Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-08-04, 12:44
vaggelis Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω τους ρωτησα αν μπορουν να μου τα στειλουν με DHL καθως η εταιρεια που εργαζεται ο πατερας μου ειναι πελατης της DHL και ετσι ειναι πολυ καλυτερο για εμας.....αν δεχτουν τοτε θα τις παραγγειλω.......εχει και μια μπροστινη που ειναι ρυθμιζομενη αλλα και 80 ευρω ακριβοτερη???? τι εννουν ρυθμιζομενη?
Παλιά 21-08-04, 12:04
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Πάντως αυτό που πειστεύω ότι αξίζει είναι η μπροστά και η πίσω μπάρα θόλων!!!!Ναι απ'ότι διάβασα στο Drive αν θυμάμαι καλά έχει και πίσω!!!
Re: TS FORUM
Παλιά 24-08-04, 02:19
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 253
Thrylos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλησπερα παιδια, ειναι το πρωτο μου post εδω, και ειμαι φυσικα fan της Toyota γενικοτερα, και κατοχος corolla (συντομα και δευτερης).

Αυτη τη στιγμη εχω μια corolla liftback 1.3 του 1992...ακομα μια χαρα παει, και τα 88 αλογακια της ακομα κοροιδευουν κατι 1400αρια σημερινα golfακια που εχουν 75 και παλευουν για τα 90 με κατι FSI και βενζινες 100 οκτανιων κλπ...

Τελος παντων, αρκετα με την εισαγωγη....δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως επελεξα το συγκεκριμενο κομματι (TS) του forum για να κανω το post μου...
Ηρθε λοιπον το πληρωμα του χρονου και αποφασισα να ξαναπαρω corolla, αλλα αυτη τη φορα ηθελα κατι πιο δυνατο....Τα turbo δεν τα συμπαθω γενικα λογω αξιοπιστιας και καταναλωσης, και ο VVTL-i ηρθε κουτι απο την αγαπημενη μου εταιρεια....ετσι αν και ειχα καποιες επιφυλαξεις σχετικα με την T-sport αφου ειχα ακουσει κακα λογια για το κρατημα της, διαβασα οτι το facelift ειναι πολυ βελτιωμενο και πηρα την μεγαλη αποφαση....

Ετσι λοιπον την παρηγγειλα πριν 1 μηνα, και τον οκτωβρη-νοεμβρη θα την εχω στα χερια μου (μαυρη πενταθυρη).

Εχω λοιπον 2-3 αποριες αν μπορειτε να μου τις λυσετε.

1ον, αν εχετε κανενα σχολιο για το facelift, αν γνωριζετε δηλαδη τιποτα...γιατι ξερω οτι ειναι και πολυ καινουριο....

2ον θα ηθελα τα σχολια σας σχετικα με το ηχοσυστημα το οποιο δεν φανταζομαι να διαφερει απο το pre-facelift μοντελο....δεν ειμαι κανενας πορομενος με τον ηχο, αλλα θα ηθελα να ειανι δυνατο και με αρκετα καλη ποιοτητα (οχι το 100% αλλα ενα 90% θα το ηθελα). Θα χρειαστει λετε να το αλλαξω? Επισης εχω ενα φορητο mp3 player με σκληρο δισκο που προς το παρον το βαζω μεσω μαγνητικης κασετας στο κασετοφωνο και βαζω οτι mp3 θελω.....αλλα η TS αποτι βλεπω δεν εχει κασετοφωνο και το ηχοσυστημα δεν φαινεται να εχει καμια audio-in...αρα υπαρχει κανενας τροπος να το συνδεσω?

Τελος θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το αν θα ειναι αγγλικο ή ιαπωνεζικο. Στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι δεν ξερουν...στην ελευσινα που πηγα πριν παραγγειλω να δω πως ειναι το αμαξι στην πραγματικοτητα (επειδη ειχαν φερει 2 και θα τα εδιναν για tests σε περιοδικα κλπ) ειχε 2 τριπορτες απο αγγλια. Αποτι βλεπω ομως στο αγγλικο site (www.toyota.co.uk) οτι την T-sport την πουλανε μονο σε 3θυρη εκδοση......αν παρηγαγαν και 5θυρες (στο εκει εργοστασιο) ποιος ο λογος να μην τις πουλανε εκει?
Ξερω βεεβαια θα μου πειτε οτι το ιδιο καλες ειανι και οι αγγλικες....αλλα οσο ναναι ιαπωνεζικη ειχα και μου βγηκε τοσο καλη....ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα...
Παλιά 24-08-04, 02:29
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Welcome to the club!!!!

Όσον αφορά στον ήχο!!
Το 100% δεν πρόκειται να το έχεις ποτέ για πολλούς λόγους που αν θες σου εξηγώ!!
Το μαμά ηχοσύστημα είναι απλά ικανοποιητικό προς καλό!! Δεν ανεβάζει ένταση όμως!!
Μπορείς αν θες να προσθέσεις aux in αν θες με κάποια aftermarket kit!!
Αν όμως χρησιμοποιείς όπως λες κασσέτα με καλώδιο για να ακούς ήχο σου αρκεί αυτή η ποιότητα, επομένως θα σου αρκεί και του corolla!! 8)

Z4 3.0i SMG
Παλιά 24-08-04, 02:34
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Ναι οπως ειπα δεν ειμαι κανενας πορωμενος με την ποιοτητα...αλλωστε ακουω ροκιες κλπ αρα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εκει, ομως θα ηθελα την ενταση...

Τελος παντων, σχετικα με το aux μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? τι επεμβαση θα χρειαστει δηλαδη να γινει, κοστος κλπ?
Παλιά 24-08-04, 02:51
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συνέχεια εδώ....

Z4 3.0i SMG
Παλιά 25-08-04, 17:17
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι, τι δυνατοτητες βελτιωσης υπαρχουν για αυτο το μοντελο...το εχει ψαξει κανεις? Εγω για τον κινητηρα που εριξα μια ματια online ειδα οτι δεν παιρνει turbo κλπ γιατι θα σπασει...

Δεν σκοπευω βεβαια να κανω τετοιες αλλαγες προς το παρον αφου θελω την εξαετη εγγυηση, αλλα σχετικα με την εξωτερικη εμφανηση τι δυνατοτητες υπαρχουν? Θεωρω δεδομενο οτι θα του βαλω ενα spoiler πισω που κακως δεν ερχεται με τον standard εξοπλισμο, αλλα περα απο αυτο, τι αλλο μπορει να γινει για να γινει πιο ομορφο το αυτοκινητο? Γιατι δεν σας κρυβω οτι εξωτερικα δεν μου αρεσει, μου φαινεται πολυ συντηριτικο...
Παλιά 25-08-04, 19:20
vaggelis Offline:
Μέλος

εγω ακομα δεν εχω βρει δυνατοτητα προγραμματισμου πραγμα που καθιστα καπως αμφιβολη την οποια μετατροπη.
παντως η TRD εχει και χταποδι ( με τιμη γυρω στα 1000+ ευρω) και πιστονια για αυξημενη συμπιεση τα οποια ειναι ακομα ακριβοτερα.
Παλιά 26-08-04, 21:44
Το avatar του χρήστη Blade
Blade Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Βουλιαγμένη
Δύναμη Σεβασμού: 257
Blade είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Είχα την εντύπωση ότι ένα καλό χταπόδι (TRD) σε συνδυασμό με αλλαγή τουλάχιστον του τελικού θα έδινε αέρα στο αυτοκίνητο που λογικά θα είναι λίγο πνιγμένο (για να πληρεί τις προδιαγραφές θορύβου και ρύπων). Στο support όμως κάποιος που έχει βάλει ένα σκασμό πράγματα δεν έκανε και πολλά. Τελικά μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά κλειστό μοτέρ. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα επαναπρογραμματισμός του ECU. Ίσως ο compressor είναι μία λύση αλλά και πάλι χωρίς επαναπρογραμματισμό......
Εξάλλου και τα χρήματα δεν είναι λίγα και μάλλον δεν σου δίνουν αυτά που περιμένεις.

Κάτι άλλο τώρα. Ψάχνω να βρω τρόπο να μπορώ να απενεργοποιώ το VSC με διακόπτη. Θεωρητικά αφού είναι ηλεκτρικό θα δέχεται και διακόπτη όπως το TRC.
Ξέρει κανείς τίποτα;
Παλιά 27-08-04, 01:23
vaggelis Offline:
Μέλος

για το συγκεκριμενο αμαξι δεν ξερω.....παντως εχει γινει αυτο σε opel astra coupe. απλα πρεπει να βρεις ενα πολυ μαγκα ηλεκτρολογο αλλα φοβαμαι μηπως πρεπει να γινει μεσω εγκεφαλου
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,16773701 seconds (80,45% PHP - 19,55% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com