Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-09-06, 16:32
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Και στην πολυκατοικία μου ένας που έχει του 2000 liftback του το φτιάξαν στην εγγύηση αυτό το πρόβλημα (αλλά του έκαιγε πολύ λάδι όχι ψιλοπράγματα... )
Απάντηση με παράθεση
Re: 111 FORUM
Παλιά 10-09-06, 20:39
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα

Καλησπερα και παλι παιδια....με τους κωδικους δεν τα παω καλα....στην αρχη μου ελεγαν αλλαγμα σε ελλατηρια πιστονιων και τσιμουχακια βαλβιδων στο αισιοδοξο σεναριο.....στο απαισιοδοξο(απο αποψη σκαλισματος μηχανης)γενικο ρεκτιφιε στο μπλοκ μου....αυτα πριν μερικους μηνες...και σαν ζημια στην TOYOTA κοστιζει με ρεκτιφιε και ανταλλακτικα 3000+ ευρω εκτος εγγυησης...εγω ειχα επιφυλαξεις και για τις δυο λυσεις .....αλλαγμα ελατηριων χωρις ρεκτιφιε πιστευω οτι σε λιγα χιλιαδες χιλιομετρα θα με οδηγουσαν στα ιδια...απο την αλλη....και το ρεκτιφιε αν δεν πετυχει ...μοτερ 115000 χλμ ειναι αυτο..και δεν θελω να γινω πελατης τους μονιμος....παντως τις τελευταιες εβδομαδες που μιλησα πιο συγκεκριμενα μου παν οτι επειδη(οπως το φοβομουν) σε οσες επισκευες με ρεκτιφιε η αλλαγη ελατηριων παρουσιαστηκαν προβληματα αξιοπιστιας η toyota σε αυτες τις περιπτωσεις τους στελνει ετοιμα μπλοκ απο corolla καινουργια,με τα πιστονια κι ολα ετοιμα δεμενα κι ολοκαινουργια καθαριζουν και το καπακι κι ελεγχουν για φθορες και χωρις ρεκτιφιε εχεισ σχεδον καινουργια μηχανη.......αυτο το μαθα συγκεκριμενα πριν απο 15-20 μερες...και την τεταρτη θα μου κανουν την τελικη μετρηση και θα μου πουν οριστικα τι θα γινει.....παντως αν δεν κανω λαθος το μοτερ της corolla 1.4vvti 2000 με μιας corolla 1.4vvti 2006 διαφερει στο οτι φοραει διπλους καταλυτες που το κοβουν αρκετα σε νευρο σε σχεση με το παλιο για χαρη των καυσαεριων...νομιζω εχει και αλλο εγκεφαλο ή αλλες ρυθμισεις....το μπλοκ ειναι ακριβως το ιδιο απλα ειναι κατασκευασμενο απο καλυτερης ποιοτητας ανθεκτικοτερα υλικα σε ελατηρια χυτωνια κτλ....σας λεω τι μου ειπαν οι μηχανικοι στο συνεργειο...δεν το παιζω εξυπνος αν και μου αρεσουν τα μηχανολογικα και ψαχνομαι σε τετοια να μαθαινω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-06, 21:29
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα

για να καταλαβαινουμε για τι καταναλωση λαδιου μιλαμε....δεν νομιζω με χαλαρη οδηγηση να ναι φυσιολογικο ενας συγχρονος κινητηρας κανοντας 2000 χλμ μετα απο αλλαγη λαδιων να δειχνει στο δεικτη του λαδιου να χει κατεβει στο μισο αναμεσα στις δυο μπιλιτσες......ουτε επισης φυσιολογικο οταν το ζοριζεις το αμαξι 'να εχει κατεβει το λαδι στα ιδια επιπεδα μετα απο 1200-1500 χλμ.....νομαλ οικογενειακο αμαξι ειναι...δεν ειναι σαν το t-sport ή τα v-tec της honda που στροφαρουν τρελα και χρειαζονται εντονη λιπανση στις βαλβιδες και τσιμπουν λαδι....ουτε ειναι διχρονο...δεν ξερω...μου φαινεται τρελο να θεωρει η toyota οτι ειναι φυσιολογικο ενα αμαξι να καιει 1 λιτρο στα 1000χλμ....δηλαδη εσυ μεχρι τα 5000-7500χλμ που αλλαζεις λαδια να χεις καψει μηχανη επειδη δεν τσεκαρες λαδια...και απορω και πως μπορει να βγαλει καρτα καυσαεριων.....αλλα εδω βγαζουν χαρβαλα...ν-ετιας καρτα...με λιγο τσιγκλησμα στο καρμπυρατερ...Τα λεω αυτα γιατι και στην toyota στην αρχη αρχη μου λεγανε οτι δεν ειναι τιποτα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 01:04
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε γιώργο καλος ηρθες στην παρεα μας.Εχουμε το ιδιο αυτοκινητο και μαλλιστα της ιδιας τεχνολογιας.Ας αρχισω απ το οτι δεν στριβει.Η αλληθεια ειναι οτι σαν γαλλικο δεν μπαινει στις στροφες αλλα με λιγο ψαξιμο και αλλαγη αναρτισεων θα δεις τρελη διαφορα.Αυτο που μου λες οτι πεταει κωλο στις στροφες δεν καταλαβα.Τα Corolla δεν πετανε κωλο αλλα χανουν την μουρη μεσα στην στροφη.Τουλαχιστων σε εμενα οσο και αν το εχω ζορισει δεν μου εχει πεταξει κωλο.Οσο για το ψαρωμα της μουρης και λαστιχα μεγαλυτερα να βαλεις δεν θα γινει τιποτα.Εγω με 16'' και παλι φευγει η μουρη.
Παμε τωρα στο φλεγων ζητημα του λαδιου.Εγω υπολογιζω πως χρειαζεται συμπληρωμα γυρω στα 900ml καθε 3000km.Πρεπει να σου πω πως το αυτοκινητο συνηθως ανεβαζει σε καθε σχεση πανω απο 4500στρ.Δηλαδη οπως καταλαβαινεις σπανια δεν το παταω.Επειδη η εγγυηση μου εχει ληξει πηγα σε εναν φιλο μου μηχανικο να το δει και μου ειπε οτι τα πιο πολλα Corolla αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα που δεν ειναι αλλο απο τα τσιμουχακια των βαλβιδων.Η αλλαγη τους ειναι περιπου στα 200 ευρω.Ειχα μαθει και εγω για καποιες προβληματικες παρτιδες οπως λες και τον ρωτησα αλλα μου ειπε οτι θα με ειχαν ειδοποιησει με επιστολη απο την TOYOTA αν το αυτοκινητο μου ανηκε σε καποια τετοια παρτιδα.Παντος αν σου ζητησουν λεφτα μην κανεις καμια ανοησια και πληρωσεις.Εγω παντος μεχρι στιγμης δεν εχω διορθωσει το προβλημα με τα λαδια και εκτος απο το λαδι που συμπληρωνω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.Η τιμη που σου ειπανε για επιδιωρθωση αν δεν ειναι μεσα στην εγγυηση μου φαινεται γελια.Σκεψου οτι με 2000 ευρω βαζεις την μηχανη απο Glanza ολοκληρη η μετατροπη.Δεν πιστευω ομως οτι θα σου αλλαξουν μλοκ με καινουργιο.Μαλλον για καμια επισκευη το δικο σου θα πανε.Ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορουσα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 07:29
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Δύναμη Σεβασμού: 517
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο που μου λες οτι πεταει κωλο στις στροφες δεν καταλαβα.Τα Corolla δεν πετανε κωλο αλλα χανουν την μουρη μεσα στην στροφη.Τουλαχιστων σε εμενα οσο και αν το εχω ζορισει δεν μου εχει πεταξει κωλο.Οσο για το ψαρωμα της μουρης και λαστιχα μεγαλυτερα να βαλεις δεν θα γινει τιποτα.Εγω με 16'' και παλι φευγει η μουρη.
Με το στήσιμο που έχω κάνει (ζαντολάστιχα 16",ρυθμιζόμενη ανάρτηση και χαμήλωμα σχεδόν 6 πόντους) το αυτοκίνητο πλέον δεν χάνει μούρη αλλά συμπεριφέρεται σαν πισωκίνητο.
Όσο για το οτι καίει λάδι,καλό θα είναι αν δεν έχεις βγεί απο εγγύηση να το κυνηγήσεις για να είσαι απόλυτα σίγουρος οτι θα λυθεί το πρόβλημα σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 09:56
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Ευχαριστω πολυ παιδια!Με την καταναλωση λαδιου θα δω τι θα γινει...πιθανον να ναι και τα τσιμουχακια...ακομα δεν το χουν ανοιξει να μου πουν...απλα ετσι οπως μου το παν για την περιπτωση αλλαγης μπλοκ και καθαρισμα πλανισμα στο καπακι...το μοτερ παρολα τα 115000 κλμ θα γινει σχεδον καινουργιο και το κινυγησα προς τα κει...αν δεν ισχυει αυτο σιγουρα προτιμω να ναι απλα τα τσιμουχακια να ξεμπερδεψω...οσο για το στριψιμο....δεν ξερω το αμαξι σε γλιστερο αποτομο εσακι αποσταθεροποιει την ουρα του και φλικαρει και σε κλιστεσ στροφες που χει τυχει να μπω και με αναποδη κλιση...ενω μπροστα συμπεριφερεται καλα..η ουρα ανοιγει ελαφρα πορεια και φανταζομαι αν το πιεσω κι αλλο μπορει να πεταξει κωλο....το χα παει σε δυο φανοποιους πριν το παρω...και απο την TOYOTA που το αγορασα ολοι το ιδιο μου ειπαν....οτι απλα εχει αλλαχθει το πισω δεξια φτερο....δεν φαινεται να χει παρει σασι καπου...επειδη ειχα ακουσει και για τα παλιοτερα carina-corolla οτι πετουσαν κωλαρακι πανω στη στροφη φανταστηκα οτι ετσι ειναι απο τη μανα του...ενταξει εχει την πλακα του να κανεις ψιλοαναποδα....αλλα με την μαμα αναρτηση οταν γερνει φοβασαι λιγο....σκεφτομαι να του βαλω την TEIN superstreet...την εβαλε ενας φιλος μου στο t-sport του.....και το αμαξι εκει που πριν ψαρευε στο δρομο τωρα εχει γινει βραχος και παντου μπαινει με τουλαχιστον 40-50 χλμ παραπανω...στον βασιλοπουλο που καναμε κοντρες κατεβαινε με 240 την εθνικη και εκανε κολλητες σφηνες σε αμαξια και φορτηγα λες και πηγαινε με 100....τα δα ολα....ακριβη η τειν αλα αξιζει πιστευω,...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 10:08
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Απο ολα τα corolla οι 111 ειναι αυτες που πετανε πιο πολυ κωλο απο ολες.
Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα λεφτα για την tein αν και ειναι η καλυτερη λυση.
Με kyb agx και λιγο χαμηλωμα πιστευω οτι θα εισαι μια χαρα.
Εχω μπει σε 3 111 με αυτην την αναρτηση και ολα μπαινουν τρενο.

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 10:11
IVEHIN Offline:

Εγω που φοραω ακομα τα kyb exell-g (τωρα παω για αλλαγη) παντως με την θολομπαρα γλυτωσα την κλιση και το αμαξι σταθεροποιηθηκε αρκετα αν λαβεις υποψιν τα μαμα αμορτισερ και ελατηρια που ειναι και για πεταμα.

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 10:46
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

δεν ξερω ρε παιδια....τα kyb δεν μου γεμιζουν το ματι...τα τελευταια χρονια δεν ακουω καλα λογια.....αλλα ειδα εδω μεσα οτι πολλοι τα εμπιστευεστε...εγω σκεφτομουν τα κιτρινα billstein (sprint νομιζω..) με eibach ελατηρια τριποντα...συνδυασμο που τον χρισημοποιουν σε παρα πολλα αυτοκινητα και γενικα προσφερει πολυ καλο στριψιμο και υπακοη στο τιμονι χωρις κοπανημα...απλα το αμαξι γινεται εντελως ουδετερο και δεν ειναι παιχνιδιαρικο..αλλα δεν με χαλαει ιδιαιτερα αυτο...2 λυση σκεφτομουν τα κοκκινα κονι η τα κιτρινα τα ρυθμιζομενα με apex ελατηρια τριποντα.....για πιο παιχνιδιαρικο στισιμο!να σηκωνει πισω εσωτερικο τροχο στροφες!Εσεις τα χετε δοκιμασει σε corolla?θα θελα εντυπωσεις αν γνωριζετε και κι ειναι εφικτο!ευχαριστω!Η tein ειναι οντως ακριβη.....μου αρεσει πολυ η ιδεα....αλλα δεν αρεσει στην τσεπη μου..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 11:08
IVEHIN Offline:

Κοιτα η agx η ρυθμιζομενη της kyb ειναι πολυ καλη αναρτηση και προσφερει πολυ καλο στησιμο.
Οσο για τα bilstein τα φορεσε ο dinos εδω και λιγο καιρο με τριποντα apex και παροτι το αμαξι κραταει πιο πολυ του κοπανανε αρκετα και αυτο το ενιωσα και εγω που μπαινω συχνα μεσα στο αμαξι του.]Αν θες στειλε του ενα pm και ρωτα τον να σου πει τις εντυπωσεις του.

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,24253297 seconds (76,92% PHP - 23,08% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com