβω σε αριστερη μεγαλη στροφη..νιωθω να μου κριβει ολο το αντιθετο ρευμα..
συμφωνει κανεις?
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Με ενοχλεί και εμένα η αριστερή κολόνα. Σου κρίβει όλο το οπτικό πεδίο στα αριστερά κομμάτια του δρόμου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-05, 14:03
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Αυτό το πρόβλημα νομίζω οτι λίγο πολύ το έχουν όλα τα αριστεροτίμονα αυτοκίνητα... Εμενα το προβλημα μου είναι οτι πότε ειναι τα χερια μου πολύ κοντά στο τιμόνι και πότε τα ποδια μου πολύ μακρυα. Δεν ειμαι και κανενα ντερέκι 1:82 ειμαι...
Το παλεύω, μια μέσα το τιμόνι, μια έξω, πότε πιο πίσω και πιο ψηλάτο κάθισμα, πότε πιο κοντά και χαμηλά.... την παλεύω...
Δεν ειναι ακατορθοτο να βρεις μια βολική θεση οδήγησης, απλά θα ήθελα να ειναι λίγο πιο άνετο....
Σχετικά με την πλευρική στρηριξη των καθισμάτων, εγώ δεν νομίζω οτι ειναι χάλια. Η Sol φοράει ημι-backett και ειναι ψιλοκαλά. Μην ξεχνάμε οτι η Toyota δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που γουστάρουν να στρίβουν τάπα...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-05, 15:55
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην ξεχνάμε οτι η Toyota δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που γουστάρουν να στρίβουν τάπα...
Ακριβώς Βαγγέλη. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι το target group της ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι οι "ραλίστες" αλλά πιο χαλαροί οδηγοί ιδίως όταν μιλάμε για εκδόσεις 1.4 και 1.6. Τώρα για την TS είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί θέλει λίγο "δουλειά" ακόμα στο θέμα στήσιμο και συμπεριφορά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-11-05, 09:50
corollapatra Offline:
Administrator

Αν δεν σας πειράζει, να αλλάξω λίγο θέμα και να μιλήσω για κάτι το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό.

Σκέφτηκα να ανοίξω νέο topic για αυτό το ζήτημα, αλλά δεν ήθελα να φορτώσω το forum με άλλο ένα, ενώ δεν μπορούσα να ξέρω με σιγουριά εάν έχει ήδη ξανασυζητηθεί..

Εκείνο που με απασχολεί είναι ο θόρυβος της μηχανής όταν οι στροφές ανεβαίνουν. Και δεν μιλάω όταν σπάμε 2ες - 3ες, αλλά όταν πάμε σε ταξίδι και τα χιλιόμετρα είναι πάνω από 120 km/h. Από εκεί και επάνω ο ήχος από την μηχανή αρχίζει να γίνεται ενοχλητικός. Έχω την άποψη ότι η δουλειά που έχει γίνει στο θέμα της ηχομόνωσης του χώρου του κινητήρα δεν μπορώ να πω ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου για μια εταιρία σαν την ΤΟΥΟΤΑ.

Ποια η γνώμη σας; Συμφωνείτε - διαφωνείτε;
Παλιά 23-11-05, 10:26
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Πιστεύω πως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των ιαπωνικών αυτοκινήτων. Είναι υψηλόστροφες οι μηχανές και γι'αυτό κάνουν και παραπάνω θόρυβο. Εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πώ ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα. Δεν γνωρίζω κατά πόσο έχει γίνει καλή δουλειά με την μόνωση αλλά αν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κλείσεις παράθυρα και βάλεις και λίγο μουσικούλα (όχι τέρμα, μιλάμε σε πολύ λογικά και ήπια πλαίσια), πιστεύω ότι δύσκολα σε απασχολεί/ενοχλεί ο ήχος από την μηχανή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-11-05, 12:35
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιστεύω πως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των ιαπωνικών αυτοκινήτων. Είναι υψηλόστροφες οι μηχανές και γι'αυτό κάνουν και παραπάνω θόρυβο.
Σε αυτό έχεις δίκιο Μιχάλη. Ο πατέρας μου έχει ένα SΚODA FABIA 8V 68HP και με τα ίδια χιλιόμετρα έχει περίπου 500 στροφές κάτω από το Corolla. Αλλά το SΚODA με 4.000 στρ/λεπτό ακούγεται λιγότερο από ότι η Corollitsa μου με τις ιδιες στροφές. Πρέπει να παίζει και θέμα ποιότητας ηχομόνωσης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-11-05, 16:10
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εκανα προσφατα ενα ταξιδι απο ΑΘΗΝΑ με προορισμο την Κομοτηνη.Μαζι με τις στασεις εκανα γυρω στις 11 ωρες.Μεγαλες ευθειες,ανοιχτες στροφες και αδειος δρομος...το ευχαριστηθηκα παρα πολλη..ειδικα στην Λαρισα και στην Εγναντια(150-180χλμ συνεχομενα για αρκετο χρονο στην εγναντια).Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μετα τα 120 ο θορυβος ειναι αρκετος.Η ηχομονωση ειναι πολλη κακη για μενα και ειναι και αρκετα σπαστικη γιατι οταν δινεις 20,000ευρο δεν περιμενεις οτι πειρες BMW βεβαια, αλλα ηχομονωση την ζητας σιγουρα.Και στις χαμηλες στροφες τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα και υπαρχει θορυβος.Μην ξεχναμε οτι η ηχομονωση δινει και μια αισθηση πολυτελειας...
Παλιά 23-11-05, 18:30
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Το θεμα της ηχομόνωσης ειναι μεγάλο.... Θυμαμαι χαρακτηριστικά οτι οταν κυκλοφορησε η facelift εκδοση ειχα διαβάσει σε πειοδικό οτι έχουν βελτιώσει το θέμα της ηχομόνωσης προισθέτοντας ενα υλικό από την μέσα μερια του καπο. δεν ξέρω τι εχουν οι profacelift). Βέβαια και εγώ εχω παρατηρήσει οτι πάνω από τις 3500 στροφές αρχίζει το μοτερ να κάνει θορυβο. Υποψιάζομαι οτι έχει να κάνει και με το VVTi γιατι από τις 3500 και πάνω τραβάει αισθητά καλύτερα!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,18632388 seconds (80,23% PHP - 19,77% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com