Καλησπερα παιδια, ειναι το πρωτο μου post εδω, και ειμαι φυσικα fan της Toyota γενικοτερα, και κατοχος corolla (συντομα και δευτερης).
Αυτη τη στιγμη εχω μια corolla liftback 1.3 του 1992...ακομα μια χαρα παει, και τα 88 αλογακια της ακομα κοροιδευουν κατι 1400αρια σημερινα golfακια που εχουν 75 και παλευουν για τα 90 με κατι FSI και βενζινες 100 οκτανιων κλπ...
Τελος παντων, αρκετα με την εισαγωγη....δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως επελεξα το συγκεκριμενο κομματι (TS) του forum για να κανω το post μου...
Ηρθε λοιπον το πληρωμα του χρονου και αποφασισα να ξαναπαρω corolla, αλλα αυτη τη φορα ηθελα κατι πιο δυνατο....Τα turbo δεν τα συμπαθω γενικα λογω αξιοπιστιας και καταναλωσης, και ο VVTL-i ηρθε κουτι απο την αγαπημενη μου εταιρεια....ετσι αν και ειχα καποιες επιφυλαξεις σχετικα με την T-sport αφου ειχα ακουσει κακα λογια για το κρατημα της, διαβασα οτι το facelift ειναι πολυ βελτιωμενο και πηρα την μεγαλη αποφαση....
Ετσι λοιπον την παρηγγειλα πριν 1 μηνα, και τον οκτωβρη-νοεμβρη θα την εχω στα χερια μου (μαυρη πενταθυρη).
Εχω λοιπον 2-3 αποριες αν μπορειτε να μου τις λυσετε.
1ον, αν εχετε κανενα σχολιο για το facelift, αν γνωριζετε δηλαδη τιποτα...γιατι ξερω οτι ειναι και πολυ καινουριο....
2ον θα ηθελα τα σχολια σας σχετικα με το ηχοσυστημα το οποιο δεν φανταζομαι να διαφερει απο το pre-facelift μοντελο....δεν ειμαι κανενας πορομενος με τον ηχο, αλλα θα ηθελα να ειανι δυνατο και με αρκετα καλη ποιοτητα (οχι το 100% αλλα ενα 90% θα το ηθελα). Θα χρειαστει λετε να το αλλαξω? Επισης εχω ενα φορητο mp3 player με σκληρο δισκο που προς το παρον το βαζω μεσω μαγνητικης κασετας στο κασετοφωνο και βαζω οτι mp3 θελω.....αλλα η TS αποτι βλεπω δεν εχει κασετοφωνο και το ηχοσυστημα δεν φαινεται να εχει καμια audio-in...αρα υπαρχει κανενας τροπος να το συνδεσω?
Τελος θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το αν θα ειναι αγγλικο ή ιαπωνεζικο. Στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι δεν ξερουν...στην ελευσινα που πηγα πριν παραγγειλω να δω πως ειναι το αμαξι στην πραγματικοτητα (επειδη ειχαν φερει 2 και θα τα εδιναν για tests σε περιοδικα κλπ) ειχε 2 τριπορτες απο αγγλια. Αποτι βλεπω ομως στο αγγλικο site (
www.toyota.co.uk) οτι την T-sport την πουλανε μονο σε 3θυρη εκδοση......αν παρηγαγαν και 5θυρες (στο εκει εργοστασιο) ποιος ο λογος να μην τις πουλανε εκει?
Ξερω βεεβαια θα μου πειτε οτι το ιδιο καλες ειανι και οι αγγλικες....αλλα οσο ναναι ιαπωνεζικη ειχα και μου βγηκε τοσο καλη....ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα...